.
Отговор в тема
Страница 13 от 24 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 583
    oh c'mon. спрете се вече.
    аксиев, по-спокойно, дюд. много се нервираш нещо. като си толкова прав чил аут. какво ти пука, ако/че никой не е съгласен с теб : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Irti
    Човече, мислех да спирам, ама рекох още малко да те погаля.

В този форум съм, защото има доста по-качествени потребители с които водя някакъв разговор. Не съм от Бобов Дол и това пак само ти не го разбра. Ти разправяш за твоят живот, аз те затапих с по-ползотворен. Къде сера ли? В моят си кенеф, на моята си тоалетна чиния, в моят апартамент, тъпако. И седя в моят шибан хол, пиша ти от моят шибан компютър, и си тръскам цигарата в моят проклет пепелник и всичко в нас до последният кибрит е купено от мен. Ама ти се прави и се мисли за повече от НАС, ама истината е че ще ядеш на майка ти попарата цял живот. Знам, че боли и че не го признаваш.. но всички знаем, че с тези мисли ще спиш довечера на леглото на ВАШИТЕ!

И ти ми обясняваш колко си велик, а пишеш кИнеф....... ти, мякащо-пловдиска-тъпанарщина.. си гола вода в очите ми и не ми пука дали на теб ти пука за това нещо!

И освен, че всичко шибано е твое ... си и шибан тъпак. Ех, гордост селска
    Сега ако ми кажеш, че си от Шопия ахахахха , по-добре да беше от Бобов Дол ... поне е град.
    Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 13:38

Супер фен Аватара на Irti

Мега фен
    Град
    <3
    aks13v - много фейл, много. Лесно е да излезеш с обиди от дадена ситуация, ама неЙ похвално. Никак.
    бтв какво против имаш селата?

*Ирти, хубав аватар. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аксиев, за човек който учи висше образование и твърди че някои професии са по-значими от други, си пълен тъпак.

Като гледам всички колко са възпитани ... особено Ирти, чак срам ме хвана, че съм толкова лош ахахахаха

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Като гледам всички колко са възпитани ... особено Ирти, чак срам ме хвана, че съм толкова лош ахахахаха
    Ти ли ще говориш за възпитание? Псувните ти по-горе в темата доказателство за твоето добро възпитание ли са?

Мега фен
    Град
    <3
    въХ!
    Намерил се кой да говори за възпитание. А-ХА-ХА-ХА.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на mechone
    Добро отношение, уважение, закрила, разбиране, подкрепа.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Добро отношение, уважение, закрила, разбиране, подкрепа.
    хаха много добър коментар на сред случващото се в последните страници.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    хаха много добър коментар на сред случващото се в последните страници.
    Що пък трябва да чета какво се случва в последните страници ? Отговарям си на въпроса просто Не мисля, че е редно да се мешам където и да било.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Що пък трябва да чета какво се случва в последните страници ? Отговарям си на въпроса просто Не мисля, че е редно да се мешам където и да било.
    О, не си ме разбралО.
    Не твърдя, че трябва да се месиш, казвах, че наистина е много на място дори това, което каза и за темата, и за случващото се в последните страници.
    4XCOKИ

най-важното е да ме кара да се усмихвам и да се чувствам добре.
    *другото nevermind

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Това че един труд е по скъпо заплатен не значи нищо като например че един миньор работи по-лека работа от един програмист,защото взима по-малко пари. Напротив.
    Не съм се фокусирала в/у заплатата като измервателен критерий кой е по- лек. (нито съм твърдяла, че единият е по-важен, казах и по- напред, че всичко е синтез от двата вида). Казах, че за мен е така. Не се опитвам да убедя никого, защото това зависи от личността, нагласата и възгледите, които при всеки от нас са различни, затова е нормално на един да му "тежи" повече физическият труд, на друг интелектуалният. Беше просто лично усещане това, което казах

Относно завършилите ТУ, пък "реализирали се" като стюардеси има много други фактори. Хайде да не взимам примера със стюардесата, но има такива, които карат такси примерно. Вече на доста места се иска да си завършил (което е 5 г.), да имаш опит от 2-3 до 5 години, да говориш 3-4 езиика, да си стажувал в чужбина примерно и да си... на не повече от 25. Не смятам, че в реализацията не учасват и други, външни фактори. Просто е твърде самонадеяно човек да мисли, че абсюлютно всичко си го 'кове' самичък. Няма как да стане, защото живеем в общество, което малко или мн оказва влияние, индиректно или не, подчинени сме на определн строй, на времето, ако щеш и така. Но не смятам да нищя темата за реализацията, защото май ще стане още по- кървава темата (и по- грозна). Наиситна момчето по- горе твърде просташки подходи особено накрая.

Има разлика м/у това да те домързи да учиш, да не ти се занимава и като не си учил да се хванеш на нещо друго, за да не умреш от глад и м/у това да имаш влечение към нещо (което не е в интелектуалната сфера) и да се стремиш към него всячески, защото просто ти се прави. Това не е липса на амбиция, просто тук тя е в друга насока. И искаш ли да ти кажа, че това, че си записал висше, не те прави амбициозен. Само по начина ти на говорене си личи, че си го направил, защото така трябва, защото трябва да имаш хартийката, защото някой ти го е насадил, че трябва да следваш на всяка цена, което мили момко, е различно от това да се развиваш , макар и чрез следване.

Мило момиченце. При мен няма такъв филм някой да ми насади нещо (да не съм градина). Никой не ми е помагал, нито съм ходил на уроци за да влезна и да уча. Направих го, защото аз исках и с ясна цел, която аз си поставих и аз следвам. И да, всяко ново нещо, което те учи на нещо е РАЗВИТИЕ. А желанието за развитие се нарича АМБИЦИЯ. Капиш ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    няма такъв филм някой да ми насади нещо (да не съм градина)
    no shit

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз не ви разбирам войната. Висшистите се перчат, че другите са по-ниско (без LadyDi). Тези без висше обясняват как са в пъти повече от висшистите по ред причини. Дрън дрън ми се виждат и двете становища. Хората са си хора, всеки си има мечти и никоя работа на света не е лека, освен ако наистина не я обича човек. Това дали ще се прегърбваш пред компютъра и ще се взираш в един монитор по цял ден, продухан от климатик, дали аз ще седя пред криостата с часове на минус 27 градуса, дали ще будуваш по цели нощи и ще обхождаш терени... Всяко нещо си има своята стойност.
    и аз това имах предвид. 10 пъти казах, че не оплювам хората , които си изкарват парите добре без образование, но кой да чуе. Нали трябва да се спори. Против съм да ми се бъркат в моята паничка и да ми твърдят, че да не учиш е много по-добре. Образованието винаги дава отражение, ако ще само в общуването с хората.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Only piss

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Има разлика м/у това да те домързи да учиш, да не ти се занимава и като не си учил да се хванеш на нещо друго, за да не умреш от глад и м/у това да имаш влечение към нещо (което не е в интелектуалната сфера) и да се стремиш към него всячески, защото просто ти се прави. Това не е липса на амбиция, просто тук тя е в друга насока.
    Дам и изразих най-политически коректното си мнение срещу първия тип и адмирациите ми към втория Но бях нападната заради различното си мнение
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво става, кайсиев, кога ще те уча на математика?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е страшно да си прост, страшното е да ти личи,да не го осъзнаваш , да го навираш в очите на другите и да се мислиш за интересен.
    ДА РАБОТИЛ СЪМ ГОВЕДО
    Как се работи говедо???Явно ти се отдава,ама обясни все пак!
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Как се работи говедо???Явно ти се отдава,ама обясни все пак!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    И да, всяко ново нещо, което те учи на нещо е РАЗВИТИЕ. А желанието за развитие се нарича АМБИЦИЯ. Капиш ?
    Айде да ходим да се учим на стрелба, за да убиваме я зайчета, я някой, който ни дразни, м? Ама Ше се развиваме бе! <3 Или пък да се научим да си свиваме цигарки и тревица, щото как ще си позволим да останем неразвити?! <3
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Смешко, можеш да си пикаеш на висшето отсега. Пълен тъпак си. Кон с капаци. С огромно самочувствие. Лайненце. И такъв ще си останеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си