.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ти би ли тръгнал с 95-кг момиче?
    Никъде не си отговорил на този въпрос. Аз разбирам перфектно. Българския все още го владея.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да не говорим че родителите ми даже и да имаха финансовата възможност в ниакъв случай не биха ме оставили сам в чужбина на 15.
    Хората са различни. Твоите не биха, мойте биха и го направиха. И не са сгрешили. И съм им много благодарна, защото това ме научи на много неща, и по нататък в живота ще ми бъде страшно лесно. Дай да осъдим всички родители взели същото решение като мойте, а?
    Всичко опира до човека. Аз не намирам нищо хубаво и забавно в това да се давя, да се напия като за световно, или пък да изгарям жестоко. Това не е представата ми за млад и отговорен младеж, напротив. Нито пък бих била в компания с хора, на които не им пука за моето физическо състояние.
    Отклонихме се от темата, заради теб. Ако имаш нещо повече да ми казваш, заповядай на ЛС-то.
    Край от мен.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Никъде не си отговорил на този въпрос. Аз разбирам перфектно. Българския все още го владея.
    Добре ще ти отговоря щом толкова държиш. Да бих тръгнал с 95кг момиче АКО има красиво лице и хубава усмивка,достатъчно интелигентна е (това за моите критерии) и...ми пукаше малко по-малко за тъпото обществено мнение.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хората са различни. Твоите не биха, мойте биха и го направиха. И не са сгрешили. И съм им много благодарна, защото това ме научи на много неща, и по нататък в живота ще ми бъде страшно лесно. Дай да осъдим всички родители взели същото решение като мойте, а?
    Всичко опира до човека. Аз не намирам нищо хубаво и забавно в това да се давя, да се напия като за световно, или пък да изгарям жестоко. Това не е представата ми за млад и отговорен младеж, напротив. Нито пък бих била в компания с хора, на които не им пука за моето физическо състояние.
    Отклонихме се от темата, заради теб. Ако имаш нещо повече да ми казваш, заповядай на ЛС-то.
    Край от мен.
    А родителите ти изобщо не ги съдя.Даже ни най-малко. Не е готино да се съди така нали? А тогава защо по дяволите ти ме съдиш без изобщо да ме познаваш дори?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Добре ще ти отговоря щом толкова държиш. Да бих тръгнал с 95кг момиче АКО има красиво лице и хубава усмивка,достатъчно интелигентна е (това за моите критерии) и...ми пукаше малко по-малко за тъпото обществено мнение.
    А, значи проблемът е в общественото мнение. Може би някои момичета не харесват по-ниски от тях момчета заради същото тъпо обществено мнение.

ПП. tori, за детското съм съгласна. И аз много обичам да можем да си се лигавим и да ме троли понякога. Хубавото е, че когато се налага, може да бъде сериозен пък, когато сме двамата, може да се бъзикаме с часове.
    Последно редактирано от SisiStrange : 09-28-2012 на 18:50
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, значи проблемът е в общественото мнение. Може би някои момичета не харесват по-ниски от тях момчета заради същото тъпо обществено мнение.
    Ето тук вече съм напълно съгласен с теб. В 90% ако не и в още по-голям процент нагласата се изгражда именно заради общественото мнение. Обаче голяма част от тези хора се пънат да обясняват как въобще не им дремело за общественото мнение. И тук не говорим даже за по нисък мъж към което общественото мнение е като цяло доста негативно настроено, а за равен на жената мъж или малко по-висок.Като цяло да се подчиняваш на общественото мнение не е толкова добра идея и трябва да мислиш по скоро какво чувстваш, а не какво ти се налага от някой...особено пък тези който се смятат за силни.Друг е въпроса че ти ми даде пример с 95кг жена. Помисли хубаво дали примера е еднакъв. Както се каза в леглото всички са еднакъв ръст.Обаче една 95кг жена е с около 30кг по тежка от мен.Помисли си дали в леглото пак ще сме равни.Аз трябва да съм постоянно отгоре,защото в противен случай както отново се каза ще ме превърне в една добре разточена баница.Друг е въпроса че ако се опитам да я вдигна на ръце във въздуха съм обречен на неуспех предварително.Та такива ми ти работи.Но сравнението е неудачно.
    Относно другата тема дето сте подхванали. Изобщо тези,който имат заблуда че физическият труд е по-лек от умственият да си го избият от главата това. Едното натоварва физически, а другото психически.От едното може да те боли цялото тяло половин седмица, а от другото най-много да те заболи главата и да сънуваш някои и друг кошмар.
    therichbitch понеже ти твърдеше колко по-лек е физическият труд ти предлагам да пробваш да изкопаеш един канал,да направиш цимент,да потрошиш въглища или пък камъни,да покопаеш в мината да те видим тогава.Това че един труд е по скъпо заплатен не значи нищо като например че един миньор работи по-лека работа от един програмист,защото взима по-малко пари. Напротив. Честно казано предпочитам умственият труд отколкото физическият и ако някога имам избор физически труд за повече пари или умствен за по-малко определено бих избрал второто,защото и двете ги познавам. Обаче никой от тези двата труда не е по неважен.Първо се е повил физическият труд, а после другият.Физическият труд може без проблеми да си живурка и сам.Просто няма да има чак такова развитие на света както сега.От друга страна обаче ако го нямаше физическият труд умственият просто нямаше да съществува най-малкото,защото машините и средствата върху,който се практикува за да се превърнат в такива са създадени от вещества и елементи, за който е трябвало преди това як физически труд.Та в тоя ред на мисли всеки допринася с нещо за обществото без значение в каква сфера работи.Ако се замислят някой че дори и за производството на храната е нужен физически труд. Е, ако я нямаше опеделено нямаше да ви е точно до програмиране или трябваше програмистите да се занимават с това,което несъмнено щеше да ги отвлече от програмирането.Никога не подценявайте хората без значени с какво точно се занимават те.Все пак трябва да има и от едните и от другите за да се върви напред.

Edit: Между другото тук преди време имаше една модераторка.Мисля че kremcheto се водеше.Е, много спорихме на тази тема с нея веднъж.Тя беше твърдо ЗА висшето образование.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-29-2012 на 08:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Това че един труд е по скъпо заплатен не значи нищо като например че един миньор работи по-лека работа от един програмист,защото взима по-малко пари. Напротив.
    Не съм се фокусирала в/у заплатата като измервателен критерий кой е по- лек. (нито съм твърдяла, че единият е по-важен, казах и по- напред, че всичко е синтез от двата вида). Казах, че за мен е така. Не се опитвам да убедя никого, защото това зависи от личността, нагласата и възгледите, които при всеки от нас са различни, затова е нормално на един да му "тежи" повече физическият труд, на друг интелектуалният. Беше просто лично усещане това, което казах

Относно завършилите ТУ, пък "реализирали се" като стюардеси има много други фактори. Хайде да не взимам примера със стюардесата, но има такива, които карат такси примерно. Вече на доста места се иска да си завършил (което е 5 г.), да имаш опит от 2-3 до 5 години, да говориш 3-4 езиика, да си стажувал в чужбина примерно и да си... на не повече от 25. Не смятам, че в реализацията не учасват и други, външни фактори. Просто е твърде самонадеяно човек да мисли, че абсюлютно всичко си го 'кове' самичък. Няма как да стане, защото живеем в общество, което малко или мн оказва влияние, индиректно или не, подчинени сме на определн строй, на времето, ако щеш и така. Но не смятам да нищя темата за реализацията, защото май ще стане още по- кървава темата (и по- грозна). Наиситна момчето по- горе твърде просташки подходи особено накрая.

Има разлика м/у това да те домързи да учиш, да не ти се занимава и като не си учил да се хванеш на нещо друго, за да не умреш от глад и м/у това да имаш влечение към нещо (което не е в интелектуалната сфера) и да се стремиш към него всячески, защото просто ти се прави. Това не е липса на амбиция, просто тук тя е в друга насока. И искаш ли да ти кажа, че това, че си записал висше, не те прави амбициозен. Само по начина ти на говорене си личи, че си го направил, защото така трябва, защото трябва да имаш хартийката, защото някой ти го е насадил, че трябва да следваш на всяка цена, което мили момко, е различно от това да се развиваш , макар и чрез следване.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Има разлика м/у това да те домързи да учиш, да не ти се занимава и като не си учил да се хванеш на нещо друго, за да не умреш от глад и м/у това да имаш влечение към нещо (което не е в интелектуалната сфера) и да се стремиш към него всячески, защото просто ти се прави. Това не е липса на амбиция, просто тук тя е в друга насока.
    Дам и изразих най-политически коректното си мнение срещу първия тип и адмирациите ми към втория Но бях нападната заради различното си мнение
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове