- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Ето тук вече съм напълно съгласен с теб. В 90% ако не и в още по-голям процент нагласата се изгражда именно заради общественото мнение. Обаче голяма част от тези хора се пънат да обясняват как въобще не им дремело за общественото мнение. И тук не говорим даже за по нисък мъж към което общественото мнение е като цяло доста негативно настроено, а за равен на жената мъж или малко по-висок.Като цяло да се подчиняваш на общественото мнение не е толкова добра идея и трябва да мислиш по скоро какво чувстваш, а не какво ти се налага от някой...особено пък тези който се смятат за силни.Друг е въпроса че ти ми даде пример с 95кг жена. Помисли хубаво дали примера е еднакъв. Както се каза в леглото всички са еднакъв ръст.Обаче една 95кг жена е с около 30кг по тежка от мен.Помисли си дали в леглото пак ще сме равни.Аз трябва да съм постоянно отгоре,защото в противен случай както отново се каза ще ме превърне в една добре разточена баница.Друг е въпроса че ако се опитам да я вдигна на ръце във въздуха съм обречен на неуспех предварително.Та такива ми ти работи.Но сравнението е неудачно.
Относно другата тема дето сте подхванали. Изобщо тези,който имат заблуда че физическият труд е по-лек от умственият да си го избият от главата това. Едното натоварва физически, а другото психически.От едното може да те боли цялото тяло половин седмица, а от другото най-много да те заболи главата и да сънуваш някои и друг кошмар.
therichbitch понеже ти твърдеше колко по-лек е физическият труд ти предлагам да пробваш да изкопаеш един канал,да направиш цимент,да потрошиш въглища или пък камъни,да покопаеш в мината да те видим тогава.Това че един труд е по скъпо заплатен не значи нищо като например че един миньор работи по-лека работа от един програмист,защото взима по-малко пари. Напротив.Честно казано предпочитам умственият труд отколкото физическият и ако някога имам избор физически труд за повече пари или умствен за по-малко определено бих избрал второто,защото и двете ги познавам. Обаче никой от тези двата труда не е по неважен.Първо се е повил физическият труд, а после другият.Физическият труд може без проблеми да си живурка и сам.Просто няма да има чак такова развитие на света както сега.От друга страна обаче ако го нямаше физическият труд умственият просто нямаше да съществува най-малкото,защото машините и средствата върху,който се практикува за да се превърнат в такива са създадени от вещества и елементи, за който е трябвало преди това як физически труд.Та в тоя ред на мисли всеки допринася с нещо за обществото без значение в каква сфера работи.Ако се замислят някой че дори и за производството на храната е нужен физически труд. Е, ако я нямаше опеделено нямаше да ви е точно до програмиране или трябваше програмистите да се занимават с това,което несъмнено щеше да ги отвлече от програмирането.Никога не подценявайте хората без значени с какво точно се занимават те.Все пак трябва да има и от едните и от другите за да се върви напред.
Edit: Между другото тук преди време имаше една модераторка.Мисля че kremcheto се водеше.Е, много спорихме на тази тема с нея веднъж.Тя беше твърдо ЗА висшето образование.
Последно редактирано от Niakoitam : 09-29-2012 на 08:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!