- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против мъжете с косми ...
Ми да е изнервям са въх .. ей ся аз ще търся твоите снимки нямам си друга работа въйй стига работи !
xaxaxaaxxaax GiveMeLoce хахаха изгрубя брат хахаха недей садва момичетата хахаха
Харесвам я като акъл но GiveMeLove искаш ли да си направим 1 тройка че гъза ти загорял за хуи
добре де момичето с приятеля дай да те видя да не търся сега като си качвала 100 пъти нищо няма да стане 101 ?
Ами начинът ти на изразяване, невъзможността да водиш спор без явни обиди и прочие. Както и да е, аз съм неутрална тъй и тъй. Не ми харесват момчета без косми, но и не бих ги пребила с оловна тръба при случайна среща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
One "word"- rofling
ГОЛЯМ КЕФ Е ТУК ДА СЕ ЧЕТАТ КАРАНИЦИ КАТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА :d :d
Не е грозна, ако на това се надявате. Поне по мое мнение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^^ Не, няма да тръгна да обиждам. Случвало ми се е да споря с нещо, което ръси цинизми на килограм, но не бих се захванала да отговарям по същия начин. Обиждаш себе си сам така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
оСТАвете МОята фъъкккНикой да не я закача!
Тя е пич
Аре давайте някоя снимка , че тука фаперите![]()
и защо ? ако е човек който уважавам - да,ако е човек с който съм си говорила и по други поводи - да,но някой който не ме познава да тръгне да ме обижда и да си трая ? по принцип съм добра с хората и за това си патя - в форума половината яко хейтват и за това ти е направило впечатление че обиждам... според средата... и на мен първоначално като ме хранеха в кофата се връзвах,но се научих и сега така се държа.. хората,които са си писали поне с мен на лично имат друго мнение,повярвай