- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ни приемат околните?
Нещо ми омръзна да споря в този форум.
Niakoitam, казах защо. Достатъчно съм мъж, че даже повече и от теб, Калитко.Цимент.. кюрек.. доста непонятни неща за теб, които силно се съмнявам да си пипал, виждал някога. Ти на кюрека не знаеш от коя страна му е копалото.
Такива мъже ми допадат за приятели, а ти като не си такъв и защитаваш другите.. ок. Разликата между тях и теб е, че ако ти извинтят една тупаница.. ще търкаш, ама не дръжката на кюрека. Не ми допадат и тези, които вървят по модата, които правят всичко само и само да се харесат на дадено момиче. Както ти например, а още малко ще си пред пенсия.. само мрънкаш някоя да ти обърне внимание. Разликата между мен и теб, приятелче е че когато се здрависаме ще усетиш здрава лапа, а аз ще усетя поредната ръчичка, която иска да ми бръкне в панталоните.
Що да не си коментирам другата страна по въпроса? Нищо не можеш да ми кажеш. Не се пръкваш на бял свят с обратна резба. Както от бебе не ставаш наркоман и алкохолик. Чиста болест си е за мен.. пряко свързана с главата. К'во като някой пуска обиди по мой адрес? Ти ако се засягаш.. и то във форум.. лошо, защото на мен не ми пука.
Даже ми е тъпо да пиша..
Последно редактирано от Irti : 10-24-2012 на 11:58
След прочитането на това някак загубих желание да отговорям.Отщя ми се.Така и така май няма голям смисълНо хайде ще се опитам да се понапъна поне веднъж.Кюрека се хваща за желязото и се държи с дървеното надолу и се натиска за най-острото с цел да получиш хубави мъжествени белези по ръцете, а цимента пада от небето и хората го събират от листата на дърветата. Нали така? На прав път ли съм? Ти на мен ще ми говориш че не знам откъде се държи кюрека и какво представлява или пък цимент. За твое усведомение аз съм селско момче пък макар и от малък град.Кюрек държах онзи ден в нас.Днес и утре най-вероятно ще държа в селото ми.Цимент миналата и тая година само да искаш.Искал не искал,никой не ме пита.Е, в крайна сметка тази година си купихме бетонобъркачка де.Някак трябва поне малко да си поулесняваме живота като може.
Натам. Да, човек като няма какво друго да каже и направи то до извинтване на тупаници се стига.Даже и само да си го погледнал лошо.И не няма на никой да търкам абсолютно нищо,защото само да преглътна егото си и има много хора,който имат желание някой отворко да им го потърка.Хора,който винаги биха се застъпили за мен ако ги помоля.Аз си изказвам мнението тук и не вървя по никакви моди, не се опитвам да се харесам,защото на който му допадам си ме харесва и въпреки постовете ми тук и за никакво внимание не мрънкам.Относно това за панталоните няма какво да го коментирам.Ти ако си го опрял до моята ръчичка значи бая трябва да си го закъсал.Поне момиче да бях.И да, много хора разчитат попринцип че с отвинтване на глави най-лесно се решават проблемите.Помисли си всъщност как изглеждат най-добрите агенти и защо въпреки че са живяли заедно неандерталеца и кроманьонеца нашият прароднина междувпрочем е оцелял вида на кроманьнеща при положение че е бил 3-4 пъти по слаб що се отнася до физическа сила.Може би и за това сега един от моя град не е сред живите вече.Дали му е била здрава главата не знам,но се оказа по слаба от монтьорски крик.Багата например. Знаеш кой е предполагам? Вече и цяла България знае.Убеден съм че не можеш да се справиш с него поне във върховата му форма.Справял се е и с бая трудни съперници. И какво? В някаква дискотека се появи някакъв две години по-малък от него, който с трите пръстта на едната ръка сигурно може да набие с някакъв нож.Бодна го на неправилното място и едва не го уби.Не му помогнаха нито силните мускули нито силните му приятели.А сега казват че изобщо не бил същият човек и ако се възстановял изобщо щяло да мине бая време докато стъпи на ринга. Та такива ми ти работи.
Относно мен.Аз предпочитам да общувам с интелигентни хора без значение колко слаби или силни са.Хора, който притежават чувство за самоирония и могат да се бъзикат със себе си.Могат да те бъзикат яко,но ако си позволиш да ги бъзикаш за тях света не е свършил и го приемат с усмивка, а не ти се пунзят или показват колко могат да са силни всъщност физически...нищо че до преди малко сте се забавляли заедно.
Относно другата страна на въпроса. Напротив мога да ти кажа.
Това е всъщност доста добър пример:
Наркомаството и алкохолизма са свързани с вещества, който се вкарват изкуствено в тялото и съответно в мозъка поради дадени причини. При другото тези вещества се вкарват автоматично,защото даденият човек си е така роден, а не е болен. Ти изобщо май не правиш разликата.Изключваме нещата породени от разочарование или отношение.
Не ти го пожелавам,но внимавай че живота често обича да опровергава разни сигурни хора.Да не се окажеш един ден на километри от децата си,защото не можеш да си преглътнеш егото и да възприемеш че това не е болест.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-26-2012 на 06:58
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе, ти тъп ли си?
Нали това и аз казах - вродено си е, до предпочитания е, не до възпитания.
Аз разлика си правя. Ти просто отново говориш глупости. Някъде да съм казала, че е болест?
Ще ми говори той за моите деца, дееба тъпака.
и кво като има цици за аватар? какъв е аватара на някойтам? Хм? А аватара на дхджхдгж? хм?