.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Оф, сериозно... много сте зле
    Всичко си е до човека...
    Как ги наредихте вече всички под общ знаменател, а сигурно половината от писалите дори не са спали с девствено момче..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Всичко си е до човека...
    Не, не е.
    Представи си подобен пример-една тълпа хора, които никога не са карали колело. Никой няма да успее да тръгне бързо и в права линия от първия път, всички ще падат, ще залитат...
    Същото е и със секса.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не, не е.
    Представи си подобен пример-една тълпа хора, които никога не са карали колело. Никой няма да успее да тръгне бързо и в права линия от първия път, всички ще падат, ще залитат...
    Същото е и със секса.
    Бе била съм първа на 2 момчета до сега .... и на двамата по никакъв критерий не им личеше, че са девствени ..
    И не съм единствената, имам и много приятелки, които са първи на приятелите си ... и не са се оплаквали, нито, че са неуверени, нито някви подобни глупости, каквито изговорихте в тая тема

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Бе била съм първа на 2 момчета до сега .... и на двамата по никакъв критерий не им личеше, че са девствени ..
    И не съм единствената, имам и много приятелки, които са първи на приятелите си ... и не са се оплаквали, нито, че са неуверени, нито някви подобни глупости, каквито изговорихте в тая тема
    +
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ти поне разбра че става на въпрос по принцип, а не конкретно за секс за една вечер, разбираемо е че секса за една вечер трябва да е хубав, а хубав секс ще получите от някой опитен(не че това е гарантирано ), но разбира се има и момичета с по-различни предпочитания. Нападките бяха напълно излишни от страна на някой от потребителите, ако искате да кажете нещо на някой, кажете му го с градивна критика, а не с нападки(ако съм нападнал някой, моля да ме извини!) Мииирррр ваааам!
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-31-2012 на 14:05

Абе какви мъже сте тука обяснявате като някакви п***и я се дръжте малко на положение,няма как да очаквате някакви сериозни постижение с момичетата при положение че имате по малко минути прекарани в разговори с тях от колкото мнения в някакъв форум
    Излизайте на вън научете се да говорите без да забивате на всяка втора дума едно и също че ви изпитват по история и тогава може да изразявате мнение кой колко уверено се държи жените не ни избират по бройка а по държани вие имате толкова момичета зад себе си колкото им кажете така че това ви е най-малкия проблем
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE Виж мнението
    Абе какви мъже сте тука обяснявате като някакви п***и я се дръжте малко на положение,няма как да очаквате някакви сериозни постижение с момичетата при положение че имате по малко минути прекарани в разговори с тях от колкото мнения в някакъв форум
    Излизайте на вън научете се да говорите без да забивате на всяка втора дума едно и също че ви изпитват по история и тогава може да изразявате мнение кой колко уверено се държи жените не ни избират по бройка а по държани вие имате толкова момичета зад себе си колкото им кажете така че това ви е най-малкия проблем
    Ето ТОВА мнение слага край на темата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE Виж мнението
    Съгласна съм.

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не, не е.
    Същото е и със секса.
    ММм примера е малко тъп. Давам прост пример. Докато едно момче не е правило секс с момиче, не значи че той автоматично спада към графата че не може да направи въпросния акт, така че ди да се чувстваш прекрасно.
    Всичко зависи от момчето до колко е изнервено и притеснено – т.е. ще е по-вдървено, но ако е напълно отпуснато и се чувства комфортно,). Секса по принцип е директен контакт с партниора отсреща, но пък има и индиректна връзка (изключваме секса за 1 нощ). Изследвано е че при секса участват всички сетива. Мисля че секса не е само мушни ми го/вади ми го(поне за мен). Не знам от коя страна гледаш на нещата.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си