.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Спортуваш ли? То не може само с диети, трябва и движение.

И аз съм пазила много диети и не съм успявала да сваля няколкото излишни килца, които ме дразнят. Може би трябва да спазваш не диета, а да си намериш подходящия режим на хранене, пълноценен и здравословен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Спортуваш ли? То не може само с диети, трябва и движение.

И аз съм пазила много диети и не съм успявала да сваля няколкото излишни килца, които ме дразнят. Може би трябва да спазваш не диета, а да си намериш подходящия режим на хранене, пълноценен и здравословен.
    да спортувам правя упражнения поне 3 пъти в седмицата, а и иначе водя активен начин на живот

Може би обмена ти на вещества е по-различен...не знам..не съм много наясно..но ще ти кажа едно нещо,което научих от личен опит. И аз до преди време само търсих строги диети с които да отслабна бързо,трайно и т.н. ... Един ден за малко да не припадна даже...ти имаш да смъкнеш близо 10 кг. Това става САМО с постоянство. Аз за около година смъкнах 6-7 кг. и дръпнах с около 3-4 см на височина.
    Моят начин? Яж начесто,но по малко...и като казвам малко...малко! Пример: Ставаш в 8:00 изяждаш половин ябълка колкото да залъжеш глада,след 30 минути пак си гладна...изяж си др-та половинка и така
    Аз лично така правя,но да не забравяме и спорта...от 30-40 коремни преси и 30 минути на степера на ден нищо няма да ти стане!

Какво ядешшш ? Ядеш ли хляб? Газирано? Колбаси? Сладко? Плодове и зеленчуци?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от love_brd0 Виж мнението
    Може би обмена ти на вещества е по-различен...не знам..не съм много наясно..но ще ти кажа едно нещо,което научих от личен опит. И аз до преди време само търсих строги диети с които да отслабна бързо,трайно и т.н. ... Един ден за малко да не припадна даже...ти имаш да смъкнеш близо 10 кг. Това става САМО с постоянство. Аз за около година смъкнах 6-7 кг. и дръпнах с около 3-4 см на височина.
    Моят начин? Яж начесто,но по малко...и като казвам малко...малко! Пример: Ставаш в 8:00 изяждаш половин ябълка колкото да залъжеш глада,след 30 минути пак си гладна...изяж си др-та половинка и така
    Аз лично така правя,но да не забравяме и спорта...от 30-40 коремни преси и 30 минути на степера на ден нищо няма да ти стане!
    И какъв е смисъла, да си затормозява стомаха през половин час да мели нещо и само да го пълни, особено щом има да сваля. Храненето начесто е нож с две остриета, особено за хора с повечко наднормено тегло. Естествено авторката не спада към тях.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Какво ядешшш ? Ядеш ли хляб? Газирано? Колбаси? Сладко? Плодове и зеленчуци?
    Хляб ям но съвсем малко; газирано не пия; колбаси почти не;сладко ям но се старая да не прекалявам; Плодове ДА зеленчуците обаче почти не ги ям; иначе ям варива(леща, ориз и др.), пилешко, млечни продукти. Общо взето това е което ям

Днес гледах една жена, която каза да не смесваме протеините с въглехидрати, плодовете само отделно , а зеленчуците може да се смесват с всичко :P
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    И какъв е смисъла, да си затормозява стомаха през половин час да мели нещо и само да го пълни, особено щом има да сваля. Храненето начесто е нож с две остриета, особено за хора с повечко наднормено тегло. Естествено авторката не спада към тях.
    Защо храненето начесто да е нож с две остриета? Говори се, че е хубаво да имаш по 5 хранения на ден.

Прочети малко повече за инсулиновата чувствителност.

Супер фен Аватара на Jaune
    ^Само се говори. Това е мит.

Към мен ли това, или към момичето, което попита?
    Съгласна съм, че е мит. 5 пъти на ден, дръжки. Нито се забързва метаболизма по някакъв начин, нито това спомага за "изгаряне на мазнини", както се твърди.

E към момичето, естествено, даже май сме обсъждали ЦХ с теб... Аз фаствам често и ми се отразява много добре. Особено ако не се нахвърлиш на храната после, си е супер.

Мега фен
    Че то ако не се нахвърлиш на храната след фаста значи караш на фотосинтеза

Имам предвид да си ядеш нормално, а не да преяждаш, както често се случва след фаст. А и аз повече от 17-18 часа не правя.

Какво е фаст? ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми