- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- За цикълът и гърдите
мхм.. добре![]()
Мойто днеска стана бледожълто.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-22-2012 на 15:32
ами не знам какво значи - потърси в интернет, надявам се да откриеш нещо!
Аз рових в нета доста. И там пишеше,че може да е просто предменструално течение,което е нормално. И било бледожълтеникаво,мойто е такова! Значи след година ще имам цикъл може би.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-22-2012 на 15:32
и моето е бледожълто
Всичко е до ген.Имам една приятелка,дето чак на 16 и дойде,и има свсем малко гърди.Ти не бързай,има време за всичко.
така е! Просто малко се уплаших когато разбрах че всички от класа ми имат цикъл!
Няма да се плашиш! ее,и аз се притеснявам,че само аз съм единствената ,която няма мензис...Ама бъди спокойна! Ще ти дойде,за всичко си има време.
А аз да те питам нещо...твоето бяло течение нали е бледожълтеникаво? Щото и моето е такова.. Ама моето е без разни сърбежи и болки и т.н. и си тече малко по малко. Тоест-в малки количества е.. Това нали е нормално за мене? Появи ми се течението миналия петък.
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-28-2012 на 19:43
Аз това течение го забелязах преди доста време - 6 месеца... и моето е бледожълто без сърбежи болки и т.н. и мися че си е съвсем нормално....![]()
![]()
![]()
![]()
моля! Полезен сайт с полезни неща за тийновете
![]()
![]()
Я сега да си кажете мнението... аз съм с малки гърди... има деца които са в 5ти клас, нямат нищичко още, а носят СУТИЕН!!! Що за простотия е това??? То е смешно дори
![]()
![]()
М....и е смешно и е глупаво. Тези момичета още от 4-5 клас дето нямат гърди,си слагат сутиен с подплънки,че да се харесат на момченцата. А пък щом имаш малки гърдички,слагай от онези бюстиета дето са като потник. Имам едино такова и много добре ми стои,а ползвам бюстие,защото ми личат гърдичките,дори и да не са големи,пак личат... И да кажем,че се прикривам с бюстие.То е ластично и е много удобно. Пробвай да си сложиш такова и да видиш дали ще ти хареса.
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-02-2012 на 06:07
Не може да се предвиди. В 5 клас бях сред най- развитите, високи и пъпчиви хиени в училище, но ми дойде чак след 2 години. Не знам какво толкова сте се притеснили на по 12- 13 години. Да не би да бързате да забременявате?
always late but worth the wait!
Ох..споко ,знам как се чувствате ! Аз също страшно много исках да ми дойде,ама не е особено хубаво ! Само някавки кървища и ако си с по светли дрехи се притесняваш да не проличи и т.н.. Ако момчетата са ви с лапешки характер да бъркат в чантите ще се чудиш къде да си сложиш превръзките....... Бтв на мен ми дойде някъде 6 месеца след това течениеНе бързайте !
![]()
Мхм... аз не бързам! Моето е само притеснение! ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ВРЕМЕ!
За какво са ти големи гърди само, не разбрах… Гърдите не правят едно момиче красиво. Важно е и в главата какво има.![]()
чувствам се неудобно. Всички съученички и съкласнички, дори и 5 и 6ти клас имат по големи от моите... а аз съм 7ми
И какво като имат по-големи от твоите? Гледай ги в главата дали имат нещо.
П.С.: Спри да си избиваш комплексите с тия гърди.