.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не страдам от предразсъдъци. Ако имам вързка с човек, на когото държа, няма да го върна.
    Е, след 10 години ще го върна, защото тогава човекът ще е на 30 (примерно), а такова "състояние" говори за по- дълбоки проблеми в общуването с жените и изграждането на трайни взаимоотношения. Но това е тийн форум, повечето тук са в диапазона 15-17 и не ми прави добро впечатление проява на тесногръдие у (почти) деца.

Само да вметна, че увереността не идва свише, точно в сакралния момент, в който си го вкараш, гради се с времето.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Но им личи винаги. Поне аз усещам по някакъв начин.
    Мразя да се самоцитирам, респективно повтарям, ама то в такъв форум друг начин няма.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Само да вметна, че увереността не идва свише, точно в сакралния момент, в който си го вкараш, гради се с времето.
    Да приемем тезата, че девствените са неуверени.
    Той е спал 1-2 седмици (да кажем толкова им е била връзката; тя го е изритала, защото е адски оборотната, да не си помислите нещо друго) с едно момиче, т.е. вече не е девствен. След тези двайсетина тека той вече е адски увереният и няма да ти направи впечатление на задръстен. Наистина ли смятате, че нещата стават така?!

П.П. Престанете да бъдете лицемери (тези, които уж са много либерални и приемат всякакви гледни точки). Ако някой ти сервира, че се пази за сватбата си, ще му се изсмееш в лицето, така ще направят 80% от хората днес.
    Последно редактирано от therichbitch : 11-03-2012 на 19:16

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Мразя да се самоцитирам, респективно повтарям, ама то в такъв форум друг начин няма.

Да приемем тезата, че девствените са неуверени.
    Той е спал 1-2 седмици (да кажем толкова им е била връзката; тя го е изритала, защото е адски оборотната, да не си помислите нещо друго) с едно момиче, т.е. вече не е девствен. След тези двайсетина тека той вече е адски увереният и няма да ти направи впечатление на задръстен. Наистина ли смятате, че нещата стават така?!

П.П. Престанете да бъдете лицемери (тези, които уж са много либерални и приемат всякакви гледни точки). Ако някой ти сервира, че се пази за сватбата си, ще му се изсмееш в лицето, така ще направят 80% от хората днес.
    оф нямам предвид да е спал един път с една и вече айде става. Имам предвид да има опит и да знае какво да прави, за мен това е важно, за друга може и да не е , хората сме различни!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове