.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Мойто момче първо да влезеш в 1 немска трябва да искараш на изпита повече от 5.40 по български и толкова по математика . Второ в 1 немска ги спукват от учене , та ако те мързи просто не си усложнявай живота . Казвам го , защото най-добрата ми приятелка влезе в 1 немска секи ден проклина деня в който реши че ще учи там .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Мойто момче първо да влезеш в 1 немска трябва да искараш на изпита повече от 5.40 по български и толкова по математика . Второ в 1 немска ги спукват от учене , та ако те мързи просто не си усложнявай живота . Казвам го , защото най-добрата ми приятелка влезе в 1 немска секи ден проклина деня в който реши че ще учи там .

А ти, мойто момче или момиче, първо чети и после се обаждай така назидателно. zlatko98 е написал, че УЧИ вече в НЕГ.Та каквото му трябва за прием там го е иЗкарал.А това със спукването от учене въобще няма да го коментирам - градски легенди. Последните мнения, с изключение на твоето, са все на хора, учили или още учещи там. Много са ни нагънали, да знаеш, дъх не можем да си поемем. Направо по цял ден проклинаме съдбата си и зверското натоварване в училище. Откровена смешка.

Имаш ли достатъчно сиво вещество и амбиция , там можеш с минимални усилия да постигнеш максимални резултати. И никой никого не спуква от учене.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 10-31-2012 на 19:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си