- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
правя си маски, слагам балсам, косата ми се заплита обаче и, ако не се среши, седи на клечки и сякаш не съм я къпала/ресала 3 седмици, а като я реша често се накъсва и понеже и доста чуплива/къдрава, къдриците се развалят![]()
Мерси.. Сигурно и аз ще правя така..
И да ви се оплача - забравила съм да си взема продуктите за домашна маскаа (уча в друг град) :@
Тази седмица ще мога да се мацна само с пшенично масло и готова маска. В събота или неделя вече ще си правя маска с тривитаминол...Вече свикнах с маската и страшно ми липсва тривитаминолът
![]()
Аз си взех спрей без измиване на Шаума - макар и много хора да не са доволни от марката , аз съм доволна от спрейчето. Косата ми става мека, не се заплита и не се накъсва, когато я сресвам..
Иначе и моята коса е по-скоро чуплива - краищата и са леко повдигнати, не е нито къдрава, нито права.. След като се изкъпя 10 минути стоя с хавлия по главата, чакам малко, за да ми изсъхне леко косата после си слагам от спрейчето и си правя 3 плитки. Лягам с тях и на сутринта косата ми е просто .... Обожавам я <3 И така не ми се налага да горя косата си с преса или маша. Къдриците ми издържат 3-4 дена, но аз правя си кокове, пускам я, прихващам я с фибичка и така...
Иначе, да ви кажа, че с плитки косата ми се накъдря. Не знам точно как става... на другите ми приятелки стават като вафлички, а моята... А, бе не знам, но съм доволна от косата си - вече и не цъфти много много(party)
изучавам ви що за същества сте
ти щото никога не си влизала в мъжките теми![]()
Какво мислите за тази маска за коса- 2 с.л. мед и 1 лимон (сока му), разбъркват се и се нанасят на суха коса, стои се 10-20 мин. Фризьорката ми я препоръча обаче се чудя мога ли да добавя още нещо. Иначе си я правих вече за 2ри път, има ефект, но не е голям. Косата ми е суха принципно, преди беше много изтощена, защото я изправях почти всеки ден, но сега е по-добре вече. Слагам снимка от преди 2 месеца (сега е по-дълга) да кажете дали е мнг зле (преди ми беше много по-хубава ама я съсипах с тази преса ;х)http://media.snimka.bg/s1/1182/028607686.jpg?r=0
мъжките теми никога не са достатъчно мъжки, за да не може да присъства жена в разговора... а и да... кофата е за спама.. странни същества сме .. а и ти що следиш къде аз влизам ? сега- или се местиш в кофата,или питаш каква маска за коса да си направиш и я правиш - без спам
![]()
маската е може би една от най-добрите.. можеш да слагаш други неща и ще ти препоръчам това да са жълтък и зехтин/някакво масло ... на снимката коса ти ми изглежда суха и наистина леко изтощена,но може да е от снимката.. браво,че си започнала да полагаш грижи и ти пожелавам в най скоро време да видиш резултатитеуспех !
loveca777 съм и дам , в раздел секс от скоро влизам
Айде аз ставам,че ще обърна резбата тук![]()
лека мека![]()
Хубави ампули или нещо друго за сезонен косопад? или домашна маска някаква?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Откъде и колко струват д/г? И нещо друго да препоръчаш?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more