- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари или Любов?
Ние не сме тийнове и двамата. Аз съм на 26 , а той на 29. Не работим не защото не искаме , а защото не само в България не е лесно. Не си мислете, че когато човек е в чужбина парите падат от небето. Работя от 14- годишна в Бг и от една година съм в Испания, така че мисля, че ми е ясно как се изкарват пари (а само който е работил извън Бг знае как стоят нещата и как се работи навън).
Никога не съм била богата, за да мога да си щракам с пръсти и хич да не ми пука. Смятам обаче, че темата не е за нормалния жизнено необходим доход, защото тогава дилема няма. Дилемата се появява, когато трябва да избираме между много пари и любовта и да се поставим на мястото на Златките дето си продават п.....е , за да поддържат някакъв стандарт...... Имам много какво да говоря по темата, но мисля, че не е насочена в правилната посока.
Така зададена темата, аз не разбирам да се има в предвид богатства и купища пари. Освен това е или/или. Нито се живее само на любов, нито само на пари.
За Златките... в повечето случаи са жени с нисък интелект, които не умеят нищо и знаят, че освен с п**ка, с нищо друго не могат да си изкарат препитанието. Макар че има много хора, които сигурно биха спорили по този въпрос, мисля, че далеч не са често срещани.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Парите както се изкарват, така се и харчат, но пък без тях не е работа.
От друга страна без мъжа/жената, която обичаш също не става. Може би бих избрала моето момче, защото като сме заедно можем да си изкарваме и пари, можем да си купим и жилище, и кола, и да си гледаме семейството. Ако избера парите, откъде да съм сигурна, че точно това момче не е моето и че след него ще се появи някой стойностен? Така че - да, избирам него, избирам любовта.
Явно аз така си ги обяснявам нещата, защото не виждам къде е дилемата щом не става въпрос за много пари.......... В България колкото и да си некадърен , освен ако не си нещо умствено болен винаги можеш да си намериш работа за 300лв. Т.е. това са парите, с които живеят семействата в селата и в средно големите градове. Ако става въпрос да си хвана мъж , който да взима 500 вместо 300лв. за мен специално дилема няма да има, защото не знаеш как ще се стекат нещата в бъдеще и точно заради това мисля, че темата не се разглежда по правилния начин.Друг е въпроса ако мъжа има собствен проспериращ бизнес, кола, къща и всичко там което в Бг се има за богатство. Тогава вече може и да има дилема, но да замениш любовта за 200лв повече в заплатата ми се струва несериозно.
Имайте предвид също и последствията , които носи една връзка с един такъв богат мъж. Ставате негова наложница и играете по неговите правила, обличате купените от него дрехи, излизате където той разреши и ......и за какво, за да имате маркови дрехи, кола и разни други екстри, но с цената на какво?
Тъй като ти си запитал с клип , аз също ще ти отговоря с клипhttp://vbox7.com/play:f7ed2588e7 !
Въпроса не е зададен коректно според мен.
Какво ще рече "Вие кое предпочитате"?!
Нима човек може да живее само с любов или само с пари?!
Ако става дума за това да избирам между човек,когото обичам и човек,който е финансово стабилен ще кажа,че избирам любовта,защото парите се изкарват,но любов не можеш да си купиш.Звучи малко клиширано,но е така ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!