.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не е до възпитание, а до предпочитания. Не може да не харесваш супа топчета (примерно), и само мириса да те кара да повръщаш, а аз да те възпитам да я заобичаш.

За мен просто е странно как от въпрос "какво да направя?" се стигна до "това не ме кефи/кефи ме, гнусно е/не е гнусно" и всякакви други коментари, които не са отговор на въпроса!
    каквото искаш си мисли за гейовете..
    но в темата не е зададен казус да си казваме мнението и да философстваме, а да помогнем, тва беше мисълта ми.
    Пък, и коментирах не темата на авторката конкректно, а изобщо хомосексуализма като цяло.
    exactly

а аз изразих съчувствие.
    представи си ти да пуснеш тема, но никой да не пише по нея, а вместо това - странични коментари по отделна тема, при това наситени с обиди и дискриминация.
    no one cares, дет се вика - с две значения. 1. на никой не му пука за първоначалната тема, но и 2. на никой не му пука всъщност за мненията ви. не може ли да сте полезни?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    От кога е забранено да се коментират неща извън темата? Да, води се спам, но сме били свидетели на достатъчно много теми, в които темите се променят постоянно.

И престани с тези английски изрази, вмъкнати тук-таме за цвет. Ужасно дразнещо е. Не знам какво искаш да покажеш като ги използваш. Перфектно владеене на езика ли? Ми, не това е начина.

Аз ако пусна тема, и питам въпрос няма да търся съчувствие. Със съчувствие не можеш да ми помогнеш по никакъв начин.

просто съм свикнала да ги вмятам :<
    какво като те дразни?
    и мен ме дразнят много неща...

Със съчувствие не можеш да ми помогнеш по никакъв начин.
    а със съвет можеш!

и той не е "нещо не ме кефят лесбийките <точка>"
    дъ?

питаш въпрос, а вместо това "да си хомо е болест". "не, не е болест". "гнусно е". "нормално е".
    това имах предвид от самото начало.

и в момента дори не се води дискусия, а спор. в спора не се ражда истината, а в дискусията, но не виждам на някоя от страните да й се води такава. или поне ще говоря за себе си - убедена съм в правотата си и не бих приела никакво друго мнение.
    никой не може да ме убеди, че включванията ви бяха адекватни на темата (а тя беше искане на СЪВЕТ) или пък че аз греша, че винаги забелязвам малките неща, които вие не забелязвате. отвъд тенденцията в зародилия се контекст, имам предвид.
    както и вие не можете да бъдете убедени, че включванията ви бяха излишни и неполезни по никакъв начин. за вас си е просто поредното изказване на мнение, на което имате право. за мен беше излишно и най-вече обидно за авторката.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    DisappointedDreamer, сега ако трябва и да се извиняваме, ще стане дълга и широка.
    Аз така и не разбрах какво мисли авторката за нашия спам.
    Но стана ясно, че jghgh се явява като добрия самарянин и защитава неоправданите и беззащитните. Няма лошо. Даже е похвално, че на някого му се занимава. Ама не това е начинът. Да си изливаш нервите по форумите... Тц.Тц.

Ще го кажа само веднъж, за да не стават недоразумения: НЕ ми пука кой с кого спи. Нито кога, къде, как. Не ми пука дали обича да го бият с камшик или да пикаят върху него. Хич даже не ми пука кой в коя дупка какво иска.
    Много по- важно за мен е впечатлението, което даден човек прави.

Ирти, Дриймърката, Валдес може и да са по- груби и да не си мерят приказките, но НЕ се опитват да налагат мненията си.
    Докато jghgh не приема чуждите гледни точки. Аз съм съгласна с нейните идеи, но начинът, по който ги изказва е отчайващо жалък.
    Това е моето мнение и ако не се бяхте заяли, нямаше да ви се налага да го четете.

едит: "Обидно за авторката", хм? Много бих се радвала за го чуя от нея.
    Дразнещо е да прикриваш собственото си мнение зад "авторката". Ако за теб коментарите ни са безполезни, кажи така, а не "авторката това, авторката онова". Авторката си има уста.
    Второ - съвет вече даде и на мен ми се струва достатъчен. Добър съвет е, няма какво да допълня.
    И естествено, че в спора се ражда истината.
    Последно редактирано от x7aZzy : 10-24-2012 на 11:52

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Irti
    Нещо ми омръзна да споря в този форум.

Niakoitam, казах защо. Достатъчно съм мъж, че даже повече и от теб, Калитко. Цимент.. кюрек.. доста непонятни неща за теб, които силно се съмнявам да си пипал, виждал някога. Ти на кюрека не знаеш от коя страна му е копалото. Такива мъже ми допадат за приятели, а ти като не си такъв и защитаваш другите.. ок. Разликата между тях и теб е, че ако ти извинтят една тупаница.. ще търкаш, ама не дръжката на кюрека. Не ми допадат и тези, които вървят по модата, които правят всичко само и само да се харесат на дадено момиче. Както ти например, а още малко ще си пред пенсия.. само мрънкаш някоя да ти обърне внимание. Разликата между мен и теб, приятелче е че когато се здрависаме ще усетиш здрава лапа, а аз ще усетя поредната ръчичка, която иска да ми бръкне в панталоните.

Що да не си коментирам другата страна по въпроса? Нищо не можеш да ми кажеш. Не се пръкваш на бял свят с обратна резба. Както от бебе не ставаш наркоман и алкохолик. Чиста болест си е за мен.. пряко свързана с главата. К'во като някой пуска обиди по мой адрес? Ти ако се засягаш.. и то във форум.. лошо, защото на мен не ми пука.

Даже ми е тъпо да пиша..
    Последно редактирано от Irti : 10-24-2012 на 11:58

лол, не си изливам нервите по форумите. да, реагирам емоциално. на всичко, което смятам за несправедливо и грозно.
    и за мен е несправедливо и дори, ако щеш, арогантно постоянно да си изразяваш мнението, все едно си някакъв бог.
    ест., че ще се хванеш за ето това
    постоянно да си изразяваш мнението
    но ето как аз ги виждам и усещам нещата:
    -темата е за едно.
    -никой почти не е отговорил на това едно, а вместо това "аз мисля така.", "аз мисля еди как си".
    лол, на кого му пука?
    още повече пък обидните постове как всичко това е ненормално, гнусно и т.н.
    затова ли е пуснала тема авторката? да слуша как е гнусна, ненормална, болна и т.н.?
    и за капак и други мнения - нищо че не са обидни, нямащи нищичко общо с темата й. "не ме кефят лесбийките, но гейовете ми действат", "всеки да прави каквото си иска, но да не ми налага еди какво си".

а това какво общо има с "как да постъпя?"

не приемам гледни точки, защото не ги смятам за верни. защото виждам отстрани и обръщам внимание на ей такива малки неща, на които другите изобщо не биха обърнали внимание.
    мерси за психоанализа, вярно е, че съм невротична, жалка, с ниско самочувствие и тн. поне според тия хора с голямото самочувствие, които не са чувствителни и не осъзнават колко жестоки могат да бъдат с мненията си/несъобразяването си. в случая с откровенията колко са гнусни хомосексуалистите в тема на хомосексуалист. примерно!

но съм убедена, че в много отношения съм доста по-добър и по-полезен човек от вас.
    мерси за иронията , и пак - да, аз съм "добрия самарянин" и винаги ще бъда ;>
    който защитава онеправданите и слабите.

амин!
    Последно редактирано от jghgh : 10-24-2012 на 11:58

Град
    София, България

Ох, да, ти си по-добър човек от нас. Всички останали сме подчовеци, незаслужаващи да дишат дори.
    Ох, в толкова голяма грешка си. Дори не знам от къде да я захвана. Дори не ми се занимава.

Гледните ни точки не са верни за теб самата. За нас са. И, ще се учудиш колко много внимание обръщаме на малките детайли в живота ни.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Аз мисля, че точно jghgh е отворена към чуждото мнение. Мисля, че знам какво се опитва да каже. Не са й проблем мненията. Проблем й е повтаряемостта им, или по-точно причината за тая повтаряемост.

Ето едно умствено предизвикателство. Повечето сме окей с хомосексуалността, стига да не ни се навира в очите. Но по същата логика и геиовете може да одобряват мнението ни, но да искат да не им го навираме в очите. Тоест, да не използваме всяка възможност да се изтъкнем, колко точно ги понасяме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

не говоря за малките детайли в живота, а в една такава тема, например.
    не осъзнавате, че всичко, което пишете, е излишно и дори обидно. това имах предвид.
    обяснено по най-елементарния начин - все едно човек с домашен любимец пита за няква мизерия, която котката му, да речем, прави. никой не отговаря как да си реши проблема, а се почват дискусии първо за домашни любимци, второ как котките са гадни. ето това е излишно, дори и обидно.
    за мен е така. за вас е поредното изговаряне на мнение, на което имате право и т.н.
    добре.

и след като не ти се занимава, ами защо изобщо говориш кой е в грешка и кой не е?

Град
    София, България
    Защото имам мнение, което има собствено желание да бъде изразено.

Не ми пука дали е обидно. Няма да излъжа, само за да направя някого щастлив. Това е разликата между мен и теб.
    Понякога достигаш един момент в живота ти, когато ти писва да се грижиш за всички останали, да правиш щастливи хората около теб, писва ти да бъдеш добър, което не означава че трябва да бъдеш лош. Означава просто, че се нуждаеш от почивка от понятията лош и добър. Уморително е. Излишно е, защото повечето индивиди дори няма да си направят труда да ти върнат жеста/услугата.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    jghgh , Съгласна съм с мисленето ти, но и ти почваш да превръщаш темата в "не пишете ненужни неща в темите" ,което е не по-малък спам. Всеки има право на мнение и това, че може би е некомпетентно и не на място сложено, не означава, че някой няма правото да си го изрази. Същото и за хомосексуалността - всеки си има поглед над нещата и е глупаво да налагаме своя на другите ( важи както за тези, които "мразят" гейовете, така и за самите гейове ).

Така и така се включих в спама...
    Приемам, че някои от вас възприемат хомосексуалността като аномалия, но това ли ви е отношението към тези неща? Представете си друг вид аномалия. Ако видите двама аутисти, например, на улицата да се държат за ръка - ще станете да ги пребиете? Как решихте, че светът е повече ваш ,отколкото на хомосексуалните? Вие може да се целувате на улицата , а те не? Защо? Вашите представи за нормалното не са правилните. Както мнението ,което пиша в момента на вас няма да ви се стори правилно. Дано разберете какво имам предвид.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защото имам мнение, което има собствено желание да бъде изразено.
    И двете сте в тази позиция. Твоето се отнася до хомосексуалността, нейното - до маниера на потребители. Ако не беше засягащо, нямаше да има n на брой постове след него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Vicious circle, I get it.

спирам

Аз се смятам за изключително отворен към чуждото мнение човек. Но съм изключително нетолерантна, когато става дума за изкривяване на моите думи, действия usw.
    Това, че не харесвам лесбийки, а предпочитам гейове, не е дискриминация. Това е предпочитание. Първият ми пост беше насочен към Пантерката и не го намирам за дискриминиращ. Постът на Ирти е къде, къде по- обиден. Но той не тръгна да обяснява как е прав и как другите са недорасли. Има си мнение, има си виждане за нещата. Супер грешно според мен, но е загуба на време и нерви да се опитвам да го променя.

Освен, че не харесвам лесбийките, не харесвам и едрогърдести жени. Нито хора с тънки устни. Също и руси хора. И още, и още... Това са си мои предпочитания. Не означава, че не общувам с такива индивиди. Означава, че съм си изградила такава представа с времето. Айде, убийте ме, защото не обичам сладолед!

Проблемът на авторката не е, че е обратна. Притеснява се как ще бъде приета. Още не е осъзнала, че това какво мисли обществото, не е фактор за нейното щастие.
    И както казах - избягвам да давам съвети, когато нямам личен опит, който да споделя. Намирам го за безполезно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Достатъчно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    =D

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    не обичам сладолед!
    о.О
    не мога да не коментирам!
    //:Д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Пфф. Това беше много грубо.
    Вярно, че всеки има право на мнение и ала бала, ама чак пък толкова...
    Супер е грозно.
    Не.
    Грозно би било, ако й пожелая да има физически недоразвито дете с напълно нормално развита психика. Това е грозно. Това е проклятие.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не.
    Грозно би било, ако й пожелая да има физически недоразвито дете с напълно нормално развита психика. Това е грозно. Това е проклятие.
    Казвам как изглежда отстрани.
    Ако чуя подобно "пожелание" на живо, ще ми направи лошо впечатление.
    За мен е грозно, затова го и коментирах.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Нещо ми омръзна да споря в този форум.

Niakoitam, казах защо. Достатъчно съм мъж, че даже повече и от теб, Калитко. Цимент.. кюрек.. доста непонятни неща за теб, които силно се съмнявам да си пипал, виждал някога. Ти на кюрека не знаеш от коя страна му е копалото.
    След прочитането на това някак загубих желание да отговорям.Отщя ми се.Така и така май няма голям смисъл Но хайде ще се опитам да се понапъна поне веднъж.Кюрека се хваща за желязото и се държи с дървеното надолу и се натиска за най-острото с цел да получиш хубави мъжествени белези по ръцете, а цимента пада от небето и хората го събират от листата на дърветата. Нали така? На прав път ли съм? Ти на мен ще ми говориш че не знам откъде се държи кюрека и какво представлява или пък цимент. За твое усведомение аз съм селско момче пък макар и от малък град.Кюрек държах онзи ден в нас.Днес и утре най-вероятно ще държа в селото ми.Цимент миналата и тая година само да искаш.Искал не искал,никой не ме пита.Е, в крайна сметка тази година си купихме бетонобъркачка де.Някак трябва поне малко да си поулесняваме живота като може.

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Такива мъже ми допадат за приятели, а ти като не си такъв и защитаваш другите.. ок. Разликата между тях и теб е, че ако ти извинтят една тупаница.. ще търкаш, ама не дръжката на кюрека. Не ми допадат и тези, които вървят по модата, които правят всичко само и само да се харесат на дадено момиче. Както ти например, а още малко ще си пред пенсия.. само мрънкаш някоя да ти обърне внимание. Разликата между мен и теб, приятелче е че когато се здрависаме ще усетиш здрава лапа, а аз ще усетя поредната ръчичка, която иска да ми бръкне в панталоните.

Що да не си коментирам другата страна по въпроса? Нищо не можеш да ми кажеш. Не се пръкваш на бял свят с обратна резба. Както от бебе не ставаш наркоман и алкохолик. Чиста болест си е за мен.. пряко свързана с главата. К'во като някой пуска обиди по мой адрес? Ти ако се засягаш.. и то във форум.. лошо, защото на мен не ми пука.

Даже ми е тъпо да пиша..
    Натам. Да, човек като няма какво друго да каже и направи то до извинтване на тупаници се стига.Даже и само да си го погледнал лошо.И не няма на никой да търкам абсолютно нищо,защото само да преглътна егото си и има много хора,който имат желание някой отворко да им го потърка.Хора,който винаги биха се застъпили за мен ако ги помоля.Аз си изказвам мнението тук и не вървя по никакви моди, не се опитвам да се харесам,защото на който му допадам си ме харесва и въпреки постовете ми тук и за никакво внимание не мрънкам.Относно това за панталоните няма какво да го коментирам.Ти ако си го опрял до моята ръчичка значи бая трябва да си го закъсал.Поне момиче да бях. И да, много хора разчитат попринцип че с отвинтване на глави най-лесно се решават проблемите.Помисли си всъщност как изглеждат най-добрите агенти и защо въпреки че са живяли заедно неандерталеца и кроманьонеца нашият прароднина междувпрочем е оцелял вида на кроманьнеща при положение че е бил 3-4 пъти по слаб що се отнася до физическа сила.Може би и за това сега един от моя град не е сред живите вече.Дали му е била здрава главата не знам,но се оказа по слаба от монтьорски крик.Багата например. Знаеш кой е предполагам? Вече и цяла България знае.Убеден съм че не можеш да се справиш с него поне във върховата му форма.Справял се е и с бая трудни съперници. И какво? В някаква дискотека се появи някакъв две години по-малък от него, който с трите пръстта на едната ръка сигурно може да набие с някакъв нож.Бодна го на неправилното място и едва не го уби.Не му помогнаха нито силните мускули нито силните му приятели.А сега казват че изобщо не бил същият човек и ако се възстановял изобщо щяло да мине бая време докато стъпи на ринга. Та такива ми ти работи.
    Относно мен.Аз предпочитам да общувам с интелигентни хора без значение колко слаби или силни са.Хора, който притежават чувство за самоирония и могат да се бъзикат със себе си.Могат да те бъзикат яко,но ако си позволиш да ги бъзикаш за тях света не е свършил и го приемат с усмивка, а не ти се пунзят или показват колко могат да са силни всъщност физически...нищо че до преди малко сте се забавляли заедно.

Относно другата страна на въпроса. Напротив мога да ти кажа.
    Това е всъщност доста добър пример:
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Не е до възпитание, а до предпочитания. Не може да не харесваш супа топчета (примерно), и само мириса да те кара да повръщаш, а аз да те възпитам да я заобичаш.
    Наркомаството и алкохолизма са свързани с вещества, който се вкарват изкуствено в тялото и съответно в мозъка поради дадени причини. При другото тези вещества се вкарват автоматично,защото даденият човек си е така роден, а не е болен. Ти изобщо май не правиш разликата.Изключваме нещата породени от разочарование или отношение.
    Не ти го пожелавам,но внимавай че живота често обича да опровергава разни сигурни хора.Да не се окажеш един ден на километри от децата си,защото не можеш да си преглътнеш егото и да възприемеш че това не е болест.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-26-2012 на 06:58
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    ^ти сериозно ли се обясняваш на човек с чифт цици за аватар ?

ъхх...всъщност забрави.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Наркомаството и алкохолизма са свързани с вещества, който се вкарват изкуствено в тялото и съответно в мозъка поради дадени причини. При другото тези вещества се вкарват автоматично,защото даденият човек си е така роден, а не е болен. Ти изобщо май не правиш разликата.Изключваме нещата породени от разочарование или отношение.
    Не ти го пожелавам,но внимавай че живота често обича да опровергава разни сигурни хора.Да не се окажеш един ден на километри от децата си,защото не можеш да си преглътнеш егото и да възприемеш че това не е болест.
    Абе, ти тъп ли си?
    Нали това и аз казах - вродено си е, до предпочитания е, не до възпитания.
    Аз разлика си правя. Ти просто отново говориш глупости. Някъде да съм казала, че е болест?
    Ще ми говори той за моите деца, дееба тъпака.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^ти сериозно ли се обясняваш на човек с чифт цици за аватар ?

ъхх...всъщност забрави.
    и кво като има цици за аватар? какъв е аватара на някойтам? Хм? А аватара на дхджхдгж? хм?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Трябва ли да заключа темата?
    А трябва ли да ви накарам по друг начин да спрете да се карате?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Що бе, лейди, в спора се ражда някакво разбирателство :д
    аз нямаше да пиша след твоето "достатъчно", но така или иначе спорът продължава, та..

не мисля че който и да е, освен чачо, изобщо разбра по-рано кво имах предвид.
    и кво беше тва "не приемам гледни точки". и да ме сравняват с ирти?!
    на мен не ми пука за вашата хомофобия или хомофилия, няма как да наложа моето отношение към гейовете, но не (беш)е в това въпроса. :О

да.. малко е остаряло вече след няколко дена да се обяснявам, но .. карай да върви :д може пък с моя пост да се заключи темата : D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си