.
Затворена тема
Страница 94 от 121 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    умирам от радост когато някой ми каже, че е пораснала :Д . Аз не виждам кой знае каква разлика.
    И аз така! :X

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Мразя кичури. Трудно се поддържат и затова 99% от момичетата ходят с кофти поддържани и изглежда ужасно. Като са нови, пресни окей, някои си ги харесват, но като израсте коренът се поддържа много по-трудно от боядисана коса.
    Пък това с то степче съм напълно потресена и безмълвна как може да ти хрумне да го направиш. :/
    Katii, косата ти е , както тук казваме, скандааааална
    Да, така си е

Голям фен Аватара на cheburashka
    правя си маски, слагам балсам, косата ми се заплита обаче и, ако не се среши, седи на клечки и сякаш не съм я къпала/ресала 3 седмици, а като я реша често се накъсва и понеже и доста чуплива/къдрава, къдриците се развалят

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не е вредно,но и аз си правя почивка от всичко... преди лятото около 2-3 месеца не си правех нищо на косата освен шампоан + кристали след баня ... от 2 месеца редовно маски ( 2 пъти в седмицата) и сега стимулана и към края на ноември мисля да почина от всичко около 3 седмици и пак да почна с домашните маски,а тривитаминол от доста време не съм ползвала - от март 2012 някъде и края на декември мисля да направя един курс от едно шишенце
    Мерси.. Сигурно и аз ще правя така..

И да ви се оплача - забравила съм да си взема продуктите за домашна маскаа (уча в друг град ) :@ Тази седмица ще мога да се мацна само с пшенично масло и готова маска. В събота или неделя вече ще си правя маска с тривитаминол...Вече свикнах с маската и страшно ми липсва тривитаминолът

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Ох, най-сетне ми се получиха както исках http://www.prikachi.com/images/640/5352640O.jpg
    Чудя се дали да се подстрижа, че малко ми цъвтят краищата, но пък тамън ми е пораснала..
    Обичам косата тии!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз!Мразя кичурите...особено руси на тъмна коса!
    На това момиче й отиват. Има една от моя клас която има жълтеникави кичури и мяза на циганка с тях

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    правя си маски, слагам балсам, косата ми се заплита обаче и, ако не се среши, седи на клечки и сякаш не съм я къпала/ресала 3 седмици, а като я реша често се накъсва и понеже и доста чуплива/къдрава, къдриците се развалят
    Аз си взех спрей без измиване на Шаума - макар и много хора да не са доволни от марката , аз съм доволна от спрейчето. Косата ми става мека, не се заплита и не се накъсва, когато я сресвам..
    Иначе и моята коса е по-скоро чуплива - краищата и са леко повдигнати, не е нито къдрава, нито права.. След като се изкъпя 10 минути стоя с хавлия по главата, чакам малко, за да ми изсъхне леко косата после си слагам от спрейчето и си правя 3 плитки. Лягам с тях и на сутринта косата ми е просто .... Обожавам я <3 И така не ми се налага да горя косата си с преса или маша. Къдриците ми издържат 3-4 дена, но аз правя си кокове, пускам я, прихващам я с фибичка и така...

Иначе, да ви кажа, че с плитки косата ми се накъдря. Не знам точно как става... на другите ми приятелки стават като вафлички, а моята... А, бе не знам, но съм доволна от косата си - вече и не цъфти много много (party)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    вземи си връхчетата и като правиш маски си прави за корените,а дължината я мажи с масло/зехтин

Мега фен
    вземи си връхчетата и като правиш маски си прави за корените,а дължината я мажи с масло/зехтин
    Поръси я също с малко сол на вкус и ястието е готово за консумиране
    нИе ви предлагаме само екологично чисти продукти

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Поръси я също с малко сол на вкус и ястието е готово за консумиране
    нИе ви предлагаме само екологично чисти продукти
    извинявай,какъв го дириш в една от най женските теми в най женския раздел

Мега фен
    изучавам ви що за същества сте
    ти щото никога не си влизала в мъжките теми

Какво мислите за тази маска за коса- 2 с.л. мед и 1 лимон (сока му), разбъркват се и се нанасят на суха коса, стои се 10-20 мин. Фризьорката ми я препоръча обаче се чудя мога ли да добавя още нещо. Иначе си я правих вече за 2ри път, има ефект, но не е голям. Косата ми е суха принципно, преди беше много изтощена, защото я изправях почти всеки ден, но сега е по-добре вече. Слагам снимка от преди 2 месеца (сега е по-дълга) да кажете дали е мнг зле (преди ми беше много по-хубава ама я съсипах с тази преса ;х)http://media.snimka.bg/s1/1182/028607686.jpg?r=0

Banned Мега фен
    изучавам ви що за същества сте
    ти щото никога не си влизала в мъжките теми
    мъжките теми никога не са достатъчно мъжки, за да не може да присъства жена в разговора ... а и да... кофата е за спама.. странни същества сме .. а и ти що следиш къде аз влизам ? сега- или се местиш в кофата,или питаш каква маска за коса да си направиш и я правиш - без спам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Какво мислите за тази маска за коса- 2 с.л. мед и 1 лимон (сока му), разбъркват се и се нанасят на суха коса, стои се 10-20 мин. Фризьорката ми я препоръча обаче се чудя мога ли да добавя още нещо. Иначе си я правих вече за 2ри път, има ефект, но не е голям. Косата ми е суха принципно, преди беше много изтощена, защото я изправях почти всеки ден, но сега е по-добре вече. Слагам снимка от преди 2 месеца (сега е по-дълга) да кажете дали е мнг зле (преди ми беше много по-хубава ама я съсипах с тази преса ;х)http://media.snimka.bg/s1/1182/028607686.jpg?r=0
    лелеле какви рецепти ,какви домакини
    Не знаех,че си използвате косите за правене на сладкиш- десерти

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    маската е може би една от най-добрите.. можеш да слагаш други неща и ще ти препоръчам това да са жълтък и зехтин/някакво масло ... на снимката коса ти ми изглежда суха и наистина леко изтощена,но може да е от снимката.. браво,че си започнала да полагаш грижи и ти пожелавам в най скоро време да видиш резултатите успех !

Мега фен
    мъжките теми никога не са достатъчно мъжки, за да не може да присъства жена в разговора ... а и да... кофата е за спама.. странни същества сме .. а и ти що следиш къде аз влизам ? сега- или се местиш в кофата,или питаш каква маска за коса да си направиш и я правиш - без спам
    в кофата от 20 години не съм влизал
    много поздрави на Линчето
    бай и само с любов
    PS -дАМ , заради теб влязох тук

Banned Мега фен
    лелеле какви рецепти ,какви домакини
    Не знаех,че си използвате косите за правене на сладкиш- десерти
    абе пак ли ти бе ... марш в секса да спорите ''за'' или ''против'' момичетата с грим... или в кофата !

edit: уж се чувствам поласкана.. тогава в секса като в кофата не влизаш

Мега фен
    абе пак ли ти бе ... марш в секса да спорите ''за'' или ''против'' момичетата с грим...

edit:
    ейййй и ти си ме следяла къде влизъм
    нещо има привличане м-у нас

Banned Мега фен
    ейййй и ти си ме следяла къде влизъм
    нещо има привличане м-у нас
    не... просто влизам в темата за снимките да чета простотии .. честно казано преди дискусията там даже не ти бях виждала ника

Мега фен
    loveca777 съм и дам , в раздел секс от скоро влизам
    Айде аз ставам,че ще обърна резбата тук

Banned Мега фен
    loveca777 съм и дам , в раздел секс от скоро влизам
    Айде аз ставам,че ще обърна резбата тук
    добро решение.. лека вечер

Мега фен
    лека мека

Хубави ампули или нещо друго за сезонен косопад? или домашна маска някаква?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Хубави ампули или нещо друго за сезонен косопад? или домашна маска някаква?
    UNA

Откъде и колко струват д/г? И нещо друго да препоръчаш?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове