- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
пз за Джолито:
http://www.youtube.com/watch?v=8Cbx3LAjSCc ;
//Мар(ин)че, и ти обаче си в серия тези дни;
ХАХАХАХАХАХАХАХХА
данке ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
klimatronik мани го дитето.Тя всичко сама е преоткрила и е започнала да се развива от раждането си.Много ме радват лиглювци дето се имат за голямата работа и изхарчват по 100лв на вечер обяснявайки ми колко са се развили,но нев се осъзнават че има и други,които цепят стотинката на две за да не изхарчат повече от 5 лв на вечер,защото искат да използват само собствените си средства поне за някои неща.За всичко съм си платил и си плащам така че ти пък си най-малкият човек,който ще ме съди за живота ми Ясно!![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всеки се развива от раждането си. И то не само във физически аспект.
Пък и не знам откъде накъде намеси и парите в тоз въпрос. Скачаш от трън, та на глог.
Както ти се каза:
Както и ходенето в чужбина, ходенето по адвокати, по имиграционни, по университети, квартира,храна,дрехи, купони и т.н. Що се отнася за работа стига да го пожелаеш винаги може да ти се намери гарантирана такава.
А също има неща, който ти няма как да осъзнаеш щом вашите ти позволяват такива своеволия още от 15 годишна и щом не си особено близка с тях. Така че малко изпусни парата ако искаш![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 11:18
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не няма ниакъв различен среден ръст. Това са просто едни глупави стереотипи на разни госпожички дето искат да всяват респект с гаджето си. Вслушай се в LadyDi че я заболяха пръстите да пише.Може и един ден случайно да разбереш какво е имала предвид и че не е нужно всеки път да си носиш линийката в себе си преди да погледнеш по отблизо един човек.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 11:31
О, далеч съм от мисълта, че ръстът е най-важното, никъде не съм го твърдяла.
Говорим за факти. Просто има ниски и високи. И като ти кажат, че си нисък, няма нужда да пращаш хората в графа "безмозъчни". Това е единственото, което съм твърдяла, а то е факт.
Някойтам, постави се в ситуацията, където казваш, че не харесваш жълти тениски, а някой ти отвръща, че си тъпак, щото той носи жълта тениска и е много готин човек.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не ти разбирам проблема. Някоя си казва, че не би ходила с ниски. И? Нали има други, за които пък не е проблем? И нали има различни ръстове момичета. Ти би ли тръгнал с 95-кг момиче? Тя трябва ли да се обиди от това? Всеки си има различен вкус. Все едно аз като харесвам стройни момчета, помпаните гиганти да ми се намусят, че не бих ходила с тях.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Дам, ако имахме еднакъв вкус щеше първо да е много скучно и второ - да се избием ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
SisiStrange аз просто си изказвам мнението,което е такова.Някои малко го преувеличиха всъщност за да има повече драматизъм в историята сякаш. Никой не е длъжен да приема че лично се засягам или пък той да се засяга.И аз мога да приема че той се засяга лично.
DisappointedDreamer и все пак това наистина можеше да мине на ЛС За работата няма смисъл да подхващаме тема че е далече от тази тема и ще кажеш че имам комплекси или имам нещо твърде лично против теб.За другото вече споменах. За своеволията. Да,една част от хората могат да си позволят да пратят или да заведат децата си в чужбина осигурявайки им всичко, но пък доста малко хора биха си позволили да оставят детето си,което е на 15 години в чужбина да си го вее както си иска.А на 3000км може да си правиш каквото си щеш без никой да разбира.Бил съм на 1500 та знам.Разбра се само това,което исках да се разбере. И да усещам се че съм леко по-грубичък отколкото ми е присъщо,но това е просто огледален образ на искреността ти.
Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 16:26
^Избягваш въпроса на Сиси.
Това да имаш финансовата способност да осигуриш живот на детето си в чужбина ДАЛЕЧ не може да се нарече своеволия. Моля те, провери значението на тази дума.
Ти да не би да си мислиш, че аз ходя по купони и друсам кълки?Почвам даскало в 8.20, свършвам в 16.00, понякога и по-късно. Прекарвам времето си в библиотеката или в даскало, и се прибирам вкъщи към 21-22.00 Единствените "своеволия", които си позволявам е да отида на кино с приятели поне веднъж месечно. За други неща просто нямам време, тъй като съм преокупирана с домакински задължения и домашни.
На Сиси на въпроса отговорих. Пък ти че не си разбрала това е друг въпрос.
И значи щом като твоите я имат всички я имат така ли да го разбирам. Да не говорим че родителите ми даже и да имаха финансовата възможност в ниакъв случай не биха ме оставили сам в чужбина на 15. И пак казвам аз на 1500 км за малко щях да се удавя в един басейн,напих се като са световно,изгорях така че не можех да спя и т.н и т.н. обаче никой тук не разбра за това при положение че бяхме около 20 човека от тук.А дали ходиш по купони и друсаш кълки или ги редиш по няколко и се напиваш здраво това няма как да знам нито аз нито пък родителите ти особено пък ако не си личи и по финансите.Много се отклонихме от темата обаче.
Никъде не си отговорил на този въпрос. Аз разбирам перфектно. Българския все още го владея.
Хората са различни. Твоите не биха, мойте биха и го направиха. И не са сгрешили. И съм им много благодарна, защото това ме научи на много неща, и по нататък в живота ще ми бъде страшно лесно. Дай да осъдим всички родители взели същото решение като мойте, а?
Всичко опира до човека. Аз не намирам нищо хубаво и забавно в това да се давя, да се напия като за световно, или пък да изгарям жестоко. Това не е представата ми за млад и отговорен младеж, напротив. Нито пък бих била в компания с хора, на които не им пука за моето физическо състояние.
Отклонихме се от темата, заради теб. Ако имаш нещо повече да ми казваш, заповядай на ЛС-то.
Край от мен.
Добре ще ти отговоря щом толкова държиш. Да бих тръгнал с 95кг момиче АКО има красиво лице и хубава усмивка,достатъчно интелигентна е (това за моите критерии) и...ми пукаше малко по-малко за тъпото обществено мнение.
А родителите ти изобщо не ги съдя.Даже ни най-малко. Не е готино да се съди така нали? А тогава защо по дяволите ти ме съдиш без изобщо да ме познаваш дори?
Офф, спрете се, може пък да са я оставили, защото знаят, че е отговорна. Има разлика м/у дете и дете. Ти можеш да се насвиниш и на 2 пресечки у вас и да се удавиш в басейн. А може и да си на 5000км и да си стоиш на задника и нищо няма да стане.
майка ми гледа и иска да знае какво правя и са кои си пиша на компа дори на 17 , ,макар че не давам ;d
на 16 не ме пускаха сам да ходя по горите на село и още ставаха скандали ,че не ме пускаха на плаж и аз бягах - е да тва , и такива грижи и страх и притеснения за 15 , 16 , 17 годишни не е хубаво от стана на родителите ,защото тогава какъв човек ще излезе от това дете вечно под контрол
като навърша съвсем скоро 18 вече ще мога да правя каквото си искам ,но пак сигурно ще ме контролират и забраняват някои неща,ако искам да ми дават пари и подслон
Е - все пак от учебна гледна точка са ме оставили напълно сам да уча или не уча и не се занимат с мен ,но така е
Но като погледна - зависим съм, оставят ли ме сега, ще стана някъв строителен работник, докато събирам пари за университет, па и за шофьорски изпити и тнт - всичко ще е 100 пъти по-трудно и по бавно
Човек успява да разбере какво има,чяк ,когато го загуби
А това да те хввърлят на 15 в чужбина наистина е разхайтено освен ,ако не са пратили тайни агенти да те следят :![]()