Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
Всъщност не мисля че съм го споменавал, но точно въпросният "ганчо" беше причината да си направя профил в тийнпроблем. Веднъж докато търсех в гугъл нещо, попаднах на тема от този раздел и видях как този "ганчо" те правеше на две стотинки. Просто се счупих от смях на постовете му. Но не можех да разбера защо толкова много ти се изнервяше и те псуваше, дефендъре. Сега го разбирам напълно. Сега вече мога да усетя гнева му, при сблъсъка с такова супер, хипер, мега, гига, тера, свръх, интергалактическо, тъпо парче като теб. Сега разбирам и защо вече не пише тук. Ти си просто абсолютно малоумен. Не признаваш никакви аргументи и обръщаш всичко на квартален хумор, а в същото време постоянно подхвърляш разни половинчати, провокативни малоумщини в сериозни теми. Да спори човек с теб е не само загуба на време, но и загуба на мозъчни клетки.
Ако можех да сбарам defender irl, направо щях да му извадя очите и да му ги набутам в шибания гъз. Много е тъпо т'ва дете. Направо съм в състояние да го убия и да му се изпикам на пилешкия мозък.