- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми не иска да прави орална любов...
За нея това е нещо адски гнусно и противно... Аз съм на 18г. тя е на 17г... Тя ме пита аз дали бих го направил за нея, и аз и казах, че да и не ми пречи... Но тя е твърдо против... Как да постъпя... А аз искам да опитам![]()
Като и е гнусно и противно? Как не й е гнусно и противно да й е същото това нещо, което би й влязло в устичката, да й влиза между крачетата? Като й е гнусно и противно защо е с теб? Кое е гнусното?
Това е нещо, което правиш за човечето си, защото искаш да му е хубаво, а от това, че на него му е хубаво и на теб ти е хубаво. Ако го намира за гнусно, защо не намира за гнусно целуването, понеже си обменяте слюнка?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако никога не е правила до сега това, което наричаш орална любов, не я карай защото няма да останеш доволен. Някой жени не се научават цял живот.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Щрудел, стига си се правила на потресена. Не е чак толкова странно. Има гнусливи хора. БтУ във форума съм срещала и обратното: "Никога не бих лизал п****" . Всякакви хора има. Ако трябва да съм откровена, само на един човек с удоволствие съм правила орална любов, защото го обичах. И на мен не ми харесва (вече) да правя. Не ми е гнусно, нито ми е неприятно, но не ми е и приятно.
Авторе, измий се добре. Може да не й миришеш приятно и това не ти го казвам, за да се заяждам и обиждам. Виж тези клипчета:
цък тук на 3:11
а тук на 4:17-4:33
Като цяло ако на тази дама й рацъкаш профила, ще разбереш доста за момичетата :Д Това което ти постнах + точните минути може да ти е от полза за конкретния ти проблем.
Мийте се преди секс, може да се опиташ да я увещаеш в банята.. Но в никакъв случай не насилвай момичето. Като не иска, не иска. Насила хубост не става. Повечето добри неща стават с търпение и добро :> А ако не стават, не стават, и не е в твоята власт да ги промениш. Някои жени не искат да правят орална и това е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не се правя на потресена, защото не съм. Да си потресен, означава да си приел, че всички трябва да правят орална любов в случая и че ако някой не прави, значи е много лошо. Просто не го разбирам. И аз в началото си мислех, че е много гнусно и ужасно, ама само мога да си мисля каква лигла съм била. А това, което си срещала, го приравнявам на същото абсурдно ниво като това в случая. И аз ако трябва да съм откровена това не е нещо, което ми доставя физическо удоволствие, но ми харесва да знам, че на човечето ми му е хубаво.
4XCOKИ
щруделчето обича да върти минети и се учудва , че на други не им харесва
Ми май не е само до гнус ,защото някои го приемат за унижение да лапат
Глупости. Любов, любов, ама като е непълноценен секса... връзката отива по дяволите.
Оралната любов е нещо нормално и прекрасно. Не го разбирам аз това момиче... както Щрудел каза, гнус я е да и влиза в устата, но не й между краката...
А и как може да те е гнус от човека до себе си?!?!?!?!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напий я и се възползвайведнъж направи ли го ще й мине
И аз не го разбирам това..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако го правя на човек, който обичам - не виждам кое трябва да е унизителното. Някак е чудесно да доставяш удоволствие на любимия си и тогава на теб също ти става хубаво.
Иначе, в началото, когато изобщо не бях правила, го мислех за гнусно и така нататък. В крайна сметка си промених решението и реших да го направя. Когато забелязах удоволствието в лицето му, ми хареса.
Нормално е да мисли така, ако не е пробвала. Ама няма и да иска скоро да пробва, ако я притискаш. Не знам по какъв начин си повдигнал въпроса, но трябва да е много деликатно.
- ами, що не го направиш? Не мога да разбера, очакваш тя да направи нещо, обаче ти не правиш същото за нея? Тъпо е да гледаш на това по този начин. Едва ли не "Бих го направил, но няма, защото ти не го правиш за мен." А замислял ли си се, че може, ако го направиш за нея да разбере, колко е приятно и да реши, и тя да ти достави удоволствие след време? Разбира се, ако спазвате и двамата добра интимна хигиена![]()
Г-л-у-п-о-с-т-и.
Може да звучи цинично, но съм убедена, че с моя приятел нямаше да стигнем дотук, ако не му бях направила кефа. Изобщо нямаше да е любов.Същото важи и в обратния вариант. Човек, който не ми доставя толкова любимо удоволствие, няма как да ме обича. И аз няма да обичам него.
И нека сега половината форум да се изреди и да каже как в моята връзка всичко е само секс :д
4XCOKИ
може да не я е гнус, а да се притеснява дали ще се справи както трябва. Аз в началото затова отлагах :Д
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
като не иска не иска![]()
Еми може би просто и е гадна мисълта, но що не я вкараш в банята да се изчипкате заедно, ти да я полижеш малко и след като вече види, че си си изкъпал и приятелчето няма да и е толкова противно.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Единственото обяснение нормално обяснение на това, нея да я е гнус да го прави е ако ти не се поддържаш ...
Иначе не намирам никаква логика ..
И аз си мислех до едно време, че е гнусно и, че само курвите го правят и тнт... това беше когато бях на 14![]()
После осъзнах, че на приятеля ми му е хубаво, когато го правя ... и че е нещо нормално .. и че не го правя на всеки срещнат, следователно не съм курва ..
Дай и малко време да се поосъзнае ..
Иначе ако продължава да не ще ... не знам, това и за мен е непълноценен сексуален живот, всеки мъж си има своите нужди, щом ти можеш да го правиш без да ти е гадно, значи и тя трябва да се научи ..!!