.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 290
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама негейовете как подскочихте като ощипани госпожици. XD

За Kapi90 не знам, но ти определено имаш нещо азиско във външния вид.

Може да не сте гейове (всъщност нищо чудно да сте си нормални), но метросексуалността също не е еротична за 90% от момичетата.

Много зависи как приемаш нещата (в частност външния си вид).

Ако си плувец е съвсем разбираемо. Ако просто се ужасяваш да не ти се е подало косъмче под ръкава, има нещо странно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

азиско имам ? И с кое ? Не знам как да кача снимка ,но бих го направил ; ) Напълно нормални сме ,просто се поддържаме !! Стига простотии вече !

Град
    София
    ^ Не ти. За GiveMeLove говорех.

Ти, ако си това на аватара, си изглеждаш нормален.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Подскочихме?
    Аз съм си седнал от 1 час насам, просто ми е интересно как така взехте да преценяте хората по външния им вид.. И то кой ги преценя?
    Див селянин и бясна тинейджърка?
    Айде селянина си повтаря 3 думи непрекъснато, то така или иначе речника е беден.. Интересното стана с бясната тинейджърка, дето ми заговори дори за аргументи?

Какви аргументи бе, маце? На некадърните ти изказвания няма какво да се аргументира.. С теб диалогът е като спор с радио-точка - никакъв смисъл..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    малко е странно хора на възраст да правят разни експерименти с външният си вид

Да аз съм див селянин а ти си ГЕИ ок ли си ?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Не ти. За GiveMeLove говорех.

Ти, ако си това на аватара, си изглеждаш нормален.
    Аха не съм разбрал Да аз съм си на снимката !!

Не може да съдите някой бил гей или т.н ,без никакви аргументи и само за това,че е решил да се поддържа !! ;]

Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Да аз съм див селянин а ти си ГЕИ ок ли си ?
    Изключително забавна личност!!
    Няма втори такъв!!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    +1 за Сиси ... поддържаност - добре оформено тяло , хигиена , за космите според мен подмишници , интимни части , корем са достатъчни , лятото може и крака , но ако е наложащо някво ... иначе на ръцете не бих , веждите зависи от човека и лицето , но за оформяне примерно ако има проблем с 1 вежда и т.н ... тряаа има естествен вид според мен както мъжа,така и жената...никоя крайност не е привлекателна и не се карайте тук ...гейове може и да не сте ,но голяма част са мъжки путки , силни и интересни пред монитора ... това също не им харесва на по-големите момичета , имайте го в предвид
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    +1 за Сиси ... поддържаност - добре оформено тяло , хигиена , за космите според мен подмишници , интимни части , корем са достатъчни , лятото може и крака , но ако е наложащо някво ... иначе на ръцете не бих , веждите зависи от човека и лицето , но за оформяне примерно ако има проблем с 1 вежда и т.н ... тряаа има естествен вид според мен както мъжа,така и жената...никоя крайност не е привлекателна и не се карайте тук ...гейове може и да не сте ,но голяма част са мъжки путки , силни и интересни пред монитора ... това също не им харесва на по-големите момичета , имайте го в предвид
    Аз тук големи момичета не съм видял, така че е разбираемо..

Хахаа както има едно много хубаво изказване " И сме по-красиви и сме по-добри !!" ;]]

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Хахаа както има едно много хубаво изказване " И сме по-красиви и сме по-добри !!" ;]]
    Кое момиче го е казало това ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението

Повече от фен Аватара на Scarface_
    извинявам се , поради незнание относно горната възрастова граница на целевата ти група :Д може има и някой , който не му се занимава с пикли , но тва е друга тема :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    извинявам се , поради незнание относно горната възрастова граница на целевата ти група :Д може има и някой , който не му се занимава с пикли , но тва е друга тема :Д

LFMAO добре го каза

Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Кое момиче го е казало това ?
    Доста са, сельо .. Едва ли ще имаш и половината през живота си, някога..

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Доста са, сельо .. Едва ли ще имаш и половината през живота си, някога..
    Много ми е забавно като такива хора като теб хомосексуалисти ми говорят за секс с момичета

ахахха Хомосексуалисти момче по -добре да не започваме по темата с момичетата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Айде едно мнение от едно пораснало момиче, от доста време вече не "бясна тийнейджърка"?

Не харесвам цялостно обезкосмени мъже. Подмишници, интим - да. Едновеждие и гръб - ако се налага. Ама крака и ръце - тц. Защо? Защото ми изглежда немъжествено. Напълно подкрепям Сиси - самата мисъл за момчето с епилатор в ръка, поглаждащо си умислено бедрото, търсейки пропуснато косъмче - немъжествено, непривлекателно, не секси. Можеш да си поддържан и без изтънени вежди и оскубани ръчички.

Не ме интересува кой плувец, кой спортист, кой с какви кремчета се маже. Въпрос на вкус. А на мен метросексуални момченца с лъщящи крака не са ми по вкуса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    На мен също ми изглежда педалско да си махаме мъжете космите , но не ги съдя
    имам приятели и доста познати ,които си махат космите на краката и не са по-малко мъже - дори са спортисти
    Има много жени и момичета, които харесват обезкосмени мъже
    В някои други течи 99% от момичетата писаха ЗА обезкосмяването ..

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Айде едно мнение от едно пораснало момиче, от доста време вече не "бясна тийнейджърка"?

Не харесвам цялостно обезкосмени мъже. Подмишници, интим - да. Едновеждие и гръб - ако се налага. Ама крака и ръце - тц. Защо? Защото ми изглежда немъжествено. Напълно подкрепям Сиси - самата мисъл за момчето с епилатор в ръка, поглаждащо си умислено бедрото, търсейки пропуснато косъмче - немъжествено, непривлекателно, не секси. Можеш да си поддържан и без изтънени вежди и оскубани ръчички.

Не ме интересува кой плувец, кой спортист, кой с какви кремчета се маже. Въпрос на вкус. А на мен метросексуални момченца с лъщящи крака не са ми по вкуса.
    Значи пак стигаме до въпрос на вкус, нали?

Град
    София
    Мда, впрочем, докато още сме на тази вълна и аз да споделя, че вече не съм "бясна тийнейджърка". Ако си говорим за мнението на жени на 30-40 съм пас, но мама много се смя, когато един бивш искаше да си бръсне краката. Тъй че ме съмнява от възрастния сектор да срещнете повече подкрепа. Даже обратното. Това са нови моди, които се харесват главно баш от "бясни тийнейджърки". В недалечното минало, когато още е имало казарма, епилирани мъже въобще не е имало.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Banned Мега фен
    Подскочихме?
    Аз съм си седнал от 1 час насам, просто ми е интересно как така взехте да преценяте хората по външния им вид.. И то кой ги преценя?
    Див селянин и бясна тинейджърка?
    Айде селянина си повтаря 3 думи непрекъснато, то така или иначе речника е беден.. Интересното стана с бясната тинейджърка, дето ми заговори дори за аргументи?

Какви аргументи бе, [b]маце[b]? На некадърните ти изказвания няма какво да се аргументира.. С теб диалогът е като спор с радио-точка - никакъв смисъл..
    ко рече ?!
    ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Значи пак стигаме до въпрос на вкус, нали?
    Винаги е въпрос на вкус. И ако авторът се беше сетил да пусне анкета щяхте да разберете чии вкусове преобладават.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз си ги предпочитам косматички Не ми прави проблем, ако момчето си маха космите по краката де ... но виж по ръцете ми идва някак в повече... Бившия ми си махаше и на двете места, не съм правила някакви изречения или нещо, но просто не ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си