- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Така е. Стига да не ни бъркат в здравенцето.
Относно другото. Всеки мрънка,но на дадено място почти всеки би се възползвал от дадена екстра. Колко се мрънкаше за онази шефката на болниците ли беше на образованието ли сега забравих че била взимала големи бонуси и каза пред обществеността че си ги била заслужила.Да, тя така мисли и за нея си е напълно права.Просто гледа по егоистично на нещата. И мен ме подразни изказването и. Даже и от ГЕРБ я призоваха да напусне и тя го направи.Но тук много хора сами си признават как биха се облагодетелствали от дадена позиция. Е, поне не лицемерничат де. Само дето една част от тези дето бяха състуденти на брат ми дето поголвно преписваха и чакаха някои друг да им направи чертежите в университета сега имат някакви хартийки само дето грам не разбират от материала.И той е преписвал нямам какво да си кривя душата,но пък е било изключително рядко.Имах едно време една съученичка дето всички учители знаеха че преписва,но никой никога не можеше да я хване. Та и това си е вид изкуство.Аз веднъж пробвах и след първата дума щяха да ме хванат. И например докато една комшийка се хвалеше наляво и надясно как си е купила книжка превръщайки се в камикадзе на улицата пък и друго мои познати го направиха брат ми си я взе съвсем честно въпреки че го скъсаха на практиката заради някаква дреболия и инструктора му беше намеквал да даде някой лев под масата той се запъна и следващият път не плати, а си я изкара честно въпреки че му излезна малко повече отколкото да си я купи, а тогава не беше особено добре с финансите, а скоро идваше времето когато изпитите стават по скъпи.
То някои хора имат и една друга практика.Да се спрителяват и да се мазнят на разни хора, само защото имат връзки без значение че може да не ги радват особено.Те и много от актуалните известни VIP мацки подхождат по същият начин.
Последно редактирано от Niakoitam : 10-04-2012 на 10:29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!