.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Много думи,малко смисъл,нищо ново...Ок,хвалим те,че се пазиш за сватбата и оплюваме всички малолетни разпоретини.Сега по-горда и по-добре ли се чувстваш отколкото преди да напишеш темата?
    По никакъв начин не съм искала да изтъквам нещо пред другите, и не съм искала да си вдигна по един или друг начин самочувствието,това което го казвам всички го мислят предполагам.Относно другите мнения да вас ви дразни,че според вас с тази тема искам да се изкарам по-велика от другите момичета МИ НЕ, НЕ Е ТАКА.Темата е кръстена "мнение" ако искате тръгвайте да ме оборвате,че е нормално на 12 да си спала с половината град.Никой не ви кара да ме упреквате,че казвам очевидното,много ясно осъзнавам че това всички го знаете,да ама не съм видяла момиче на 13 да коментира тази тема нали.Всички вие сте на повече от 16 предполагам.И не съм сигурна,че някой момичета около моята възраст осъзнават на колко години са всъщност.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    да ама не съм видяла момиче на 13 да коментира тази тема нали.Всички вие сте на повече от 16 предполагам.И не съм сигурна,че някой момичета около моята възраст осъзнават на колко години са всъщност.
    Я погледни аз какво съм ти написала.
    На 14 съм. Сега виждаш ли, че и някоИ твои връстнички също не са на твоето мнение?
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си