- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Оф млъкни уе тъпак
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
С казването ти,че гледаш брадъра показваш колко си прост :Д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
ОТНОВО
Е ко, да няма да живея като в секта. Аз живея нормално както развиващите се хора.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ти пак си добре... за разлика от някои други индивиди.
Точно ти не ми говори за аргументи. А под масовката имах предвид тези измислени мечти и стремежи, с които хората си запълват празното пространство в главата. Ако си харесва работата и си развива уменията в тази насока, нямам нищо против. Но такива млади хора, обсебени от идеите вечно да учат, постигат и т.н....И как си мислят че това са някакви свръхважни фикс-идеи. Това са глупости. Не знам дали Неймлес е такъв. А пък и честно казано не ми пука.
И между другото, просто тролвах. Нямам нищо против Неймлес, той не е забутано копеле като теб. Мисля че думите му имат някакво покритие. Не съм спорил с него достатъчно за да разбера доколко това е така.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-02-2012 на 15:08
това, че работиш и учиш не означава задължително, че си обсебен от това,
Естествено.
И аз това му се чудя,как не се дразни.Аз много лесно се дразня и не мога да го преодолея това и да съм иначе,а като ги гледам тия и се пръсвам
Имам много висок праг на търпимост. Развил съм го вследствие на години спорене и занимаване с хора, притежавващи коефициент на интелигентност, по-нисък от този на стайно растение. Отдавна разбрах че няма симсъл да си хабя нервите, само защото някой е тъп. Това е все едно да биеш кон, понеже не разбира от ядрена физика. Каквото и да направиш, каквото и да говориш, коня винаги ще яде, ще сере и ще те гледа тъпо. Няма смисъл да се дразниш. Същото и с дефендър. Той си знае неговото, а това което пиша аз, като аргументация, фактология и логически обосновани доказателства, на него не може да му влезе в тъпата тиква. Колкото и да се нервя, той пак няма да ме разбере и винаги ще отрича всичко с думите " Ъъъъ тва са некви философии, ти не разбираш, добро е тва и тва, лошо е това дето го правят Ганчо и Петканчо..., ъъъ аз пък обичам да ям вафлички, дай да си говорим за женки Hurrrr durrrr" Той просто не може да осмисли това, което му говоря, и освен че не може, и не иска. Затова и винаги прибягва до някакви супер прости съждения, които явно в неговата глава правят някакъв смисъл. Абе ретард, какво да ви обяснявам....
Затова те уважавам и се надявам някога да постигна същото,което и ти,приятелю.
![]()
![]()
Кралят на гифовете ;д
Аз съм форумен другар с всички.
Само incadeptus е на 100% негативен към мене, и би ме "номинирал за изгонване" от раздела![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Миличък аз почти винаги съм негативен. към всички,има някои изключения,но съм негативен дори и с тези,които харесвам много често.
Хубаво, де. Тогава за какво непрекъснато го оборваш с аргументи, след като няма смисъл? То, буквално си говориш със стената. Как не ти писва, след като знаеш, че няма да попие? Така ли се забавляваш? Да даваш (пишеш) логични фактологии, а defender да сере на тях?
Доста изкривена представа за забавление.
Абе човека свиква с новите технологии.Учи се да пише по-бързо и по-добре ;д
Точно това ми е проблема, винаги всеки път тайно се надявам отнякъде да се появи малко разум, дори на някакво по-простовато и човешко ниво. И винаги оставам с пръст в уста, смаян пред величието на такава огромна простота като тази на дефендър. И съм се ядосвал даже доста с него, и съм си казвал че няма повече изобщо да се занимавам с него. Но минава време, забравям, завързва се отново някакъв спор, и в последствие разбирам, че малоумщината му не се ограничава само до сериозни теми. Той е малоумен дори и в най-обикновен разговор. Така че да, общо взето говоря си със стената. Мамка му, трябва изобщо да спра да се занимавам с тоя.
трябва,трябва