- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбирка на потребителите от раздел "Секс"
Има вариант да пропусна, понеже въпросния уикенд чакам гости от морето. Ако обаче те не дойдат или си заминат по-рано (примерно неделя сутрин/по обед), пак ще ми видите красивата физиономия.
Ще имам повече инфо в близката седмица.
Welcome to the Jungle...
Ако искате да го направим за 20.10.2012 тогава ще ми удобно и на мен..?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
07.10.2012
Повечето са айляк тогава
Може и тогава, обаче аз лично ще се изнасям към 5 ако е съботата...
Аз не можа на 7 ,щото съм шаферка тогава
Еми вече станахме 3-ма, които не са за 7-ми, така че..
Навити ли сте все пак за 20?
Аз съм бил на подобни мероприятия, познавам прекалено мн. хора от тоя форум и даже ме е срам аххаха
+ 1 , 20ти
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Абе и аз съм по-навит за 19-20-ти, ама както кажете.
Welcome to the Jungle...
Еми правим го на 20.10.2012, събота.. Хем има време всеки да си направи планове, хем е удобно и за хората като гледам.
Ще помоля всеки да напише в следващия си пост къде би искал да се състои тази среща - на кафе, навън или на кръчма..
Стига да има бира - няма значение
Айде, аз викам да се напием в бургаската Морска Градина. Може и една оргийка да си спретнем около хуя (бургазлии ще ме разберат). Та, има ли навити ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хуя оня паметник с корабните въжета на върха на новите стълби ли трябва да е?
Welcome to the Jungle...
E че кое друго ?![]()
П.С. - Ти да не си се преместил в Пловдив, че си уговаряш сбирщини за него край. Питам от чисто любопитство. Имаш пълната свобода да правиш каквото и където пожелаеш![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
То в Бургас всички са маняци и манячки.![]()
Welcome to the Jungle...
По-важното е да са манЯци/манЯчки от форумОоОоОоо![]()
Абе, потребителите от раздел "Секс", като се съберете кво ще правите бе ..................
Що, да нямаш идеи ?
Народе, пропуснала съм темата, а не ми се четат 4 страници спам. Някой може ли да каже кога и къде е срещата, да си направя сметката дали ще мога да дойда?
Те тва обсъждат от 4 страници, ти идваш и искаш наготово.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."