.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Тъжно...

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц... не е с нищо по специална от другите и с нищо не е заслужила по специално отношение. Смъртта на близък естествена и се случва на всеки рано или късно. Глупаво е само защото е малка да се смята че е нещо кой знае какво.

Търси внимание, по грозен начин, щото подобни неща си остават в семейството. Всичко извън него е фалш.

Не одобрявам сълзливите клипчета и обяснения пред целия интернет. И смятам че е глупаво да тръгваш да и помагаш. Малка пикла, която вдига безсмислено врява до бога.

Не е тъжно, жалко е че изобщо и се дава думата. Аз бих я подминал в най-добрия случай.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Тц... не е с нищо по специална от другите и с нищо не е заслужила по специално отношение. Смъртта на близък естествена и се случва на всеки рано или късно. Глупаво е само защото е малка да се смята че е нещо кой знае какво.

Търси внимание, по грозен начин, щото подобни неща си остават в семейството. Всичко извън него е фалш.

Не одобрявам сълзливите клипчета и обяснения пред целия интернет. И смятам че е глупаво да тръгваш да и помагаш. Малка пикла, която вдига безсмислено врява до бога.

Не е тъжно, жалко е че изобщо и се дава думата. Аз бих я подминал в най-добрия случай.
    Пф... много, ама много не съм съгласна с теб. Чак е грозно, че говориш такива неща. Да, съгласна съм за това, което каза за сълзливите клипчета и обяснение, да и мен ме дразни поведението й, но това е просто един дебел слой, с който се е покрила. Тя е на 12. Защо да е глупаво да й помагам?! Не твърдя, че съм някаква едва ли не спасителка, но не ми пречи да си поговоря с нея. Доста неща ми каза и положението й наистина е ужасно тъжно.
    Глупаво ще е да се подминават такива хора, а тя е още дете дори.
    Какво ще рече, че би я подминал в най-добрия случай? лол... Що са нечовечност и циничност?
    Много ясно, че в света се случват толкова много трагедии и толкова много хора страдат, но ако всички си мислим, че не можем да помогнем на всички и ги игнорираме, какво правим?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си