- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ни приемат околните?
Леле, ppl... Момичето иска съвет, а не личните ви позиции. Повече от половината ИЗОБЩО не сте й полезни с мненията си. Тя не ви пита на вас пречи ли ви хомосексуализма, за болест ли смятате сексуалността й и кое (не) ви пречи.
Само се замислете КАК това мнение (едно от многото, но най-кратко за цитиране)
може да е полезно за авторката, свързано с КОНКРЕТНАТА тема/КОНКРЕТНИЯ й проблем. Не чета някъде да е задала въпрос какви са вашите предпочитания,отношения,мн ения и т.н.!И все пак, нямам нищо против мъж и мъж, жена и жена, стига да не се опитват да налагат своите виждания/вкусове върху мен. Не ме интересува кои са или какво правят, стига аз да не съм включена в плановете им.
Към авторката - можеш да се опиташ да си открита с нея, стига да не те е страх, че после може и да не сте вече приятелки. Или нещо друго.. Сега ми хрумна. Може пък пък да започнеш отдалече - попитай я какво й е отношението към хомосексуалните, какво мисли за гей парадите, за дискриминацията, кое според нея минава границите и пр. Въобще всичко свързано с тази тема. Ако тя също е лесбийка, може би ще си проличи от отговора й, колкото и завоалиран да е той. Добави и своите разсъждения, направи лека алюзия, че си хомосексуална. Може би ще ти свърши работа.
Напълно съм с Пантерата.
Екстази, кой пък те пита на теб какво ти действа? Значи е много грозно някой да пожелае нещо, което е напълно възможно да се случи и не е в твоята власт, но не е грозно човек, учещ ПСИХОЛОГИЯ да заклеймява различната сексуална ориентация и дори да си подбира кое го радва и кое не : D Sounds fucking alogical. "Не" на лесбийките, но да живеят гейовете?! Грозно е да пожелаваш лоши неща, но не е грозно и не е осъдително (ако разчовъркаме поста ти) някой да обяснява как ще пребие всяка хомо двойка, целуваща се на улицата? Защо коментираш, че поста на Пантерата е грозен, а този на Ирти не е? Двоен стандарт? Възмущаваш се на едната вербална жестокост, а на другата не? FUCKIN' LOL!
И преди да почнете ми слагате думи в устата, да, парадирането със сексуална ориентация е нещо тъпо. За да са равни с нас, хомосексуалните действително трябва да са равни и това не включва специални дни/паради, посветени на тях и т.н.. Но също е факт, че много от тях са се родили така и нямат какво да направят за своята ориентация. Имам колега гей, говорили сме по тази тема. Той осъзнава, че това си е някаква аномалия - той го казва. Той сам мисли, че да си хомосексуалист е аномалия. В природата мъж и жена създават поколение, а не мъж/мъж или жена/жена. Но какво може да направи със своите чувства? Привличат го мъже. А не жени. Така се е родил. Просто е такъв. И най-малкото, което ние можем да направим, е просто да го приемем, както и хората като него.
Последно редактирано от jghgh : 10-24-2012 на 10:48 Причина: има още много за изписване...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride