- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи пикли ..
Ахаха , най им се кефя на тез "мадами" - "каките".
Боже Божеее, хахахаха, направих си нов профил, защото за разлика от теб , дървено-философска селяндурко, не киснех ден и нощ във форума, и видиш ли си забравих паролата, ама какво ти се обеснявам сякаш съм ти длъжна. Върви си говори празните приказки и мисли, че казваш нещо, а с мене не се занимавай... просто е безсмислено, хаби си енергийката за някого, на когото ще му пука и ще го засягаш с глупостите си. Ареее :*:*:*
Не си хабя енергията споко и това,че си се забравила паролата говори колко ти е умствения багаж,понеже има хиляди начини за възстановяването и.Не ти се връзвам на епитетите ,които ми лепиш,защото си ги лепиш един вид на себе си.Твоите коментарчета ме зареждат с енергия ,искренно ме забавляват.
Е, че е боклук, боклук е. Поне ако стане авария могат да го ползват за удължител![]()
Сега ли почна да се е*ава тоя форум, или сега забелязвам, щото часа в сайта е с 3ч. назад![]()
Ot край време си е ебан за часа, ама преди май беше само 1 час разлика![]()
На мен мензисната ми звучи много добре и ми се вързва с ника bloody.
Пък Britzy като не желаеш да се занимаваш с лапенца кво правиш в тийн форум?!А ясно и ти си от породата на DarkTemplar
Да, добре
мхм, доста креативност събужда у потребителите, ахахахха
@МензиMeri спри да говориш глупости, и се стегни...гледам, че си добро момиче! Ебавка бе![]()
Обичам да се превръщам в лирически герой.Това е добре ,че все още в някои е останала креативност/дали знаят въобще значението на тази дума/ и се опитват да оригиналничът ,но е жалко,че го правят с обиди заради ограничената им обща култура ,но това е пък плюс за мене защо се храня от техния негативизъм,който влия единствено и само на тях като ги дразни,а аз се зареждам с позитивна енергия.
Може и Цикличната Мери също звучи ок
А, моля те. Стига с тая литераТУРА, че почна да ме сърби... ръката
Креативност? Може би и 5 годишно дете ще ти обясни какво е, на скоро излезе една игра, за умни хора. Не ти препоръчвам да я играеш, ще ти трябват TUTORIALS. И учи по английски! Bloody Merry се пише (: То даже няма връзка, ама карай. Те имената уж не се превеждаха..
Ами когато съм се регистрирвала в тоя сайт през 2009 не можеше никовете да се пишат разделено - казвам ти за да знаеш ,а това дали те сърби ръката си свободен да си я почеш.Или ма на теб ти трябва обяснение за да го направиш пък и е мнооооогоо оргигинално да изпозлваш чуждици защото явно си с беден речник,че не можеш да го кажеш TUTORIALS с българското му значение.
А това е още по-глупаво,че се сравняваш с Айнщайн и продължава да показва ограничеността ти!
В грешка си, мацка. Аз не се сравнявам с него, той се сравнява с мен.
Колко по-просто да ти го кажа? Не грози темата, най-малко с неграмотно написаният ник го правиш, та да не говорим, че и с философските си размисли. Вземи напиши книга, предлагам заглавие:
"Хрониките на Мензиса"