- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно...
Щото е малка пикла която изобщо не разбира смисъла на случилото се. И си дига рейтинга в някакъв пропаднал сайт за сметка на мъртвия и баща(ако наистина е починал). Ако беше обратното, такава показност изобщо нямаше да има.
Ок, приказвайте си. Но защо точно на нея, а не на мен примерно? Или на някой от хилядите други хора, които са загубили близък човек?
Това че е дете не я прави по специална, за не знам кой път. Ще рече че ако я видя на живо да ми се жалва толкова показно... най-учтивото, коеот ще направя е да я подмина. Нечовечност и циничност? Ами аз не съм кошче за душевни отпадъци за да слушам разни непознати да ми се оплакват.
Става дума че всеки човек си има близки, на които може да се оплаче и от които да получи подкрепа. Ако съзнателно ги игнорира и търси внимание от други хора, още повече непознати такива... е меко казано себично и жалко. И би трябвало да бъдат игнорирани. или да им се каже да търсят помощ там, където ще откликнат. И не, не ми излизай с номера че има хора без близки. Няма такива хора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.