.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 290

Hybrid View

xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни Това си е избор определено не е гейско !!

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни Това си е избор определено не е гейско !!
    Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб
    взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото
    Момиче винаги трябва да има с някои да се спори

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Момиче винаги трябва да има с някои да се спори
    е да ама да беше някой интелигентен спор..

ние спорим за косми

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    В крайна сметка всеки си има право на избор, обаче ми е много интересно - защо и на ръцете?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си