- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моето мнение!
Колко си оригинална само с тази тема, просто не е истина. К'во целиш само не мога да разбера, нито тъпите путчици ще спрат да се шибат на по 12 13 14 15, нито изпъкваш като голямата моралистка. Напълно безсмислена тема. А и на теб какво ти пречи, че някоя си там на 12 се е проебала ? Нейна слива, ще пъха каквото и когато иска там. Нейни крака, ще ги отваря когато и за когото поиска. Нейна глава, да си я троши както намира за добре. Живота също си е нейния, да прави с него к'вото иска. На теб какво ти бърка по дупките ?
П.С. - Смешни са изказвания от такъв тип. Не ме разбирай погрешно, и аз съм против това дете на 14 години да прави секс, но всички да се правим на големи моралисти и да приказваме колко "лошо", и прочие, е това... ПОЛЗА НЯМА ! А отстрани просто изглежда смешно. Всеки си има глава на раменете, за да преценя кое е "правилно" и кое "не е". В крайна сметка, никога гледната точка не е само една. Пак казвам - не защитавам тези които се чукат на 12/13/14/15, просто не съм никой, че и да ги съдя. Все ми е едно, ако трябва да съм честен.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Добре. Congrats on saving ur virginity. Не, сериозно, че положението е зле, зле е, ама какво ви бърка, техен си живот.
"Да ок,съгласна съм,че много мъже, по-скоро момчета ви предлагат секс,да обаче трябва да се научите да казвате НЕ.И аз съм имала предложение и то не е еднократно,но знам как да отказвам." - bitch please, повечето не го правят, защото не могат да откажат, а защото си мислят, че ходят с любовта на живота си или се опитват да задържат някой вървежен батко. : ) Та, колкото и да се дъвче тази тема, то малко трябва да може човек сам да си прецени какво да прави, нали уж имаме глави на раменете..
едит: сега прочетох мнението на IseeDEADbodies, нда, припокриват се.![]()
Ооо не знаеш колко много ме засяга,след като тези въпросни момичета са "отворени" се взимат за голяма работа,вземат се за големи и зрели жени и започват още по курвенски истории,започват да пускат на момчета само заради едното желание и след 5 дена на улицата се разминават на едно здрасти,това го виждам всеки ден в училище и понеже аз не съм от типа момичета когато ме ядосаш веднага да тръгна да те бия,а тези момичета са точно такива,за сметка на това аз не мълча щото някой трябва да им каже какви са в очите и това често съм аз,бой още не съм яла да чукам на дърво.Освен това имах приятелка (вече не сме приятелки) която си е изгубила девствеността на 11-12 не помня точна възраст и прави свирки и тя точно от онези които пускат на момче с 8 години по-голямо от тях и повече не се търсят,аз всеки божи ден се сблъсквам с тези неща и няма как да не ме интересува.
Само аз ли не разбирам к'во пише тука ?
Едит - След обстойно препрочитане, горе-долу успях да свържа изреченията в текст (което си е постижение с оглед на "правописа"), но т'ва са просто нек'ви празни писания. Аз никъде не виждам аргументи с които да защитиш тезата си, че на теб това ти влияе по някакъв начин и има отражение в твоя живот. Сори, не важиш.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-03-2012 на 23:19
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
+1
Не ти е работа да казваш на хората как да си живеят живота,нито да ги обиждаш.Това,че за теб нещо е правилно и трябва да е така,не означава,че за всички по света нещата са по същия начин.Мнението ти си е правилно за теб,за някои другище е пълна глупост.А за мен-мен ме дразни фактът,че хората упорито отказват да си набият в главите,че не са никакви и нямат право да казват на никого как да си живее живота.Който когато иска каквото иска да прави,това си е тяхна работа,не моя.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead