.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Голям фен
    Тва са чисти глупости,че ако си я изчукал в задника те гледа по друг начин.Може би причината се корени другаде ,защото за някои момичета е унизтелно да ги оправят отзад - унижението според тях идва от пренебрагването на органа дето според тях е предназначен за секс.Та е възможно да те гледат по друг начин ама с поглед изразяващ някакво презрение един вид.Но най-често такива момчиета не пускат отзад та може би си внушаваш или пък ако наистина те гледа може да иска пак отзад.То е така и със свирката ,че даже имам френдка дето казва за свирката "бе мани тва е, долно"На въпроса що е долно - не може да лапа нещо от което се уринира.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    На въпроса що е долно - не може да лапа нещо от което се уринира.
    мъкаа, мъкааа...
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    мъкаа, мъкааа...
    Що пък да е мъка?!Всеки си има мнение и с кое трябва да сме длъжни да ви праим свирки?Както вие не сте длъжни да ни праите шпакли или ако все пак някои се намери да лиже то лиже от няма как за да отбие номера,щото вие сте адски гнусливите.Ама ся в хор ще ревнете ,че вие лижете и ви е супер яко ,че все едно лижете сладолед ама все пак като лъжете лъжете вас си.Пък и аз не съм примряла или някоя друга да ни правите шпакли и най малко ни интересува ,щото се виджа коя е комплексарката част - тъй наречения силен пол дето се жалва ,че еди коя си не му лапала и тука почва да се говори мъка мъка като се вадят някакви заключения извършени по неортодоксални методи ,целащи единсвтено и само да величат мъжкото съсловие.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Що пък да е мъка?!Всеки си има мнение и с кое трябва да сме длъжни да ви праим свирки?Както вие не сте длъжни да ни праите шпакли или ако все пак някои се намери да лиже то лиже от няма как за да отбие номера,щото вие сте адски гнусливите.Ама ся в хор ще ревнете ,че вие лижете и ви е супер яко ,че все едно лижете сладолед ама все пак като лъжете лъжете вас си.Пък и аз не съм примряла или някоя друга да ни правите шпакли и най малко ни интересува ,щото се виджа коя е комплексарката част - тъй наречения силен пол дето се жалва ,че еди коя си не му лапала и тука почва да се говори мъка мъка като се вадят някакви заключения извършени по неортодоксални методи ,целащи единсвтено и само да величат мъжкото съсловие.
    ама ти тая вечер яко си се наострила

Френдката ти хич не е наясно с нещата. Като се влюби/обвърже сериозно/омъжи, не само ще свири, ами и ще гълта и то с голям кеф и хич няма да й пука пикал ли е, не е ли. Тъй че да не се обяснява кое било гнусно, долно и т.н., щото женското мнение е най-непостоянното нещо на света. Аман от детски работи.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Френдката ти хич не е наясно с нещата. Като се влюби/обвърже сериозно/омъжи, не само ще свири, ами и ще гълта и то с голям кеф и хич няма да й пука пикал ли е, не е ли.
    thaaaat's right
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Тва са чисти глупости,че ако си я изчукал в задника те гледа по друг начин.Може би причината се корени другаде ,защото за някои момичета е унизтелно да ги оправят отзад - унижението според тях идва от пренебрагването на органа дето според тях е предназначен за секс.Та е възможно да те гледат по друг начин ама с поглед изразяващ някакво презрение един вид.Но най-често такива момчиета не пускат отзад та може би си внушаваш или пък ако наистина те гледа може да иска пак отзад.То е така и със свирката ,че даже имам френдка дето казва за свирката "бе мани тва е, долно"На въпроса що е долно - не може да лапа нещо от което се уринира.
    да съм ти искал некомпетентното мнение ?
    Казах какво е моето наблюдение, а ти ми развиваш някви смешни теории тука , много знаеш дали тези момичета са изпитвали унижение или удоволствие, защо изобщо се изказваш за неща, които мога да знам аз , а не ти
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-29-2012 на 21:56
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си