.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Така. Ако ми каже, че е девствен, а според мен изобщо не му личи, даже ще се зарадвам. Но им личи винаги. Поне аз усещам по някакъв начин.
    Освен това ако на 18-20 не е правил секс , казах, че в това няма нищо лошо. Но аз съм прекалено сексуална и както на мен той няма да ми е интересен, така и аз ще му бъда една идея прекалено разкрепостена. Няма да си подхождаме. С различни представи за секса ще сме. А ако мъжа до мен ми натяква, че след като съм била с повече, значи съм лека, може веднага да си обърне гърба и да си тръгне. Мъжът до мен трябва да има горе-долу опит колкото мен, за да няма такива изпълнения тип да ме ревнува от предишни връзки и някакви ей такива глупости, които адски ме дразнят и които обикновено правят момчетата с по-малко опит.
    п.с. повечето като нямат опит, ако им се свие на шушулка както казахте, изооообщо няма да им мине през акъла за пръстчета и езици, а в началото най-вероятно ще им е странно да опитат с език.
    klimatronik , хаха говориш ми малко като един мой познат
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-03-2012 на 16:34
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Така. Ако ми каже, че е девствен, а според мен изобщо не му личи, даже ще се зарадвам. Но им личи винаги. Поне аз усещам по някакъв начин.
    Освен това ако на 18-20 не е правил секс , казах, че в това няма нищо лошо. Но аз съм прекалено сексуална и както на мен той няма да ми е интересен, така и аз ще му бъда една идея прекалено разкрепостена. Няма да си подхождаме. С различни представи за секса ще сме. А ако мъжа до мен ми натяква, че след като съм била с повече, значи съм лека, може веднага да си обърне гърба и да си тръгне. Мъжът до мен трябва да има горе-долу опит колкото мен, за да няма такива изпълнения тип да ме ревнува от предишни връзки и някакви ей такива глупости, които адски ме дразнят и които обикновено правят момчетата с по-малко опит.
    п.с. повечето като нямат опит, ако им се свие на шушулка както казахте, изооообщо няма да им мине през акъла за пръстчета и езици, а в началото най-вероятно ще им е странно да опитат с език.
    klimatronik , хаха говориш ми малко като един мой познат
    На тебе политиците вода ще ти носят. За толкова редове текст не каза абсолютно нищо. Нито ми отговори на въпроса. Освен че продължаваш да натякваш как на девствените им личи от километър и едва ли не на челото им пише нърд, нищо съществено. Пак пропълзява идеята, че девствения ще го е страх да те пипне, че няма да му стане и ред подобни глупости. Ти с колко девствени си правила секс, че да вадиш такива заключения. Къде в цялата схема ми набърка някакви ревности и филми ала дързост и красота. Ако няма какво градивно да кажеш, то недей да си изцеждаш от пръстите нещо, което няма особено отношение към диалога ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си