- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
*opa gangnam style *
какъв стил музика харесваш? защо?
одобряваш ли чалгата, чалготеките и всичките и съпровождащи аспекти? момичетата стил Златки, Андреи и тн.?
дъбстеп и d'n'b слушаш ли?
обичаш ли шоколад (<3) ? а въобще от сладките храни?
любимо ястие?
имаш ли брат/сестра? ако да, разбираш ли се с него/нея?
пушиш ли цигари? а козче?
интроверт или екстраверт си?
според теб има ли истинско приятелство? или всичко е до интересни и общи допирни точки?
дразниш ли се на адидас батките (надявам се не си като тях :Д)?
Какво ненавиждаш? - Двуличници, интриганти, готованци. Начина по който ми се налага да живея (т'ва е една съвсем друга тема, която няма да отварям дори), положението в което се намира "милата" ни родина. Като се замисля много неща са, напоследък "оптимизмът" ми се превърна в агресия и омраза (макар и за сега пасивни)
Смяташ ли се за човек,постигнал нещо в живота? - Еми на теория съм, но честно казано.. не се чувствам така.
Какви са ти целите в професионален план? - За сега искам да си изкарам образованието, след което се надявам да намеря работа по специалността. А след време, като посъбера опит.. кой знае, може би бих започнал нещо собствено. Но т'ва са нек'ви много крайни работи, за които още ми е прекалеееееено рано да говоря.
А в личен? - В личен за сега ми е добре.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
какъв стил музика харесваш? защо? - Ох, т'ва е много труден въпрос. Всичко слушам : Като почнеш жички (там метали а-у), рап и хип-хоп, минеш през електронната (транс, днб, техно, хард-техно, хард-стайл, етц...) и стигнеш чак до класическата музика (много я харесвам). Защо ? Хах, ти защо харесваш.. синьото да речем, или който там ти е любимия цвят xD.
одобряваш ли чалгата, чалготеките и всичките и съпровождащи аспекти? момичетата стил Златки, Андреи и тн.? - Емии, в интерес на истината научиха ме вече на маса поне да не пищя като заклан, когато се пусне чалга. Даже ако трябва да бъда честен, като седнем да пием винаги слушаме чалга. Но сам у нас, никога няма да си пусна такава музика.
За чалготеките, не ходя по такива места, но кой съм аз, че да ги "одобрявам" или не. Имаш предвид, момичета стил курви - не мерси..
дъбстеп и d'n'b слушаш ли? - Е т'ва вече го изяснихме ;д
обичаш ли шоколад (<3) ? а въобще от сладките храни? - Чак да обичам не... ама хапвам ;д Иначе сяк'ви сладки работи ям.
любимо ястие? - МУСАКА !
имаш ли брат/сестра? ако да, разбираш ли се с него/нея? - Имам сестра. Дали се разбираме.. по-скоро вече не се чуваме много често.
пушиш ли цигари? а козче?- Пуша, цигари.
интроверт или екстраверт си? - Може би и от двете по-малко. До голяма степен съм непукист и си гледам "моя си филм", но за някои заобикалящи ме неща, просто не мога да остана безучастен.
според теб има ли истинско приятелство? или всичко е до интересни и общи допирни точки? - Има разбира се!
дразниш ли се на адидас батките (надявам се не си като тях :Д)? - Смешни са ми, и не не съм от тях
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Батенце,
Наркотици?
Алкохол?
Цигари?
Курволя?
Спорт?
С каква кола си?
Радвам ти се, човече.. те така.. кефиш ме![]()
------------------------Първоначално написано от Irti
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-06-2012 на 19:44 Причина: dfd
Разбирам ;д
Що не спреш цигарите? Как пропуши?
"Нещо за което си съжалявал в живота най-много- Че в 5ти клас откраднах 1 чипс от магазина и ме хванаха "
С какъв акъл го направи това? Нещо което те отличава от масата хора?
Щото не искам да ги спирам. Ми както се почва, пробваш и се зарибяваш.
Т'ва за снакса беше бъзик, просто реших да пусна нек'ъв майтап.
Ми не знам. Може би т'ва че не се правя на такъв какъвто не съм. Наистина не знам, т'ва някой друг може да го каже. Както казах вече, не съм много добър в самооценките, а и не обичам да ги правя.
Любим алкохол? Как ще загине човешката раса според теб? К'во правиш като си в депресия? Участвал ли си в сериозен бой? Ако да, как се стигна до там? Какъв беше изхода от него? Мнението ти за България е? Дай ми твоите топ 5 форумни потребители и защо всеки от тях е в топ 5. Мнението ти за приятели с привилегии е? Какво мислиш за религията като цяло? Какво е надеждата и хубаво нещо ли е тя? Ако за 30 секунди можеше да направиш каквото и да е стига да не нарушава законите на вселената, какво би направил? От какво те е страх? Разкажи ми една твоя мечта. Кога и защо се регистрира тук? Какво би ми казал с последния си дъх? Най-тежкия момент в живота ти е? Печени чушки обичаш ли?
не съм чела въпросите дано не се повтарят
момента, който няма да забравиш е...
влюбвал ли си се?
какво мислиш за любовта?
какво мислиш за Щрудел
като пораснеш ще станеш...
мислиш ли се за различен?
на плажа забиваш ли мацки?
с какъв човек не би общувал?
от какво би се отвратил в буквален и преносен смисъл?
защо пушиш?
бойко борисов е ...
сорка не ми се пишат главни букви![]()
Любим алкохол - Чичко Джак.
Как ще загине човешката раса - Ще се самоунищожи, даже вече е доста напреднала в това начинание.
Какво правиш когато си в депресия - Ми, нищо. Стоя и чакам да ми мине![]()
Участвал ли си в сериозен бой - Ми, един път ме прецепиха много яко, ама определено не е било "сериозен", щото аз просто седях на земята и взимах ритници
Мнението ти за България е - Ох, това е много сложен въпрос. Какво да кажа, положението в страната е трагично (даже повече от трагично). Много неща не са така както са по "Белия Свят", в интерес на истината всеки един от нас може да отправя критики до утре. Но т'ва не означава, че аз не обичам родината си. Нямам намерение да емигрирам. Смятам че някой ден ще настъпи времето когато българина ще се светне за някои неща (няма смисъл да изброявам всичко поотделно) и ще си промени мисленето, защото според мен в това се коренят много от проблемите у Нас. Също съм на мнение, че докато можещите и знаещите хора продължават да напускат страната, положението ще си е все такова. Това е една от главните причини поради които не бих напуснал. Не че аз сам бих могъл да променя нещо, но нали знаеш лафа за "с един стават двама, с двама стават 5 и т.н. и т.н.".
Топ 5 форумци - Не мога да правя такива категоризации. Единствено мога да кажа, че има хора които ми допадат, има и хора чиийто никове още докато ги видя и подминавам към следващия коментар.
Мнението ти за приятели с привилегии - Напълно съм ЗА ! Не го намирам за лошо, странно или еди си к'во.
Какво мислиш за религията - Не вярвам в Господ, нито в каквито и да било свръх сили.
Какво е надеждата и хубаво нещо ли е тя - Човек винаги трябва да има надежда... за каквото и да било. Без дори и капчица надежда, просто си за никъде.
Какво би направил за 30 секунди... - Такива въпроси винаги са ме дразнели. Еми нищо не бих направил, щото просто няма как да се случи. Предпочитам да живея в реалността, вместо в свят в който правим свръх-човешки неща и прасетата летят..
От к'во те е страх - От нищо. Нямам страхове в живота или някакви фобии. Имам притеснения за някои неща от по-глобална гледна точка, но това не са страхове.
Разкажи една твоя мечта - Искам да отида в Япония. Да се запозная по-обстойно с тамошните традиции, обичаи и с културата им като цяло. Искам и езика им да науча, но т'ва едва ли ще се случи в този ми живот xD
Кога и защо се регистрира тук - "рег-нах" се за първи път в сайта през... 2007ма, ако не ме лъже паметта. Тогава беше просто за ташака, но видях че има забавни и интересни хора и си направих нова регистрация. И да кажем от 2008ма започнах редовно да посещавам форума.
Какво би ми казал с последния си дъх - На теб конкретно нищо, дори не те познавам ;д
Най-тежкия момент в живота ти е - Може би лятото на 2010та, няма да обяснявам причини.
Печени чушки обичаш ли -Е т'ва вече е доста странно, тъкмо това ядох до преди 10 минути. ОБОЖАВМ печени чушки. В същност, обожавам ги под каквато и да било форма.
![]()
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-09-2012 на 15:12
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 10-09-2012 на 15:12
Любими филми? С какво са те впечатлили, за да ти станат любими?
Обичаш ли животни? И в тая връзка...имал ли си домашни любимци?
Как обичаш да си почиваш/ разпускаш/ забравяш за всички гадости?
Любими книги?
Харесваш Япония...какво точно те влече към тази култура?
Мислиш ли,че съществува истинско приятелство или по-скоро имаме добри познати?
що не отваряте по една нова тема за играта майна, да може по лесно да се следи?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За теб помня само, че си фен на Bleach :Д.
Любим мъжки герой?
Любим женски герой?
IchiRuki или IchiHime?
Думичките на японски от анимета ли ги знаеш?
Би ли се захванал ама наистина сериозно да учиш езика?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Orihime? Заради големите... очи?
Пфах, не се сещам за въпроси. Защо Shijni? Защо не Zaraki например?
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ако няма повече въпроси сложете някой друг, да не потъва пак темата.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз искам тузаро на стола
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А някви лични желания към него имаш ли? Носи се слух че бил много услужлив.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.