- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Аз имам един малко страннен въпрос.
Може ли да се съберат повече от 2 жени на едно място и да не говорят за зодии?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Далеч пък не е задължително всички да го правим това. Моите гимназиални оценки не са ми били нужни за кандидатстване. От мен се искаше матура по биология с кръгла 6-ца (постигнах го с максимален брой точки) и евентуално добре положени изпити. И си влязох от първо класиране. Никой не ми е поглеждал дипломата. Сега в Уни мога спокойно да кажа, че има ужасно трудни моменти из материала, но никога не съм преписвала. Не знам доколко ще ми излязат знанията от главата (сигурно), но Лейдито е права. Един ден ще имам ясна идея какво, къде и как да търся. И ще имам достатъчно добра представа за какво иде реч. Не ща един ден детето ми да дойде да ме помоли за помощ по някой предмет и аз да кажа: "Еми, маме... питай ме някое друго въпросче." Искам като му/и видя тетрадката да ми изникват идеи.
Качвали са контролните, но обикновено дълго след като вече съм си научила. И да видя какво ще бъде, все тая. Ти пък все едно ви карат да изучите 2 тома учебник за всеки тест. В гимназията е на няколко урока и въпросите са силно предвидими.
Що се отнася до трудните неща, пак. Значи някой е положил труд и ги е зацепил => има 6. Аз не съм положила труд, бегла идея си нямам => пак имам 6. Що? Това прави системата за оценяване безсмислена. Ти не знаеш - 6. Той/тя знае - 6. Мисля, че по определен начин не е честно и не си го позволявам. Още ми е тъпо за ЗГЖ (зоология на гръбначни животни), въпреки, че си бях научила всичко. Имах 6, а на най-добрия ми приятел се паднаха някакви гадости и имаше 5. На практика е 80 000 пъти по-добър от мен с предмета.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"Като ни "бръкнат в здравенцето", последствията са по- тежки отколкото при другите зодии"
само дето това не е вярно.
И, аетернал, невъзможно еособено в този форум
Аз вярвам много в зодии, просто ще се изпокараме, ако тръгнем да казваме коя зодия колко е зле (понеже българите са свикнали на 1во място да обсъждат негативните черти)
Под последствия нямам предвид, че ще дигнат най- лудия скандал (има и такива, които ше го направят де). Просто могат да се сърдят с години, ако ги засегнеш и никой не може да ме убеди, че има по- обидчива зодия.
Аз още тръпна в очакване Блаб да ми разчете наталната карта. Интересно ми е колко представлявам от това, което според зодиите трябва да бъда![]()
на мен блаб почна да ми я чете преди няколко дни и доста неща се оказаха вярни :Д
SisiStrange
системата за оценяване винаги ще е субективна. Още една причина да се учи за знания, не за оценки. И за самочуствието е добре да знаеш си заслужила мястото си със знания.
За зодии повече няма да говоря, там съм абсолютно бос.![]()
Mдааа... аз така си редях 4-ки по физика и химия и никога не ме е било срам от тях. Накрая се пънех и зубрех, за да изкарам хубави оценки, защото аз като кандидатствах, ми трябваше успеха от дипломата. Но днес вече дори не помня какво означава валентност на елементите или определение за прав ток (ако изобщо има такова животно). За сметка на това познавам в детайли произведенията на много автори, както и българската граматика. На всеки му върви в нещо повече, отколкото на другите и точно тези знания си остават накрая в главата ти.
верно няма по-обидчива зодия от рак.
да ви кажа, и риби такива съм виждала. некак водата просто е лузърска. а риба с някаква планета в рак е олеле, мале :Д хиперчувствителност, чувство за собственост (рачешки трейдмарк) и малко или много обсебване и контролиращо поведение. не в смисъла да те заробят, но от нежна грижа, която идва в повече.
рак да е надменна зодия? не бих казала. ако има надменност, то е отчаяна надменност, а не истинско перчене или вярване, каквото другите знаци демонстрират, включително и ти, дриймър :д
като казах, че водата=лузърство, само за скорпион не важи, въпреки че аз тях не ги харесвам - хиперсексуални, психо- .. и подобни. а и един скорпион нарани зловещо сестра ми и не съм фен. това не е никак обективно, но съм такава, да. :д женичките стават.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Глеам от любопитство "Какво търсите у едно момче", а то ставало дума за зодии.. еВАЛА.. я кажете нещо лошо за скорпион/момче.
Последно редактирано от 102 : 10-04-2012 на 18:03
Откога желанието за нежна грижа и свръхчувствителността са лузърство. Това са преекспонирани образи на иначе положителни качества. (т.е. в същината си не са злонамерени). Това, че критериите и идеалите са се изменили, че с такива качества няма да прокопсаш много, не ти дава правото да ползваш такива грозни епитети.
И още нещо за раците- не харесват природно глупави хора и такива с кофти маниери IYKWIM
Абе, риби... вие лесно ли взимате решение?
ММ не съм информирана по този въпрос.![]()
Струва ми се, че е на границата с предната зодия.
Офф, дайте по темата или поне по една от другите й производни, които бяхме захваналиБяха по- интересни
Едит: познавам много риби и всички са мноого трудни в решенията си, мудни са и ако не са сигурно за нещо на 100%, не предприемат много много.![]()
Ами честно да ви кажа почти всичко, което харесвам съм го намерила в едно (приятелят ми).
1. Интелигентен
2. Романтичен
3. С чувство за хумор
4. Висок. Може би около 180-190
5. С брада, НО не оставена да си расте, а поддържана, но все пак брада.
6. И може би най-важното да ме кара да се чувствам добре.
В МОЯТ СЛУЧАЙ МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ КАТО ПРИНЦЕСА !!!
Принца на бялата х6-ца звучи много по-добре от принца на бялата G класа.
Отделно че тея дето карат G класа в българия имат повече общо с коня отколкото с принца.