.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли пробвали тройка?

Гласували
375. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

259 69,07%
  • Не

85 22,67%
  • Може,но след четвъртото голямо...

31 8,27%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 173

Тема: Тройка..

Бих пробвала 3ка

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR Виж мнението
    Тройка е най-добре ако нямаш сериозни отношения с никой. Никой не иска да гледа как чукат приятелката му
    а НЕЕЕ.... мн ме радва, как го е написал пича ;дд

по темата: определено бих пробвала тройка.. с момче, момиче - няма значение ;д иначе.. не го карай като не иска ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бих се съгласила за тройка.

> Самата идея не ми допада. А съм сигурна, че аз също бих си помислила, че не съм му достатъчна и че съм му омръзнала. Има доста начини за разнообразяване в секса, така че никога не бих се съгласила за тройка. Моят приятел си ми е достатъчен във всяко едно отношение. <

Голям фен
    Преди няколко седмици правих с две момчета - на мен ми хареса ,изживяването си заслужава !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. Имала съм преди колебания по тоя въпрос, но сега си знам, че просто няма да ми хареса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не. Имала съм преди колебания по тоя въпрос, но сега си знам, че просто няма да ми хареса.
    тва малко звучи като... никога не съм яла шоколад, но си знам, че просто няма да ми хареса.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    тва малко звучи като... никога не съм яла шоколад, но си знам, че просто няма да ми хареса.
    Различно е поне в моя случай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Пф, т'ва пък няма нищо общо.
    То и наркотици не съм пробвала и всякакви такива неща, ама какво?

Знам, че няма да ми хареса, защото няма никаква близост в това, никаква интимност, нищо, дори зрънце. Евентуално може да ми хареса просто да се целуваме/натискаме/опипваме с повече от 1 човек и то при условие, че нямаме чувства по между си и сме под въздействието на алкохол, но до там.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Винаги съм искала, но не ми е стискало. А онзи ден една от най-добрите ми приятелки ми се похвали, че е била с 2ма. Разказа ми и почна нещо и на мен да ми се иска много сериозно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пф, т'ва пък няма нищо общо.
    То и наркотици не съм пробвала и всякакви такива неща, ама какво?

Знам, че няма да ми хареса, защото няма никаква близост в това, никаква интимност, нищо, дори зрънце. Евентуално може да ми хареса просто да се целуваме/натискаме/опипваме с повече от 1 човек и то при условие, че нямаме чувства по между си и сме под въздействието на алкохол, но до там.
    Същото, кво ???
    И аз не съм пробвала наркотици, ама не мога да кажа, че няма да ми хареса като пробвам. И може би една от причините да не ги пробвам е именно тази - че ще вземат да ми харесат

Едит: А за тройките, причината е повече.. Не ща да пробвам, не щото ще вземе на мен да ми хареса, ами да не вземе на него да му хареса повече с другата .. (ако го правят с друго момиче)..
    Последно редактирано от djipsito : 10-07-2012 на 09:41
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Тройката наистина е добър вариант само ако нямате чувства(приятели с привилегии примерно).Ако съм необвързан,не бих отказал.Обаче както казаха нагоре,ако сте в сериозна връзка е все едно да си изневерявате и да се гледате.И между другото съм на 99% сигурен,че авторката, както е много надъхана,в секундата,когато види приятеля си да го вкарва на друга,ще превърти.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Само ако е с още 2 момчеца... за да можем да си направим кръг...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Повече от фен Аватара на greenblood
    Един живот се живее. Трябва да се пробва от всичко. За тройките.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Имам един въпрос и реших, че е достатъчно свързан с темата, че да не правя нова. А защо нямате достатъчно доверие на гаджетата си, че да направите тройка? Не смятате ли,че това е едно забавно изпитание за връзката ви? Или не смятате, че тя ще издържи?
    Разбира се знам, че повечето ще го отдадат на ревността и неспособността за делена на партньора, но замислете се дали това е единствената причина или ви е страх, че партньора ще предпочете другия/другата?
    Не приемайте това като заяждане. Хубава вечер, ще чакам интересни огтовори
    Какво представлява доверието всъщност? Не е ли един от аспектите му точно това, че ти вярваш безпрекословно, че той не желае други, не прави секс с други, не би ти изневерил, защото ти си достатъчна и те обича? Няма как да имаш доверие на някого в момент, в който го наблюдаваш да прави всичко това пред теб. Това си е изневяра с разрешение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на Богиня
    Гласувах с третата опция. Де да знам и аз... все си мисля, че на трезва глава съм разумна.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Не мога да си го причиня с гаджето си.. Ако е на някой друг гаджето или просто и тримата нямаме никакви отношения съм навит.
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако не съм обвързана-може би, но с гаджето-не.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Бих правила тройка - предпочитам с жена. Просто трябва да е подходящата жена. Искам една вечер да си прекараме добре с моя.
    Определено за да допуснем трети човек в леглото си сме премислили нещата и няма да има грам ревност. Ще си доставим максимално удоволствие и това е.

Аз лично съм навита, обсъждала съм го с моя, просто до сега не ни се е отдала възможност. Но никога не е късно.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    разправяйте после , че не сте курви всички жени

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз си отговарям за себе си, другите за тях си.
    Така че ми намери едно мое мнение, в което отричам че съм курва.
    Може да съм курва, ама съм курва за един. Така че не виждам какво те вълнува сексуалния живот, пък и оценки да даваш.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    и аз тогава ставам мъжка курва... ЗА троките съм !!! опитвал съм но не и с мойта ......защото тя не иска иначе бих опитал!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Интересни са ми мъжете казали, че биха пробвали тройка. Нямат против да чукат друга, но колко биха гледали спокойно как друг мъж чука приятелката им?

Голям фен
    А защо пък трябва да чукат приятелката им?Ми ако е тройка след див купон между трима просто познати?!Пък има такива дето са фетишисти и биха се възбудили от това някой друг да ебе мацката им пред тях,докато тя му духа примерно...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Бих правила с 2 момчета обаче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си