.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 150
    5 думи - Not proud of my generation

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Цитирай Първоначално написано от Shaminstaar Виж мнението
    5 думи - Not proud of my generation
    +1

Повече от фен
    Ахаха , най им се кефя на тез "мадами" - "каките" .

Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Как се излага кифладжийката - явно не знаеш.Затова сега ще ти кажа да знаеш и друг път да не се излагаш като кифладжийка без кифли.Надявам се си попълни знанията в мозъчето.А колкото до Britzy едно време я правеха дар пиран тука и за тва си смени ника,ама си е пак същата така че....
    Боже Божеее, хахахаха, направих си нов профил, защото за разлика от теб , дървено-философска селяндурко, не киснех ден и нощ във форума, и видиш ли си забравих паролата, ама какво ти се обеснявам сякаш съм ти длъжна. Върви си говори празните приказки и мисли, че казваш нещо, а с мене не се занимавай... просто е безсмислено, хаби си енергийката за някого, на когото ще му пука и ще го засягаш с глупостите си. Ареее :*:*:*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Боже Божеее, хахахаха, направих си нов профил, защото за разлика от теб , дървено-философска селяндурко, не киснех ден и нощ във форума, и видиш ли си забравих паролата, ама какво ти се обеснявам сякаш съм ти длъжна. Върви си говори празните приказки и мисли, че казваш нещо, а с мене не се занимавай... просто е безсмислено, хаби си енергийката за някого, на когото ще му пука и ще го засягаш с глупостите си. Ареее :*:*:*
    Отивай в село.

Голям фен
    Не си хабя енергията споко и това,че си се забравила паролата говори колко ти е умствения багаж,понеже има хиляди начини за възстановяването и.Не ти се връзвам на епитетите ,които ми лепиш,защото си ги лепиш един вид на себе си.Твоите коментарчета ме зареждат с енергия ,искренно ме забавляват.

Не си хабя енергията споко и това,че си се забравила паролата говори колко ти е умствения багаж,понеже има хиляди начини за възстановяването и.Не ти се връзвам на епитетите ,които ми лепиш,защото си ги лепиш един вид на себе си.Твоите коментарчета ме зареждат с енергия ,искренно ме забавляват.
    Ще съдя вашите, че не са ползвали презерватив

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    По-прав си от Слави Трифонов седнал...
    Защо ме сравняваш с този боклук?

Е, че е боклук, боклук е. Поне ако стане авария могат да го ползват за удължител

Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Отивай в село.
    Или тя? )))
    Това, че имам едно мнение с аре(което е написано нарочно) не ме праща на село, така че замълчи просто . На мензисната мери нямам какво да й кажа-некво ми е скучно и безсмислено да си отделям от временцето за лапенца !

Или тя? )))
    Това, че имам едно мнение с аре(което е написано нарочно) не ме праща на село, така че замълчи просто . На мензисната мери нямам какво да й кажа-некво ми е скучно и безсмислено да си отделям от временцето за лапенца !
    +1 МензиснатаМери
    Good, така ще я разпространявам вече, не държиш да слагам "credit" че е авторски прякор нали

Не държа , ахахха

Сега ли почна да се е*ава тоя форум, или сега забелязвам, щото часа в сайта е с 3ч. назад

Ot край време си е ебан за часа, ама преди май беше само 1 час разлика

Ot край време си е ебан за часа, ама преди май беше само 1 час разлика
    То така е като machoka гледа "Седем часа разлика", май са се вживяли от екипа

Голям фен
    На мен мензисната ми звучи много добре и ми се вързва с ника bloody.
    Пък Britzy като не желаеш да се занимаваш с лапенца кво правиш в тийн форум?!А ясно и ти си от породата на DarkTemplar

На мен мензисната ми звучи много добре и ми се вързва с ника bloody.
    Пък Britzy като не желаеш да се занимаваш с лапенца кво правиш в тийн форум?!А ясно и ти си от породата на DarkTemplar
    Млъкни, че вече си банална :/

(btw и МензиМери радва)

Да, добре

мхм, доста креативност събужда у потребителите, ахахахха

@МензиMeri спри да говориш глупости, и се стегни...гледам, че си добро момиче! Ебавка бе

Голям фен
    Обичам да се превръщам в лирически герой.Това е добре ,че все още в някои е останала креативност/дали знаят въобще значението на тази дума/ и се опитват да оригиналничът ,но е жалко,че го правят с обиди заради ограничената им обща култура ,но това е пък плюс за мене защо се храня от техния негативизъм,който влия единствено и само на тях като ги дразни,а аз се зареждам с позитивна енергия.
    Може и Цикличната Мери също звучи ок

Обичам да се превръщам в лирически герой.Това е добре ,че все още в някои е останала креативност/дали знаят въобще значението на тази дума/ и се опитват да оригиналничът ,но е жалко,че го правят с обиди заради ограничената им обща култура ,но това е пък плюс за мене защо се храня от техния негативизъм,който влия единствено и само на тях като ги дразни,а аз се зареждам с позитивна енергия.
    Може и Цикличната Мери също звучи ок
    А, моля те. Стига с тая литераТУРА, че почна да ме сърби... ръката
    Креативност? Може би и 5 годишно дете ще ти обясни какво е, на скоро излезе една игра, за умни хора. Не ти препоръчвам да я играеш, ще ти трябват TUTORIALS. И учи по английски! Bloody Merry се пише (: То даже няма връзка, ама карай. Те имената уж не се превеждаха..

Голям фен
    Ами когато съм се регистрирвала в тоя сайт през 2009 не можеше никовете да се пишат разделено - казвам ти за да знаеш ,а това дали те сърби ръката си свободен да си я почеш.Или ма на теб ти трябва обяснение за да го направиш пък и е мнооооогоо оргигинално да изпозлваш чуждици защото явно си с беден речник,че не можеш да го кажеш TUTORIALS с българското му значение.

не можеш да го кажеш TUTORIALS с българското му значение.

Забавно е, Айнщайн е говорел с измислени от него думи, за да покаже колко е бил умен IF YOU KNOW WHAT I MEAN.

Голям фен
    А това е още по-глупаво,че се сравняваш с Айнщайн и продължава да показва ограничеността ти!

А това е още по-глупаво,че се сравняваш с Айнщайн и продължава да показва ограничеността ти!
    В грешка си, мацка. Аз не се сравнявам с него, той се сравнява с мен.
    Колко по-просто да ти го кажа? Не грози темата, най-малко с неграмотно написаният ник го правиш, та да не говорим, че и с философските си размисли. Вземи напиши книга, предлагам заглавие:
    "Хрониките на Мензиса"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си