- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разкрепостени ли сте??
Въпроса ми е притеснявате ли се когато сте голи било то пред приятели или гадже? И какво ви притеснява
Ами не се събличам гол пред всички, но пред гаджето ми или пред близки приятели не ме е срам..То пред другите не, че е срам, ама трябва ли да ми гледа всеки голотиите..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
хванал си въпроса,понеже в много теми чета,кои,как правил секс на тъмно и ми е любопитно повече романтика ли търсят или просто се притесняват от нещо
Не се притеснявам. Все още имам стегнато тяло. Друг е въпросът, че не го правя.
И мене не ме е срам да си хода гол пред мацката. иначе пред приятели ..... мне. не искам да ги комплексирам![]()
![]()
.
Не сме, като те гледам, още си облечена!![]()
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Нем, скучен, спечен и девствен съм.
Welcome to the Jungle...
Е, пред приятели не се събличам гола по принцип... Преобличала съм се пред приятелки и не намира от какво трябва да ме е срам ...
Иначе всъщност това ми е първия приятел пред който дори в началото не ми е било кой знае колко притеснено да се съблека... По принцип имам някакви комплекси още от преди време и не ми е напълно удобно ..
Изобщо не ме е срам-нито пред гаджета, нито пред приятелките ми.
Everything changes, but beauty remains ...
От гаджето точно няма как да ме е срам.
Пред приятели май не съм се показвала чисто гола. Най-добрата ми приятелка цяло лято ми гледа полуголия задник из вкъщи. Преобличала съм се и пред напълно непознати. Не го намирам за срамно, така както не ме е срам да ходя на плаж. Дали по бельо или по бански - все тая.
П.П Държите ли да пълните темата с офтопик-свалки или просто не знаете за съществуването на функцията Лично Съобщение?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам проблеми. С приятеля ми сме се опознали добре, така че срама липсва във връзката ни. Иначе се преобличам пред близки приятелки, пред майка ми и лелите ми също. Като цяло не ме е срам от тялото ми, макар да разбирам съвсем друго нещо под думата "разкрепостен".
Защо всеки въпрос се възприема за заяждане? Просто разводнявате темата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote