- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Оф, сериозно... много сте зле
Всичко си е до човека...
Как ги наредихте вече всички под общ знаменател, а сигурно половината от писалите дори не са спали с девствено момче..
Бе била съм първа на 2 момчета до сега .... и на двамата по никакъв критерий не им личеше, че са девствени ..
И не съм единствената, имам и много приятелки, които са първи на приятелите си ... и не са се оплаквали, нито, че са неуверени, нито някви подобни глупости, каквито изговорихте в тая тема
Ти поне разбра че става на въпрос по принцип, а не конкретно за секс за една вечер, разбираемо е че секса за една вечер трябва да е хубав, а хубав секс ще получите от някой опитен(не че това е гарантирано), но разбира се има и момичета с по-различни предпочитания. Нападките бяха напълно излишни от страна на някой от потребителите, ако искате да кажете нещо на някой, кажете му го с градивна критика, а не с нападки(ако съм нападнал някой, моля да ме извини!) Мииирррр ваааам!
![]()
![]()
Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-31-2012 на 14:05
Абе какви мъже сте тука обяснявате като някакви п***и я се дръжте малко на положение,няма как да очаквате някакви сериозни постижение с момичетата при положение че имате по малко минути прекарани в разговори с тях от колкото мнения в някакъв форум
Излизайте на вън научете се да говорите без да забивате на всяка втора дума едно и също че ви изпитват по история и тогава може да изразявате мнение кой колко уверено се държи жените не ни избират по бройка а по държани вие имате толкова момичета зад себе си колкото им кажете така че това ви е най-малкия проблем
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
ММм примера е малко тъп. Давам прост пример. Докато едно момче не е правило секс с момиче, не значи че той автоматично спада към графата че не може да направи въпросния акт, така че ди да се чувстваш прекрасно.
Всичко зависи от момчето до колко е изнервено и притеснено – т.е. ще е по-вдървено, но ако е напълно отпуснато и се чувства комфортно,). Секса по принцип е директен контакт с партниора отсреща, но пък има и индиректна връзка (изключваме секса за 1 нощ). Изследвано е че при секса участват всички сетива. Мисля че секса не е само мушни ми го/вади ми го(поне за мен). Не знам от коя страна гледаш на нещата.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…