- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не се чувствам себе си..
Депресирана съм и някои да знае как да .. как да се почувствам по - добре !? ( знам, че е тъпо, но .. ;д )
Последно редактирано от Alexandra Bruce : 11-01-2012 на 20:38
a ok
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Заглавието ти ми напомня за едно заглавие от блога ми.
Депресияя.. Как да се почувстваш по-добре.. Ами.. Не знам.. На мен психиатрите не ми помогнаха, единствено музиката ме разведрява. Когато съм в гадно настроение си изливам чувствата в песен, текст или просто разказ.. И така се разтоварвам. :д
![]()
Ъм да Денис благодаря ти .. Може би като постна блог ще ми стане по - добре. Смисъл ще си излея чувствата някъде![]()
ама нали току-що каза, че вече имаш блог?
:О:О:О:О:О:О
Едва ли си на повече от 12 и едва ли знаеш какво е 'депресия'.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
а, изненадах се защото първо каза, че имаш блог, а веднага под това писа, че може би ще ти стане по-добре ако си направиш блог
явно искаше да кажеш, че ще ти стане по-добре ако напишеш нещо в блога си :Д
ъъ да извинявам се за .. това, че не се изказах добре![]()
На 13 съм. Не ме познаваш. Не знаеш какви проблеми имам. Не знаеш, че аз знам какво е депресия. И ти никога няма да узнаеш, защото ти няма да си направиш труда да се опиташ да ме разбереш, защото моите години са просто едно число. Няма значение нали съм на 13 или на 19 .. годините нямат особено голямо значение .. имат значение проблемите на човека. Но както и да е както казах ти няма да ме разбереш и няма да разбереш причината за депресията ми, защото ти не ме познаваш. Не знаеш каква съм, нито знаеш какви проблеми имам. ( ShtrudeL )
dafuq bro?
[мнението ми беше много по-дълго, но реших, че горната фраза изразява всичко, което всъщност имам да споделя]
Последно редактирано от thegreenzombie : 11-01-2012 на 21:08
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ъм .. не мисля да си споделям проблемите с непознати .. и да ги споделя какво !? нима ще ми помогнете !? Не само ще прочетете ще напишете още един коментар, че всичко ще е наред, а дори няма да вникнете в ситуацията .. не благодаря предпочитам да не ги споделям ...
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Лигличкее, хем парадираш с проблеми, хем не искаш да кажеш какви са. Ако все пак искаш, можеш да ми пишеш на ЛС, защото мога да проявя доброта и най-вече търпение и да ти докажа, че това твоето не е никаква депресия.
Хайде. Опитвам се да те разбера. Ако твоите години са просто едно число, би си се сравнила с умствения капацитет на 3 месечно пеленаче? Или нима знаеш, че на 20/30/етц ще преживееш нещо по-леко от това, което преживяваш в момента? Ужасно си противоречиш, но си дете и ти е позволено.
4XCOKИ
просто исках съвет .. но вие казахте, че годините имали значение, че не знам какво е депресия и т.н .. но не мога да разбера защо ме питате за проблемите ми като очите ви само ще минат през това което ще напиша и няма да го разберете.. та вие дори сте непознати колкото и да съм малка и глупава аз няма да тръгна да споделям с напълно непознати хора какви проблеми имам .. ( thegreenzombie )
Ъъ .. знам, че съм дете, но с какви си противореча !? и чакай малко дори и да ти пиша на ЛС какво ще се промени .. ще успееш ли да ми помогнеш или просто ще ми се изсмееш, защото съм лапе и проблемите ми не са никакви !? ( ShtrudeL )
4XCOKИ
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
4XCOKИ
Щруди защо си си затворила очите?С отворени очи си по-хубава. Така все едно, че спиш..
![]()
4XCOKИ
ама аз не съм се вкарала във филма ' нямам приятели, защото съм различна ' .. дори не съм си и помисляла да казвам такова нещо .. и да Денис е права, че казах да ми дадете съвет, а не да ме измъчвате да си споделям проблемите .. ии да обмислям това дали да ти пиша на ЛС или не ... ( ShtrudeL )