- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Ето, сега ще бъда безкрайно мил и любезен и ще обясня, защо аджеба процедирате по детски.
Първо, вие отхвърляте секса с девствен, защото нямало да жертвате вашият кеф. Може да бъдете сигурни, че с такова мислене ще имате много проблеми при бъдещи връзки и въпреки, че си мислиш че не те познаваме, то бъди сигурна човек може да разбере много,дори само от няколко коментара.
Държа да отбележа, че никъде в темата не се споменава за еднократни афери или секс за една вечер, то тогава ясно е че всеки ще предпочете секса с по-опитен. Искам да си представиш следната ситуация - запознаваш се с човек на 20г. разбира се, като се запознаете няма да тръгнеш с въпроса : "Абе брат ти с колко си спал ?" следователно няма как да разбереш. Излизате няколко седмици, всичко е супер, допада ти като характер, като начин на мислене и т.н. предполагаме, че възникват някакви ранни чувства. В един момент се стига до секс, разгорещили сте се както си му е реда, и в един момент той ти казва че си му първата. Е искаш да ми кажеш, че ще станеш и ще си вдигнеш гащите, така ли ? Ако е така, то би било крайно инфантилно поведение.
Искам също да отбележа, че това да е правил секс съвсем не значи, че той ще бъде уверен, мъжествен или още по-малко много добър в леглото. Както може мъж спал с 10 жени да не струва, така може и такъв спал с 2 да е в пъти по-добър. Всичко опира до човека и колко желание е имал да експериментира и да се научи.
И като за финал, нали знаеш, че човек не трябва да забравя от къде е тръгнал. Не винаги и двамата партньори са си първите, понякога тия неща се разминават. А относно това, че ако на 18-20 не е правил секс, значи е някакъв олигофрен дето му куцат 1000 неща, много жестоко се бъркаш.
И не си мисли, че може да ме наредиш, по какъвто и да било начин. Разбира се, винаги може да направиш опит.
По какъв критерий ще бъде много под нея ? Хубаво е като говорим за ниво, то да бъде ясно дефинирано.
Последно редактирано от draid : 11-03-2012 на 14:48
Ако го харесвам, да, стига да няма елементарна култура за какво иде реч, не знае как да действа или разчита аз да направя всичко. Единственият проблем ще бъде, че ще се притеснява. Без проблем ще го успокоя и ще му дойде с висше опитът.Не бих го направила в друг случай.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
+1
Ако има желание някой да направи друг щастлив ще направи всичко възможно.Ако ще и онази му работа да се свие на висулка от големият страх от това сложно начинание ще действа с пръстчета и/или език ако трябва.Останалото са просто глупави предрасъдъци и да завъртим така ситуации че да се окажем нещо повече.Ами ако преди това е наебал няколко курви и ви доненсе някаква венерическа болест няма ли да е по-лошо от това да не би случайно да нямал опит.Действително коментарите показват много неща. Друг е въпроса че някой може и само да си чешат пръстите.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така. Ако ми каже, че е девствен, а според мен изобщо не му личи, даже ще се зарадвам. Но им личи винаги. Поне аз усещам по някакъв начин.
Освен това ако на 18-20 не е правил секс , казах, че в това няма нищо лошо. Но аз съм прекалено сексуална и както на мен той няма да ми е интересен, така и аз ще му бъда една идея прекалено разкрепостена. Няма да си подхождаме. С различни представи за секса ще сме. А ако мъжа до мен ми натяква, че след като съм била с повече, значи съм лека, може веднага да си обърне гърба и да си тръгне. Мъжът до мен трябва да има горе-долу опит колкото мен, за да няма такива изпълнения тип да ме ревнува от предишни връзки и някакви ей такива глупости, които адски ме дразнят и които обикновено правят момчетата с по-малко опит.
п.с. повечето като нямат опит, ако им се свие на шушулка както казахте, изооообщо няма да им мине през акъла за пръстчета и езици, а в началото най-вероятно ще им е странно да опитат с език.
klimatronik , хахаговориш ми малко като един мой познат
![]()
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-03-2012 на 15:34
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Леле, каква дедукция!!!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Светът е малък , всичко е възможно
ам ти нещо ми се изплъзваш
klimatronik лс.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На тебе политиците вода ще ти носят. За толкова редове текст не каза абсолютно нищо. Нито ми отговори на въпроса. Освен че продължаваш да натякваш как на девствените им личи от километър и едва ли не на челото им пише нърд, нищо съществено. Пак пропълзява идеята, че девствения ще го е страх да те пипне, че няма да му стане и ред подобни глупости. Ти с колко девствени си правила секс, че да вадиш такива заключения. Къде в цялата схема ми набърка някакви ревности и филми ала дързост и красота. Ако няма какво градивно да кажеш, то недей да си изцеждаш от пръстите нещо, което няма особено отношение към диалога ни.
Преведи си на твоя език изказването ми. Казах доста неща. Да, на девствените им личи. И да, повечето девствени имат по-малко умения от тези със опит. Което не изключва факта, че има такива с опит, които не знаят какво да правят. Но и на тях им личи от преди да си легнеш с тях.
Момчето, което се е пазило за сватбата си или за специалната и не знам си какво, ще ми натяква , че аз не го правя и това ще ме дразни. Кое не разбра? Което му е дързост и красота? Случва се твърде често.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хахахахахахахахахахахаха
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудя се и аз защо ли отговарям, при положение че дори котката ми би схванала не до там тънката ирония в поста който написах. Искам да ми кажеш поне, след като не ми отговори на нито един от въпросите, а очевидно имаш дарбата да прозираш в душата на хората, та я ми кажи аз девствен ли съм, не съм ли. С колко жени съм правил секс, ако изобщо съм правил. Бива ли ме в нещо или напротив и не на последно място аз ще ти натяквам ли че си ми първата, ако ти си такава, пък ти на мен не. Ако трябва ще ти дам някой лев за гадателството.
А и мислех си, че и твоят език също като моя е Български, ама явно не е така. Явно имам някакъв проблем в комуникацията с тесногръди хора.
Да, в интернет пространството се разбира без да съм те виждала и кръвната ти група мога да разбера. Май ме бъркаш с женичките от канал 2001.Тесногръдата съм не аз. Аз обяснявам, че има и друга гледна точка, освен твоята, ти не, та не. Кой е тесногръд??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Остави, намерих си по интересно занимание. Обяснявам на стената, защо трябва да е права. Мисля, че е на път да ме разбере.
Хайде правете секс само с хора дето имат над 500 тренировъчни часа и не обръщайте внимание на тия с под 500. Само едно ще ти спомена като последно, за да се разделим с добри чувства. Един мъж колкото повече опит придобива с жените, толкова по-малко започва да му пука за техния кеф.
спрете се , всеки има различна гледна точка, но това да си мислите ,че всеки ,който не е спал с женско е някакъв олигофрен - смешни ставате .
Това искаше да каже draid
Аз за пазещите се си изказах мнението. И за тея, на които никой не им пуска. Не съм казала 500, а някакво нормално количество. Имам познат, за когото жена му, за която ще се ожени, трябва със сигурност да е девствена, за да и е първия и да го обича най-много. Аз не съм изобщо на това мнение, но не се караме като чобани, а си споделяме различните гледни точки и никой не натяква на другия колко е малоумен, защото не мисли като него. Не съм казала олигофрен - казах не за мен. И не е задължително с опита да му пука по-малко. Така правят тъпите копелета, не мъжете на място. За огромна моя радост нямам до себе си тъпо копеле, нито някой като теб, draid![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм се замисляла, но защо пък не.
Щом на момчетата, с които съм спала, не съм им следяла бройките преди мен, едва ли ако пичът е девствен, ще ми пречи. На принципа съм: ако ми е приятно с даден човек и има химия, е без значение с колко мацки /не/ е спал.
За да се стигне до секс, трябва да ме впечатли. А щом ме впечатли веднъж, няма да ми пука, дали съм му първата или двайсет и първата.
Мненията на JoLLiE92 и Niakoitam са както винаги уникални.
В тази тема особено.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Мразя да се самоцитирам, респективно повтарям, ама то в такъв форум друг начин няма.
Да приемем тезата, че девствените са неуверени.
Той е спал 1-2 седмици (да кажем толкова им е била връзката; тя го е изритала, защото е адски оборотната, да не си помислите нещо друго) с едно момиче, т.е. вече не е девствен. След тези двайсетина тека той вече е адски увереният и няма да ти направи впечатление на задръстен. Наистина ли смятате, че нещата стават така?!
П.П. Престанете да бъдете лицемери (тези, които уж са много либерални и приемат всякакви гледни точки). Ако някой ти сервира, че се пази за сватбата си, ще му се изсмееш в лицето, така ще направят 80% от хората днес.
Последно редактирано от therichbitch : 11-03-2012 на 18:16
Никога не ми е пукало.
С 2ма девствени съм правила секс. Единия беше гола вода зверски дълго време, на другия по нищо не му личеше още самия първи път. Изцяло зависи от момчето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм чела мненията напред, но ще се изкажа.
До тук съм имала две сериозни връзки, когато правих за първи път секс .. момчето беше девствено, по-голямо от мен и буквално беше ужасно, не изпитвах никакво удоволствие. В сегашната ми връзка момчето отново беше девствено.. колкото мен е, но всичко е много по-различно, усещам удоволствието от секса, харесва ми, той го прави така сякаш го е правил цял живот. Няма значение дали един човек е девствен или не, винаги има първи път .. и е пълна глупост да ги отхвърляте само заради това.
Е кво ви пука ще го клецате 1 път 2 пъти и ще се научи момчето![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хехе, искрено ме разсмя с първото. На мен проблемът ми е по-скоро обратният - прекалена инициативност и типични прояви на тестостеронен характер. Един неуверен мъж или такъв, който не може да ми сложи спирачка, лесно ще стане мъж под чехъл. Затова съм си намерила и мъж, който знае кога да ми каже да спра и да ме кара да се чувствам жена.
Второто - been there, done that. Никога не си ми отвръщал подобаващо.
Третото - Абсолютно и категорично не съм била аз. Била съм против аналния и против секса в цикъл, но това не са примери от изначалната ми философия, каквото е това ми мнение за девствените.
draid, лично аз умишлено съм използвала думата "обучавам" в отговор на тези, които казват, че девственото момче е един вид нешлифован диамант или кученце, което да ОБУЧА какво точно на мен ми харесва и щял да бъде Бог след 2-3 месеца.
Няма как да стане просто. Нов партньор, който е правил секс, има нужда от супер малки указания и намеци какво точно ме побърква, докато девственият... "Ама не ми ближи клитора като куче, ама не се плюнчи толкова много, ама тва, ама онова". Нямам мерак да давам подобни инструкции, когато съм на съвсем различен етап от опознаването на тялото си.
И още нещо - пълна глупост е, че не можело да се познае. Вероятността да се объркам, че е девствен (а той просто да е смотльо без подход) е в пъти по-голяма от вероятността да се объркам, че има опит, а той по чудо да е девствен, но... мъжкар. Хаха.