- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Аз съм рак и обичам да се гъбаркам със зодията ми/ни :Д
Ние с теб май не се харесваме много или поне от твоя страна е еднопосочно.. :Д
Споко, имам си аз оная типична убеденост, че водните сме по-добри от всички, просто сме винаги онеправдани и жертви заради тези качества, с които не се прокопсва. Съгласна съм с теб. *everybody, recognize милата ирония*
А ти искаше да кажеш, че приличам на близнаци ли? Сигурно трябва да се полаская, въпреки че и те не са по-уравновесени от нас.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, просто от коментарите ти така ми звучи, че имаш по- лековато и необременено мислене (което е характерно за близнаците), но пък не знам може и да е от годините, не знам на колко си.
Ясно е, че едно нещо, което е от моя страна е еднопосочно и обратно, нещо не хванах нишката на изречението за еднопосочното/двупосочното харесване/нехаресване Няма такова нещо, коментирала съм твой пост само в тази тема, така че дори да съм се изказала остро е , защото това ми е мнението и не обичам да офлянквам нещата, а не заради изградено вече мнение. Ето, липсва ти още една типична рачешка черта, а именно сериозна проницателност, затова си мисля, че не си в моята декада.
Кога си родена?
29 юни, не е съвсем близко до близнаци.
Хехе, всички раци изглеждат лековати. Мога да съм почти сигурна, че и ти изглеждаш така запред хората, но си поплакваш скришом под завивките :>, вкарваш се във филми и си изживяваш вътрешно нещата.
Тук ти проявяваш надменност обаче... Не се изказвай като първият експерт. Каква проницателност, какви 5 лв. Не си ми дала материал да те чета, а и не ми е самоцел.
А ти ако щеш ме харесвай, аз това, което коментирах, си беше просто закачка. Не съм си помислила нищо или пък почувствала. Просто виждам, че не ми се кефиш и съм си Ок с това. Не значи че си мисля, че ме преследваш в темите. Тва че не се офлянкваш не изключва да не ми се кефиш на постовете все пак.
Ъъ, ти сериозно ли? Това, което ти написа и по-точно препратката към завивките, е в друг смисъл- че изглеждат твърди за пред хората, а иначе вкъщи си реват. Но в никакъв случай лековати- те/ние толкова много задълбочават и разсъждавт в/у всяко нещо и са/сме толкова мнителни,че и дума за лековатост не може да става.
Иначе аз пак мога да съм лековата и повърхностна и да рева (ама защото съм си счупила нокътя , разбираш ли..)
Както и да е, просто смятам, че раците са едни от най-тежките характери, което изключва всякаква форма на лековатост.
изглеждат лековати
освен, че са тежки характери, са и криворазбрани :д
внимание, наблюдаваме как Дж се пали!
//а Мечтателче хлътва форумно:Д
Последно редактирано от Blab : 10-04-2012 на 21:18 Причина: косата винаги ме издава
jghgh, therichbitch няма смисъл да спорите за неща, които са верни и от двете страни.Вярно е това че обичаме да човъркаме навътре и понякога много да дълбаем.Вярно е че понякога можем да сме и доста по сериозни от колкото се изисква.Също можем и да си се вкарваме във филми без никой да знае за това или поне само най-близките ни хора.Можем и да си тъжим тихичко под завивките.Може външно да изглеждаме супер твърди.но пък имаме ли желанието действително можем да създаваме и впечатлението на доста лековати и повърхностни за пред хората. Притежаваме качеството да се напасваме според характерите на хората идеално стига да имаме желанието за това.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мда .. прекрасни сме си :Р
А това как хората ме мислят за твърда и ината и после се изненадват че отвътре съм си съвсем различен човек въобще да не броим :Р Супер очарователно за прот. пол I guess : D
Дайте сега за девите![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Да мога да му се доверя дори и за най - малките тайни, да е романтичен, да ме закриля.. Не съм материалистка, така че предпочитам една прегръдка или целувка от него отколкото да ми подари нещо супер скъпо и модерно.. Няма да се правя на света вода ненапита, затова ще кажа, че 65 % в това какво гледам в едно момче е именно външността ;д Много харесвам руси момчета ;д тъмно зелени или тъмно кафяви очи, или каквито и да са други стига да не са с цвят на блато ;д да има плочки ;д и хубава усмивка (страшно много мразя кривите зъби ;д) и да е висок, но не много 1,75-1,80 някъде ;д
Ами ако е 181, има едик крив зъб и за да го харесаш, процентите ти ще трябва да паднат на 60? Това са драматичните ситуации в живота.
Замисляла ли си се, че ако всеки реши да постави така своите критерии, има вероятност да си останеш сама?
Да,но пък не знам дали като цяло важи или е просто частен случай,но съм забелязал и едно отдаване на изкушението като че ли често свързано с не особено решителната ни натура.Познавам едно момиче рак.Никога не сме били от най-близките.Беше съученичка на брат ми т.е е две години по-малка от мен.За дати тя е на 13ти, а аз съм на 14ти юли.Красиво момиче и попринцип изглеждаше добра въпреки че участваше в някои и друг женски бой.Много я обарваха като малка. Не знам дали това или някаква склонност на зодията го породи, но това момиче никога не тръгна с някой по нормален.Винаги се хващаше със силните на деня.Сега от доста време е с такъв.Като характер изглежда пълен тулуп.На външен вид изобщо не може да и стъпи и на малкият пръст,но...баща му е един от най-богатите хора в града ни.Тя започна и работа при него.От малкото постове дето сме си разменили с нея във Facebook преди време съм останал с впечатлението че не е особено щастлива в любовта с него и като че ли адски много се колебае,защото намира много по интересни личности.Е, не ми го е казвала директно де. И все пак продължава да е с него. Но пък вече и викат шефке.
За девите какво да кажа.Имам повече наблюдения само от две.Привлекателни и готини момичета,отракани,доста бойни мацки и...хич не се обичаха. И двете ми харесваха като нещо повече от прителки в различни етапи от живота ми.Едната ми беше съученичка.И никога не разбра.Голяма богаташка,но пък такива богаташи най ме радват.Никога с нищо не ми е показала че ме смята за нещо по-малко от нея въпреки че изобщо не можех да и стъпя на малкият пръст по финанси.Като малка я тресеше хормона та се закаче и с мен като със всички момчета по детският начин.Сега се виждаме рядко,но много се уважаваме.Винаги където ме види ме поздравява, а в заведение понякога и с песен.Веднъж ми предложи и помощ с връзки.Вече е омъжена с две деца и не е дивачка както преди. Много се кротна.
Другата ми беше несподелената любов. И тя беше доста бойна, а хората ми разправяха да не се занимавам с нея.Не ги послушах.Една година флиртове, бъзици, цупения, някои и друга открадната прегръдка,някое и друго обарване и целувка по бузата.Страшна борба за надмощие.В крайна сметка след това тичах по нея 2 години. В днешни дни си пада по-лошите и богати момчета.Разбрах че се е преквалифицирала и в биячка свободен стил с гаечни ключове по главите на разни наркоманчета. И едната ми братовчедка софианка е Дева,но пък тя още не е толкова голяма,само на 13 е, а и се виждаме доста рядко за да си изградя кой знае какво впечатление.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз не съм 180, нито съм с криви зъби, нито приятелят ми. Насрахте се с тия комплекси и даже не се усещате как звучите отстрани. Обясни, моля, какво те подтикна към това умозаключение
Единственото, което казах, е , че е мега тъпо да поставяш такива цифрови критерии, та чак и проценти.
Наистина ли го смяташ за нормално?
Наистина ли, когато срещнеш някого, вадиш линийката и го мериш до сантиметър?
Наистина ли му гледаш точния цвят на очите, дали е син, ама не онова блатното, ами малко по-тъмно,ама не много, че ще стане неестествено?
Наистина ли имаш точен модел (от глава до пети) на човека, с когото искаш да си, и не би мръднала от него?
Ако отговорът на всичките въпроси е "да", бих казала, че имаш детинско мислене. Ще пораснеш и ще видиш, че винаги, ама винаги ще има поне едно нещо, което ще е в разрез с предпочитанията ти, но ще си готова да го приемеш заради всички други положителни качества. Това може да е човекът с блатисто зелените очи, който ще ти донесе много радост и любов, ако проявш малко здрава логика и пренебрегнеш този "голям недостатък"
Книжката на xoxi.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ще ви парализирам с жилото![]()
Обаче ми трупа тука безсмислени мнение и не знам за неговото жило, ма да не го парализирам аз с нещо...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не, нееее неее отново![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Слушам
твоята дума е закон
изключвам се