Винаги съм бил с втора ръка учебници и дрехи (е или поне до преди 8 клас) боледувал съм , и майка ми е вземала пари назаем за да ми купи лекарства.
А пък и не е като да съм водил охолен живот, като малък си спомням моменти в които съм се хранил с хляб и лук, такива бяха времената, нашите бяха без работа и какво да се прави, на мен ми беше глупаво, но на нашите им беше мъчно.
Повярвай ми знам какво е да си беден, средна класа, а може да се каже, че от няколко години знам какво е и да си "богат" (не обичам тази дума) хмм, финансово стабилен..
И Ако трябва да избирам между любовта и парите тоест, да се смачквам от работа за дребни пари, но да съм с любимия човек, или да имам пари но да съм самотен, ами предпочитам любовта. Защото няма нищо по страшно от самотата
Но като цяло си права де

въпроса не е точно зададен, но схванахте смисъла..
А пък в БГ няма какво да говорим. Миналата зима гледах репортаж с някакво семейство
Баща, майка и дъщеря дето живеят с по 1.30 на ден и ми стана много гузно и тъжно за тях
Бащата стоеше и се разплака пред камерата, щото каза следното
"за кое по напред? на дъщерята ли да дам за училище, нещо за ядене вкъщи ли да взема , а сметките кой ще ги плаща"
Общо взето в БГ безпаричието не се засяга много много от любовта и vica versa.
Тук никой не е "финансово стабилен"