.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Не се чувствам себе си..

Депресирана съм и някои да знае как да .. как да се почувствам по - добре !? ( знам, че е тъпо, но .. ;д )
    Последно редактирано от Alexandra Bruce : 11-01-2012 на 20:38

a ok
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

дали ще има някой луд да и прочете целия пост ?

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Заглавието ти ми напомня за едно заглавие от блога ми.
    Депресияя.. Как да се почувстваш по-добре.. Ами.. Не знам.. На мен психиатрите не ми помогнаха, единствено музиката ме разведрява. Когато съм в гадно настроение си изливам чувствата в песен, текст или просто разказ.. И така се разтоварвам. :д

Ъм да Денис благодаря ти .. Може би като постна блог ще ми стане по - добре. Смисъл ще си излея чувствата някъде

ама нали току-що каза, че вече имаш блог?

:О:О:О:О:О:О

Мега фен
    Град
    <3
    Едва ли си на повече от 12 и едва ли знаеш какво е 'депресия'.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    ама нали току-що каза, че вече имаш блог?

:О:О:О:О:О:О
    Има на предвид да пише в блога.

а, изненадах се защото първо каза, че имаш блог, а веднага под това писа, че може би ще ти стане по-добре ако си направиш блог

явно искаше да кажеш, че ще ти стане по-добре ако напишеш нещо в блога си :Д

ъъ да извинявам се за .. това, че не се изказах добре

На 13 съм. Не ме познаваш. Не знаеш какви проблеми имам. Не знаеш, че аз знам какво е депресия. И ти никога няма да узнаеш, защото ти няма да си направиш труда да се опиташ да ме разбереш, защото моите години са просто едно число. Няма значение нали съм на 13 или на 19 .. годините нямат особено голямо значение .. имат значение проблемите на човека. Но както и да е както казах ти няма да ме разбереш и няма да разбереш причината за депресията ми, защото ти не ме познаваш. Не знаеш каква съм, нито знаеш какви проблеми имам. ( ShtrudeL )

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    dafuq bro?
    [мнението ми беше много по-дълго, но реших, че горната фраза изразява всичко, което всъщност имам да споделя]
    Последно редактирано от thegreenzombie : 11-01-2012 на 21:08
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Ъм .. не мисля да си споделям проблемите с непознати .. и да ги споделя какво !? нима ще ми помогнете !? Не само ще прочетете ще напишете още един коментар, че всичко ще е наред, а дори няма да вникнете в ситуацията .. не благодаря предпочитам да не ги споделям ...

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra Bruce Виж мнението
    Ъм .. не мисля да си споделям проблемите с непознати .. и да ги споделя какво !? нима ще ми помогнете !? Не само ще прочетете ще напишете още един коментар, че всичко ще е наред, а дори няма да вникнете в ситуацията .. не благодаря предпочитам да не ги споделям ...
    тогава защо по дяволите мрънкаш, че си депресирана.. who dafuq cares?
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Годините ИМАТ значение, променят начина ти на мислене, с годините ти се променят и проблемите ти
    Не съм съгласна с това. Аз съм жив пример.

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    тогава защо по дяволите мрънкаш, че си депресирана.. who dafuq cares?
    Тя искаше да и кажете как да се почувства по-добре а не да я карате да си споделя проблемите..

Мега фен
    Град
    <3
    ъъ да извинявам се за .. това, че не се изказах добре

На 13 съм. Не ме познаваш. Не знаеш какви проблеми имам. Не знаеш, че аз знам какво е депресия. И ти никога няма да узнаеш, защото ти няма да си направиш труда да се опиташ да ме разбереш, защото моите години са просто едно число. Няма значение нали съм на 13 или на 19 .. годините нямат особено голямо значение .. имат значение проблемите на човека. Но както и да е както казах ти няма да ме разбереш и няма да разбереш причината за депресията ми, защото ти не ме познаваш. Не знаеш каква съм, нито знаеш какви проблеми имам. ( ShtrudeL )
    Лигличкее, хем парадираш с проблеми, хем не искаш да кажеш какви са. Ако все пак искаш, можеш да ми пишеш на ЛС, защото мога да проявя доброта и най-вече търпение и да ти докажа, че това твоето не е никаква депресия.
    Хайде. Опитвам се да те разбера. Ако твоите години са просто едно число, би си се сравнила с умствения капацитет на 3 месечно пеленаче? Или нима знаеш, че на 20/30/етц ще преживееш нещо по-леко от това, което преживяваш в момента? Ужасно си противоречиш, но си дете и ти е позволено.
    4XCOKИ

просто исках съвет .. но вие казахте, че годините имали значение, че не знам какво е депресия и т.н .. но не мога да разбера защо ме питате за проблемите ми като очите ви само ще минат през това което ще напиша и няма да го разберете.. та вие дори сте непознати колкото и да съм малка и глупава аз няма да тръгна да споделям с напълно непознати хора какви проблеми имам .. ( thegreenzombie )

Ъъ .. знам, че съм дете, но с какви си противореча !? и чакай малко дори и да ти пиша на ЛС какво ще се промени .. ще успееш ли да ми помогнеш или просто ще ми се изсмееш, защото съм лапе и проблемите ми не са никакви !? ( ShtrudeL )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Тя искаше да и кажете как да се почувства по-добре а не да я карате да си споделя проблемите..
    Ми няма да се почувства по-добре, ако й кажа да си вземе купа сладолед и да си пусне комедия.
    По-скоро да спре да слуша депресивни метАлски песни (в което съм сигурна, че прави) и да излезе от филма "Нямам приятели, всички ме мразят, защото съм различна."
    4XCOKИ

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    всъщност не вярвам на някой в кофата да му пука за нейните проблеми.. или за проблемите на който и да е било
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Мега фен
    Град
    <3
    просто исках съвет .. но вие казахте, че годините имали значение, че не знам какво е депресия и т.н .. но не мога да разбера защо ме питате за проблемите ми като очите ви само ще минат през това което ще напиша и няма да го разберете.. та вие дори сте непознати колкото и да съм малка и глупава аз няма да тръгна да споделям с напълно непознати хора какви проблеми имам .. ( thegreenzombie )
    Много ясно, че няма да влезем в твоите обувки, но с това 'няма да ме разберете' нищо не печелиш.
    'ба ли му майката, че сме напълно непознати. Света е огромен и много малко неща са лични. Един ден ще умреш и няма да има никакво значение случващото се.
    4XCOKИ

Щруди защо си си затворила очите? С отворени очи си по-хубава. Така все едно, че спиш..

Мега фен
    Град
    <3
    Ъъ .. знам, че съм дете, но с какви си противореча !? и чакай малко дори и да ти пиша на ЛС какво ще се промени .. ще успееш ли да ми помогнеш или просто ще ми се изсмееш, защото съм лапе и проблемите ми не са никакви !? ( ShtrudeL )
    Ох.. ами душице, ти сама не искаш да си помогнеш. Не искаш да позволиш на другите да се опитат да ти помогнат. Самоиронията тук е излишна, а предубедеността още повече.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

stupid people. stupid people everywhere.

ама аз не съм се вкарала във филма ' нямам приятели, защото съм различна ' .. дори не съм си и помисляла да казвам такова нещо .. и да Денис е права, че казах да ми дадете съвет, а не да ме измъчвате да си споделям проблемите .. ии да обмислям това дали да ти пиша на ЛС или не ... ( ShtrudeL )

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Само моите знаят колко съм лек, а само твойта знае колко ти е мек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си