- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 100-те неща,които НЕ обичам в секса
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
xaxaxaxaxa няма филм ,не бе виж ся като се подмиете е по-добре ама какво ще ми кажеш,че не ви текат разни бели течения и там какво ли не ,гадно е : )) Иначе няма лошо да й направя кефа : ))
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
^^ начи като не знаеш не говори.
Двойните стандарти супер много ме дразнят. Значи попадала съм на много мнения, които ако момичето не прави тръби и тегли една и да се оправя, но разбираш ли момчето няма да и направи т'ва удоволствие. Ама предполагам, че като ви дойде акъла в главата ще го преосмислите.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Добре ,както и да е аз мисля,че тези неща се правят ако имаш желание,аз рядко изкарвам желание да лижа някое момиче ,не знам не ме кефи ,не ми доставя удоволствие ,аз никоя не карам да лапа да си изявяват желание !! Какъв двоен стандарт ми говориш ;xx
Не говорим дали имаш желание да лижеш, а дали имаш желание да направиш удоволствието на тая до теб. И на мене не ми е любимото занимание да духам, ама не съм егоист и виждам, че човечето ми се кефи. Лолллл представи си не всичко в тоя свят се върти около твойте желания. За тва както казах: Когато ти дойде акъла ще го осъзнаеш (:
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Тя и тя може да не проявява желание, ама да го прави за теб. И това не означава, че няма да го прави С желание.
И аз ако не исках на човека до мен да му е хубаво, нямаше да правя такива работи, защото на мен това физическо удоволствие не ми носи. Не ми е неприятно, но не ми е и някакво върховно. И в случая не ме дразни това, че на някой не му е приятно да лиже п***и, а че почва да се оправдава с някакви тъпи неща, вместо да каже, че го е гнус примерно, или нещо такова.
4XCOKИ
Ами аз казах,че ме е гнус ,гадно е ама съм го правил и когато искам да й направя хубавото ще й го направя ,а не на всяка 2ра както повечето момичета лапат на всеки !! ;pp
4XCOKИ
4XCOKИ
мразя самото свършване на секса не знам ама винаги съм искала и още и винаги след това оставам прекалено възбудена
Не знам за какво спорите толкова много в тази тема аз с моя приятел много добре се разбираме пробвали сме най различни пози пробвахме и всички видове секс и правим това което ни харесва ама винаги сме на равно аз му давам и той на мене нямаме проблеми дали ме е олизал или тези подобни аз съм на принципа че в този живот всичко трябва да се пробва пробвах секса и за сега това най много ми хареса
Ама пък в секса не е ли най-важно удоволствието?Добре ,както и да е аз мисля,че тези неща се правят ако имаш желание,аз рядко изкарвам желание да лижа някое момиче ,не знам не ме кефи ,не ми доставя удоволствие ,аз никоя не карам да лапа да си изявяват желание !! Какъв двоен стандарт ми говориш ;xx
Аз не бих изпитала удоволствие да знам, че ме лижат "проформа", защото трябва, да върнат жеста и т.н.
Самата аз не изпитвам удоволствие и да правя орална любов.
Предполагам би било окей, ако просто не се прави нищо такова - в случай, че на никой от двамата това не му е приятно : D
Или поне на теория е така.
Но за всеки случай това искане на всяка цена на "реципрочност" е грозно, сметкаджийско.
Нещата трябва да стават естествено, все пак. Най-добре е, ако и двамата се обожавате, обожавате половите си органи и се лигавите по цели нощи : D Но това да се случва естествено ... Не с някакви шибани уговорки "да върнем жеста", "да избягваме двойния стандарт" или пък да го проявяваме.
Изводът е - всичко е по-прекрасно със специален :д Love is all.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох, като написах това...
Толкова мечтая за силна, въвличаща любов. Да обожавам и да ме обожават. Да искам пак да правя някои неща с огромно желание, както и на мен така... Е така, като по филмите! Страстно, емоционално, истински, дълбоко, в с е п о г л ъ щ а щ о.
Иде ми да кажа и нещо вулгарно иии ще го -> искам да ми обожава п....-та, както и аз неговия член. Без такива - по задължение, щото трябва, 'ма да му е хубаво, не знам си кво или пък на него да му е неприятно да ме лиже, ама защото удоволствието ми му е важно и т.н.
Някак тъпо е това... напасването, уговорките, "да се разберем"... звучи ужасно :<
Вярно, че го казва човек с доста малко опит (нямам много, всичко ми е много теоретично в главата), но все пак.
4XCOKИ
Тъпо е да се гнусиш от човека който обичаш. (или имаш някви чувства към него).
Честно казано, ако ме е гнус от някой член, ще ми е по-гнусно да ми влиза между краката от колкото в устата.
Както вече казах, не ми е любимото занимание да духам на приятеля ми, но виждам, че го кефи. Не го правя по задължение, а защото му е яко.
Ти самата го искаш, но на мен ми се струва, че имаш някви предразсъдъци и няма как да стане. Какво означава да обожавате половите органи. Само тва ли искаш да ти обожава. Не тва не го казва, за да излезе, че иска само секс от теб. Но когато харесваш един човек, ебати, как може да са ти гнусни някви 15-20 санта.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Е аз не казвам да те е гнус от човека който обичаш имах друго впредвид ,че момичетата си лапат на тоя и на оня ,аз не мога да правя същото с момичетата ,че за това ме е гнус ,иначе да я чукам тая и оная не ми пречи слагаш качулката и не ми пука ,ама до там само !! ;]]
Мии, имам си предразсъдъци, но те не са обект на темата : )
Означава да си ВЛЮБЕН в съществото до теб. Да обичаш всичко в него. Да те кефи всичко в него. С удоволствие да правя някои неща, а не само защотоКакво означава да обожавате половите органи
Идеята е да имам такава любов, при която отношението ми да е:виждам, че го кефи
вместолюбимото занимание да духам на приятеля ми
Ето това е.не ми е любимото занимание да духам на приятеля ми
То е ясно, че ако подобни условия се изпълнят, няма да обожаваме само половите си органи, ами и още много много много други неща в себе си, но просто контекстът, в който се заговори, е само сексуален.
Аз се радвам, че поне един човек ме разбра и това е Щрудел : D
Е, ние с нея сме най-големите наивнички на форума, така че е разбираемо защо ти или някой друг не разбирате за какво точно мечтая.
[QUOTE=magita;10470571]Тъпо е да се гнусиш от човека който обичаш. (или имаш някви чувства към него).
Честно казано, ако ме е гнус от някой член, ще ми е по-гнусно да ми влиза между краката от колкото в устата.
/QUOTE]
Няма да се превърне в любимото ми занимание, ако ще да има най-готиния член и да съм адски влюбена в него. Защото самият акт се много повече от това, но когато знаеш, че на човека до теб (който обича) му е яко и тн, не виждам защо да не му направиш удоволствието. 100% си правила много по-големи компромиси със себе си.
Щрудела много се противоречи в тая тема или поне на мен така ми се струва.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright