- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е срамно да си девствен/а
Само ,че едните го асимилират ,а другите не,въпреки,че не е гаранция кои да и кои не!
Бахти тъпата тема. Не знам защо изобщо се коментира. Много ясно че няма нищо срамно да си девствен/а особено на възраст от рода на 14,15 годинки.
Защото живеем в общество с изкривени морални ценности.С други думи "Модерно е".
И не,не е срамно...даже напротив.
П.П. Забравих да спомена и Чалгата,на която повечето 12-14 годишни подражават.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
В моя район(в малките градове) е обратното. За момичетата е срамно да гледат еротични филми, срамно е да мастурбират, срамно е да правят секс преди 20-та година, трябва минимум една година да са били във връзка с дадено момче, за да пусне момичето. Това са лично мои наблюдения.
Това, че е срамно го внушават 13 годишните отворени ( буквално и преносно ) глупави момиченца, позволили на някой батко да им го сложи и сега се имат за голямата работа, на другите,които все пак имат малко акъл в главата си (макар че като им се връзват се чудя дали и те не са на същото интелектуално ниво).
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Браво бе! Аз пък бях останала с впечатлението напоследък, че девствеността отново е модерна>>>>
Хаха тая тема си я спомням. Модерно било. Модерно може да е сред кифлите, като даже, до колкото съм забелязал, те също не се проебават толкова рано, поне не тия, които познавам, макар и бегло. Тва е някъв жалък опит да станеш готин.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мдааа.. Вчера един ми каза, че след 40г. ме вижда като баба живееща и обичаща единствено котките си..![]()
Не е бил особено далеч от истината.
Welcome to the Jungle...
Имам една позната, която чакаше до 18г. и твърдо вярваше, че трябва да остане девствена. Но от друга гледна точка от 13 годишна почна да лапа и до пълнолетието си беше лапала вече на 7 момчета. Града от който е, не е малък, но не е и пък чак толкова голям, та тея неща се научават. И после като стана на 18 никой не искаше да я мине, вече я знаеха че лесно лапа.
Тук във форума една потребителка пък даваше само в дупарата, за да не разберяли техните, че не е девствена.
Та мен ако питате тая девственост е просто формалност. Ако се проебеш във всички други дупки, за мен вече не е девствена момата. Защото реално погледнато може девствената ципа да ти се е скъсала по време на спорт или изобщо да я няма, или изобщо да не се скъса. Та има ли сексуален контакт, за мен вече няма девственост - независимо какъв вид контакт. Хах.
Срамно е да си девствен ако си тъп. Иначе дали си девствен в сексуален аспект, дали не си пил аколхол, не си пушил трева и т.н. си е твой избор и ти решаваш дали трябва да се срамуваш от това.
по вреmе на родителите е било срамно да НЕ си девствена преди брака
Последно редактирано от klimatronik : 10-11-2012 на 13:58
Ами от физиологична гледна точка цялата девствена ципа се разкъсва по време на раждането. Преди това може и изобщо да не се разкъса, тъй като представлява ципа с множество отвори, кой малък, кой голям. Да кажем че има един голям в средата и пениса спокойно може да минава оттам. Така и при първият и следващите актове на момичето не му тече кръв. Може да се отвори и сам с пръст. Може да стане разкъсване по време на спорт... Има хиляди варианти. Както казах девствеността е формалност.
Срамно е да правиш секс още преди да си започнала да се развиваш като комплексираните малки дрисли. За мен е нормално да си изгубиш девствеността като пораснеш. А иначе аз бих предпочела момчето до мен също да не е било с никоя![]()
Кво значи като пораснеш? Според теб кога порасва едно момиче? Щото нали знаеш, че всеки се развива различно. Има момичето на които им идва на 8, има и такива дето им идва на 16. Едното се нарича ранен пубертет, другото късен. И двете са нормални, и двете имат цикъл, ама разлика от 8 години. Айде сега ми кажи кога порасва едно момиче?