- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефонен тормоз - НЕ издържам вече .. !
То е лесно да се каже,ама с карта на черно,дето и полицията не може да я проследи,и с психопат,който само псува,когато не е тя на телефона,не остават много варианти за проследяване.Не са нито ФБР,нито италианската мафия.Вариант би било да си устроиш среща с него,обаче той вече ще усети нещо.А и както ти казаха,има шанс просто да те е уцелил на случаен принцип и идея да си няма коя си,въпреки че ме съмнява чак до такива крайности да стигне.Имай нещо предвид и се старай да не се мотаеш без момчета наоколо,поне за известно време,и пиши,ако има развитие.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
естествено наще са доста притеснени,а баща ми е и много ядосан .. но нищо неможе да се направи,както каза someonerandom .. половината полиция са приятели на баща ми,ама пак немогат да го намерят.. разполагат само с един телефонен номер нищо повече,който даже не излиза че има такава карта..а иначе и аз много искам да се разбере кой е днес ще мина през полицията с майками да си дам новия номер понеже така сме се разбрали и да видя дали има нещо ново,но ме съмнява
тия дни даже не ходя на даскало,но от другата седмица трябва да почна да ходя немога само у нас да си седя