.
Отговор в тема
Страница 66 от 87 ПървиПърви ... 165662636465666768697076 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2160
    Мега фен Аватара на RagioL

Мега фен

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Така ето една тема за размисъл: След като аджеба си имаме астрален пътешественик, какъв е шансът скоро да се появят Шака Зулу или Хари Потър?
    Мен ме интерва само Хари Потър,съвсем скоро,само още 2 месеца

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Е как да ти кажа.То беше прекаленоооооо айде не беше мимолетно де.Ами добре ще разкажа,не че ще ми повярвате де. ;д Излязох почти несъзнателно.Бях много отпуснат(събудих се по едно време през нощта) и почувствах,че мога да изляза.Само поисках и излязох.Чувството беше неуписуемо(не беше много приятно,но не беше и лошо) Веднагически излязох от стаята си и отидох на улицата.Започнах да скачам на високо и надалеч,но странно не можех да полетя,не знам защо.Виждах всички същества,които бяха около къщата и по улиците.Имаше някои доста страшни и необикновени,но когатоа си там въобще не те е страх.Те ме виждаха,но не ми обръщаха голямо внимание.Аз още се разкарвах тук във физическия свят и затова исках да отида в астрала.Чел съм,че трябвало да си представиш тунел,но аз си представих нещо като портал,през който се виждаше Раят така да се каже от другата страна.Това е най-горното ниво в астрала.Преминах и там учудващо нямаше много същества на това място,на което бях аз де.Имаше една зелена голяма огромна долина и дървета тук-там.В далечината седеше на един стол под едно дърво нещо не знам нещо като магьосник,може да е било друго.Аз не успях да разбера какво е точно.Поисках да отида,но започнах да виждам как всичко изтънява и избелява,всичко се рушеше.Разбрах,че бях започнал да се връщам и не можех да спра процеса.Но се върнах все пак.Разбрах,че човек не трябва да насилва нещата,да се опитва да ходи съзнателно там.Просто когато му дойде времето,той ще отиде там ако трябва.И така това е.
    А ментална проекция да ти се е случвала.

Мен ме интерва само Хари Потър,съвсем скоро,само още 2 месеца
    Какво след два месеца? Хари Потър ли ще се появи?!
    Последно редактирано от RagioL : 09-29-2012 на 06:13

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А на хората, различни от атеистите, какво ги бърка те дали вярват или не. Или пък какво ще ви стане, ако не критикувате другите и си гледате самите себе си?
    Аз също не съм от вярващите, да, нищо няма да ми стане - но просто не вярвам. Не ми се занимава изобщо да имам някаква надежда за Бог, който всъщност изобщо не се знае дали съществува. Той по - скоро е надежда за хората в трудни моменти, сила ако ще.

Мега фен
    че хората различни от атеистите изобщо нищо не ги бърка атеистите дали вярват или не, за какво говориш?
    Последно редактирано от defender : 10-01-2012 на 10:40

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    А ментална проекция да ти се е случвала.

Разликата между ментална и астрална е малка и да имал съм.

Какво след два месеца? Хари Потър ли ще се появи?!
    ще се появи да

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Душа... ХА-ХА... Няма такова нещо като душа, всичко е химически процеси в мозъка. След смъртта на мозъка, тези процеси се прекратяват и човекът, който познаваме, като Пешо, изчезва. Буквално-не се премества на по-добро или по-лошо място, просто го няма! Същите процеси протичат и в мозъка на Шаро, Пухчо или Златната рибка.

http://1.bp.blogspot.com/_osrVjnPbdE...ious_Logic.bmp

Мега фен
    това че душата съществува, не ни дава право да разполагаме с нея, понеже е собственост на Бог и е част от Неговата система, всеки друг който се опитва да манипулира душата, по този начин ще може да върши единствено грях

"Бягайте от блудодеянието(т.е. от човешката(666) духовност). Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува(т.е. но който следва/упражнява/практикува йога/религия(в.т.с.)/окултизъм/езотерика), съгрешава против своето си тяло. Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си, защото сте били с цена купени(т.е. защото сте част от системата на Бог); затова прославете Бога с телата си, [и с душите си, които са Божии]." 1 Коринтяни 6: 18-20
    Последно редактирано от npp : 10-02-2012 на 10:59

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Душа... ХА-ХА... Няма такова нещо като душа, всичко е химически процеси в мозъка. [/url]
    искаме 100-процентовите ти доказателства, че всичко е химични процеси и няма душа или ти говориш така защото просто така предполагаш и така вярваш.
    Последно редактирано от defender : 10-02-2012 на 11:07

Мега фен

Голям фен
    Вернер фон Браун е нацист.... в случай че не знаеш.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Душа... ХА-ХА... Няма такова нещо като душа, всичко е химически процеси в мозъка. След смъртта на мозъка, тези процеси се прекратяват и човекът, който познаваме, като Пешо, изчезва. Буквално-не се премества на по-добро или по-лошо място, просто го няма! Същите процеси протичат и в мозъка на Шаро, Пухчо или Златната рибка.

http://1.bp.blogspot.com/_osrVjnPbdE...ious_Logic.bmp
    Глупак

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Вернер фон Браун е нацист.... в случай че не знаеш.
    щом този човек е нацист и говори така, значи и за тебе има надежда.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре тук съм съгласен

Голям фен
    Да, само това че е цитат на бележит немски учен, не значи че е истина. Първо на първо, окото не е възникнало изведнъж като сложна оптична система. Всички сетивни органи са преминали пред страшно много еволюционни процеси. Така че първообраза на окото вероятно е бил някаква сетивна точица, на гъза на някоя амеба. Точно това предполага и еволюцията - че индивидите развиват нови органи, структури и ги усъвършенстват за да се приспособят. Няма как да очакваш едно двуметрово животно да се скита из полетата и да използва сетивна система като на някое едноклетъчно. Органите са се усъвършенствали през стотиците хиляди години приктика на еволюцията. А органите водят началото си от клетката. Клетката пък е сбор от различни белтъци, аминокиселини и т.н. А пък е научно доказано че различните химични компоненти, които съставят живите същества, могат да се получат при определени условия(топлина, светлина и т.н.). Learn2Sience bitch!

Самата истина е,че никой не може да ми даде отговор как е създадено всичко хахаха

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Да, само това че е цитат на бележит немски учен, не значи че е истина. Първо на първо, окото не е възникнало изведнъж като сложна оптична система. Всички сетивни органи са преминали пред страшно много еволюционни процеси. Така че първообраза на окото вероятно е бил някаква сетивна точица, на гъза на някоя амеба. Точно това предполага и еволюцията - че индивидите развиват нови органи, структури и ги усъвършенстват за да се приспособят. Няма как да очакваш едно двуметрово животно да се скита из полетата и да използва сетивна система като на някое едноклетъчно. Органите са се усъвършенствали през стотиците хиляди години приктика на еволюцията. А органите водят началото си от клетката. Клетката пък е сбор от различни белтъци, аминокиселини и т.н. А пък е научно доказано че различните химични компоненти, които съставят живите същества, могат да се получат при определени условия(топлина, светлина и т.н.). Learn2Sience bitch!
    отново е време за голЕм смях.
    да не говорим как 18 годишно пръшлаче ще оборва учен с нобелово признание.

абе имам чувството, че през твоя профил говорят няколко човека, защото един път си по-умничък, друг път си по-тъп.
    дори по някога наподобяваш мисловна диария на нашия любимичък мастърс-психолог ган4о.
    Последно редактирано от defender : 11-01-2012 на 14:19

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Самата истина е,че никой не може да ми даде отговор как е създадено всичко хахаха
    Не ти трябва да знаеш, намери си работа.
    Конспирациите са за безделници.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

ооооооо значи ти велият ум знаеш?

Голям фен
    Аз не отричам съществуването на Господ, вече неведнъж съм казвал че Господ ще съществува докато има нещо неизвестно. Поне ще има вероятност той да съществува. Това не значи че на всяко нещо, което не му знаем произхода или предназначението, трябва да го приписваме Господ. Такива удобни обяснения идват много добре, когато не знаем отговора. Но това че са удобни и на пръв поглед изглеждат Правдо-Подобни, не значи че са истина. Освен това, Вернер фон Браун е бил ракетен инженер, не биолог. Много бележити учени са били вярващи, също както и Айнщайн. Но това е било защото техните идеи са били ограничени от научния и технически напредък. Така че е винаги е имало нещо неизвестно в цялото уравнение. Те са го приписвали на Господ, просто защото тогава не е имало друго обяснение. Но години след това се установява че това нещо всъщност не е божествено. Това което сегашната наука не може да обясни, също може да се припише на Господ. И с това всичко приключва, така е най-удобно. Но правдоподобното обяснение не винаги е истината. А мързеливо такова, като това с Господ, е още по-грешно. Точно затова и религията и идеята с Господ ми е толкова противна - защото учи хората да не търсят истината, а да се задоволяват с половинчати обяснения.
    И откога, това че някой е нобелов лаУреат, започна да има някакво значение за теб? Знаеш ли колко много са нобеловите лауреати - атеисти? Почти всичките са такива. Ако аз оборвам един нобелов лауреат, то ти оборваш десетки - да не кажа стотици.

Мега фен
    абе защо точно когато ган4о избЕга от форумо в същия период се появи доктор на небосвода...........
    Последно редактирано от defender : 11-01-2012 на 14:51

кой ганчо?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе защо точно когато ган4о избЕга от форумо в същия период се появи доктор на небосвода...........
    Това не е ганчо, той има друг стил на писане и изразяване (и имаше проблеми със запетайките), съвпадение е.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Всъщност не мисля че съм го споменавал, но точно въпросният "ганчо" беше причината да си направя профил в тийнпроблем. Веднъж докато търсех в гугъл нещо, попаднах на тема от този раздел и видях как този "ганчо" те правеше на две стотинки. Просто се счупих от смях на постовете му. Но не можех да разбера защо толкова много ти се изнервяше и те псуваше, дефендъре. Сега го разбирам напълно. Сега вече мога да усетя гнева му, при сблъсъка с такова супер, хипер, мега, гига, тера, свръх, интергалактическо, тъпо парче като теб. Сега разбирам и защо вече не пише тук. Ти си просто абсолютно малоумен. Не признаваш никакви аргументи и обръщаш всичко на квартален хумор, а в същото време постоянно подхвърляш разни половинчати, провокативни малоумщини в сериозни теми. Да спори човек с теб е не само загуба на време, но и загуба на мозъчни клетки.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-01-2012 на 17:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си