Първоначално написано от
Doctor_Satan
Имам много висок праг на търпимост. Развил съм го вследствие на години спорене и занимаване с хора, притежавващи коефициент на интелигентност, по-нисък от този на стайно растение. Отдавна разбрах че няма симсъл да си хабя нервите, само защото някой е тъп. Това е все едно да биеш кон, понеже не разбира от ядрена физика. Каквото и да направиш, каквото и да говориш, коня винаги ще яде, ще сере и ще те гледа тъпо. Няма смисъл да се дразниш. Същото и с дефендър. Той си знае неговото, а това което пиша аз, като аргументация, фактология и логически обосновани доказателства, на него не може да му влезе в тъпата тиква. Колкото и да се нервя, той пак няма да ме разбере и винаги ще отрича всичко с думите " Ъъъъ тва са некви философии, ти не разбираш, добро е тва и тва, лошо е това дето го правят Ганчо и Петканчо..., ъъъ аз пък обичам да ям вафлички, дай да си говорим за женки Hurrrr durrrr" Той просто не може да осмисли това, което му говоря, и освен че не може, и не иска. Затова и винаги прибягва до някакви супер прости съждения, които явно в неговата глава правят някакъв смисъл. Абе ретард, какво да ви обяснявам....