.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

главоболие при самозадоволяване

Здравейте всички Проблемът е много сериозен ... от месец и половина не съм правила секс иии си се самозадоволявам обачеее се появи ужасно главоболие - отначало беше само в момента, в които свършвам обаче сега нещата се влошиха и вече почва да ме боли оше преди заветния момент, а болката е зверски силна пулсираща .. от 1 до 10 я определям като 10 .. сериозна съм и в началото ми отминаваше за 5 - 10 мин, а сега ми трябват минимум 12 часа О_О Ще кажете върви на лекар - е да ама на какъв? Днес се обадих на гинеколожката си и и казах същотото това, което пиша и тук и от думите и излезе, че имам психичен проблем, защото мастурбирам и трябва да говоря със сексолог О_о Така де ... още каза да правя секс за да разбера как е и ако и тогава ме боли глава значи проблема е физиологичен обачеее момчето, което обичам е много далеч .. ще отида при него чак след месец ии не ми се иска да си прецакам времето с него заради проклетото главоболие, а и не мога сега просто ей така да се поизчукам с някого за да видя как ще е Какво да правя????????

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Спри да мастурбираш за известно време. Вероятно наистина е някъв психологичен проблем, който може да е породен от много неща, които дори не са свързани по някакъв начин със секса.

Повече от фен
    Не се друсай преид тфа

не се друсам

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Не се друсай преид тфа
    Ти сериозно мнение способен ли си да дадеш?

При личния лекър отиди.

то и марихуаната се брои, мацка
    недей, недей
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Ок утре съм на преглед .. не при личната,защото тя е от др град .. студентка съм и още не съм я сменила. Може майка ми да ми прати направление за специалист, но тук идва въпросът - какъв специалист? И марихуаната съм я спряла от известно време ...

А как мастурбираш? С ръка или с инструмент?

Пич .. разбирам, че ти е забавно обаче на мен хич не ми е ..

Ебаси филма брат, човека просто пита.. уау, ай го набиеш? Моеш ле?
    WindScar <3333

Не бе, никой няма да бия, питам сериозно! Щото ако се самозадоволява с нещо едро може да засегне нервни окончания, които да предизвикат някви смущения с тялото, а защо не и главоболие.
    Главоболието винаги е предизвикано от нещо друго и никога не ни боли глава просто ей така - от нищото.

Не говорех на теб за биенето.
    WindScar <3333

Голям фен
    Мен пък ме боли зъб и куцам...

Заешка лапа!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Мога да ти помогна, ако ме викнеш и аз не се оплаша от теб

Може па да е секси!!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    спамерииииииииииииииии
    <N>

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Moже докато мастурбираш несъзнателно дори да си представяш, че правиш секс и също така несъзнателно да си биеш главата в стената за по-голяма реалност.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имаш ли проблеми с кръвно или ускорен пулс?

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Ника й е марихуана, а ганджата влияе на кръвното и пулса. Сериозно, пушиш ли трева, колко често? Докато съм напушен или като ме е пуснало скоро и реша да си "свърша работата", и на мен ми се случва да ме боли глава. От алкохол също може да стане. Провери си кръвното дали по принцип е извън нормата. Възбудата навярно просто допринася към цялата работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си