.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 290

За или Против мъжете с косми ...

За или Против мъжете с косми, по ръцете и краката. (моето мнение е че сега е модерно да си геи. Като вида такива индивиди без косми на краката или ръцете.Веднага ми идва идеята геи, да не говорим че познавам момчета на 14 години от малки си ги махат) Лично аз никога не бих си ги махнал космите от краката или ръцете дори и за някоя п*тка

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Навсякъде по света е нормално да ходиш космат, само в БГ е възприето, че НЕ е нормално, особено сред тийновете

Повече от фен
    Че па бръснато е по удобно

Каква е разликата между жената и мъжа? (мъжа има косми по ръцете и краката а момичетата ги нямат ти какво си TrollWare жена мъж или междо 2 )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм 'за' мъжете с косми (на кpаката и pъцете).

Мега фен Аватара на xoxi
    Това си е личен избор.
    На мен лично ми става гнусно като видя как лятото на някои момчета им лъщят краката на слънцето. Не искам и да си представям на допир колко ще е ужасно.
    И спря да се върти за миг земята..

Защо да е ужасно ?? Защо момичетата могат да го правят,момчетата не ?

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    По тази твоя логика мъжете правят секс с момичетата в ануса защо и мъжете да не ги ебат в ануса ????? (оххх писнало ми е от геиски изказвания )

Значи доста голям процент от момичетата не дават в ануса,както си има и момчета с различна сексуална ориентация които го позволяват. Но защо някой ще го обиждат ,че е женствен,гей и т.н за това,че просто се поддържа ? Добре кажи ми защо момичетата си махат космите по ръце,крака и т.н ??

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не знам дали е гейско или не, но на мен не ми харесва да няма косми. Не е въпросът в самата им липса, а в това, че гаджето ми би хванало розов епилатор и би седнало да си оглежда краката къде е останало косъмче. Изглежда смешно и немъжествено.

От жените се очаква да са нежни, ефирни и гладки на докосване, с хубава кожа. Затова се епилират. За мъже тези качества могат да бъдат дори обидни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    щото там е разликата... като чуеш момиче трябва да се сещаш за нежност,гладка и мека кожа и т.н. а като чуеш момче едва ли за това се сещаш.. а и да... не искам краката на приятеля ми да са по гладки от моите .. и изказването ти прозвуча странно - ако ме разбираш

Значи доста голям процент от момичетата не дават в ануса,както си има и момчета с различна сексуална ориентация които го позволяват. Но защо някой ще го обиждат ,че е женствен,гей и т.н за това,че просто се поддържа ? Добре кажи ми защо момичетата си махат космите по ръце,крака и т.н ??
    Еми проста логика те са момичета. Ти казваш че се подържаш за мен това е геиско (разбирам за махането на космите около хуя на момичета им е гадно също и на нас разбира се. Но просто за мен тези които си махат космите от ръцете са гейове и няма как да ме обидиш че не са такива)

Супер фен Аватара на mlakniwe
    ако не си бръснеш краката и ръцете, значи, излиза че не се поддържаш -защо през 90-те никой не си е бръснал краката??? Значи тогава всички са били с лоша хигиена, неподдържани и тнт-аз разбирам съвсем други неща под поддържане

Жените трябва да са нежни, това ги прави по привлекателни. Никой не иска да пипа крака на приятелката си и да се оплита в косми.
    Въпроса е защо the fuck някои мъж би искал да има женски крака, да не мислиш че момичетата като видят крак на момче си мислят 'леле колко е нежен, прилича на моя крак, искам да го докосна'. Тва не е поддържане бро, тва е да си пълен гей.

На мен лично ми е супер гадно като видя мъж без косми, изглежда ми като плужек. Относно дали е гейско или не- всеки има право на личен избор и това няма нищо общо с поддържания мъж поне според мен. Той ако не се е къпал 3 дни или не си е измил зъбите сутринта дреме ми на мен , че си е обръснал краката.......... Да не говорим колко е гадно ако се изпусня положението и тия косми започнат да порастват и не ги махне пак на време- отврат.

Ама не е гейско ,а ако краката на приятеля ти са по гладки от твоите ,кофти за теб ! Защо и момчетата да не се поддържат аз не мисля,това че съм си махнал космите по краката и ръцете ,ме прави по малко мъж от някой който ги има

Banned Мега фен
    Ама не е гейско ,а ако краката на приятеля ти са по гладки от твоите ,кофти за теб ! Защо и момчетата да не се поддържат аз не мисля,това че съм си махнал космите по краката и ръцете ,ме прави по малко мъж от някой който ги има
    не разбра даже и това,което ти казах . се тая...ходете си с мекото излъчване и някой от мъжки пол може да дойде да ви попита дали ще излезете с него с намигане + въпрос дали имаш дъвка

edit: това е една от чертите които изразяват мъжественост.. сам реши дали да ти върви на - тая мъжественост
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 10-21-2012 на 15:55

Твой те деца ще имат 2 майки

Бас че няква малка непълнолетна пикла ти ги е вкарала тия глупости в главата. И на ръцете?? Ахахсх

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    На мен лично ми е супер гадно като видя мъж без косми, изглежда ми като плужек. Относно дали е гейско или не- всеки има право на личен избор и това няма нищо общо с поддържания мъж поне според мен. Той ако не се е къпал 3 дни или не си е измил зъбите сутринта дреме ми на мен , че си е обръснал краката.......... Да не говорим колко е гадно ако се изпусня положението и тия косми започнат да порастват и не ги махне пак на време- отврат.
    Подкрепям.
    Направо си е гадно като видя мъж без косми. По едно време много ми се набиваше в очите и оскубаните вежди, ама от ония най-тънките, че и с чупка. Сега вече май нямам проблем, стига мъжа до мен да не изпада в тия крайности с космите. Пък другите да си се обезкосмяват като искат, тяхна воля. Ама да, гадничко е мъж без косми на ръцете и краката.

Banned Мега фен
    а да.. то вече и скубането на вежди при мъжете се води ''поддръжка'' - след 10 години сигурно и поличките ще са поддръжка - проветряване

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Подкрепям.
    Направо си е гадно като видя мъж без косми. По едно време много ми се набиваше в очите и оскубаните вежди, ама от ония най-тънките, че и с чупка. Сега вече май нямам проблем, стига мъжа до мен да не изпада в тия крайности с космите. Пък другите да си се обезкосмяват като искат, тяхна воля. Ама да, гадничко е мъж без косми на ръцете и краката.

xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни Това си е избор определено не е гейско !!

xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни Това си е избор определено не е гейско !!
    Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб

Banned Мега фен
    какво значи ''космясъл тип'' бе човек ? не говорим за крайности, а за нормално окосмен мъж ... да ти имам и мисленето.. ок. .ходи си с гладките краченца ама на плажа не се навеждай някой също като теб епилиран тип да не вземе да си те хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си