- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ДАЛИ И НОРМАЛНО да слушам БГ рап ?!
Проблемът ми е че се зарибих по БГ рапа и по точно по тъжния, абе всякакъв.....на 13 съм и незнам дали е нармално да го слушам и което е по важно, да се стремя да го уча.Просто ми идва от вътре.Не пея супер мега добре, но поназнайвам....въпреки че много се лигавя понякога.Тази година имам изпити, или матури, всеки го нарича по различен начин, но както и да е , мисълта ми е, правилно ли е това, че го слушам, а не сядам зад уроците както половината ми връстници....
П.С.Не съм двойкарка, но не съм и абсолютна отличничка, миналанагодина завърших с почти пълно 6...............
Пфф, разбира се, че не е нормално.БГ рапа те превръща в ш...н идиот.(Извинявам се за израза)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Какво значение има каква музика слуша човек? Е аз пък слушам всичко което ми харесва.
идете се гръмнете бе .. аз слушам всякакъв рап и все още съм примерно дете ...ходя с кецове и широки горнища.. и какво ? нито пуша/пия/друсам и етц. ... не ми пречи да се образовам и да съм интелигентен човек ..
Махай ги тея ограничение хора, рапа е истината не да слушам "Много секс има в теб" и всякакви азиси, педерасти и глупости ще ви дам 2 песни изслушайте ги и си направете сметка колко истини има
https://www.youtube.com/watch?v=f5WyAE9Qdz4
https://www.youtube.com/watch?v=Y6UczKdvrcg
Рапа е музиката бате !
И как реши, че щом не слушам рап слушам чалга?Наричаш някого ограничен, а всъщност ти си този, който постави хората, неодобряващи твоя стил музика, в рамка.Противоречите си бе!Научете се най-накрая.А по-нагоре имаше един въпрос:"Коя музика не те превръща в шибан идиот, ако мога да попитам?".Ами има да - класическата музика, джазът, рокът.Друг е въпросът, че по-голямата част от младежта си няма и понятие как звучи тази музика даже.
Прочетох всичко което сте написали....и съм адски объркана...:Д:Д и между другото според мен в рапа има много истини...в него аз откривам същноста си за живота, но все пак май малко прекалявам с него ...:Д
Еми той тоя смисъл в рап песните е за такива като теб.... Нормално е пиклите като теб да намират смисъла на живота си или в чалгата или в рапа(БГ). Там се пее за коли, ебане, курви и пари, както и за тежкия живот по улиците "братле"... или иначе казано философията на всеки "нормален софийски дришльо".
Не мисля, че можеш да прекалиш с дадена музика. Слушай това, което ти харесва. Не пренебрегвай и уроците си, но това НЕ означава да не слушаш музика. В БГ рапа не се пее само за секс, коли и наркотици. Има песни, които наистина са страхотни.
^^^
Бургас <3
Не е нормално, трябва да отидеш на психолог или да посетиш онкологичен център.
Най-тъпата тема ЕВЪР! Държа най-голямата група за бг рап в вбокс и мога да ти кажа че нищо ти няма щом лично аз слушам 24/7 бг рапец и нищо ми няма. ЕВала ти правя че го слушаш, щом други го плуят! А съм на 19
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Аз пък отдавна съм надминала 19, но още като изляза от нас и си пусна Спенс се зареждам. Имам приятели, които професионално се занимават с БГ рап. слушам и метъл и рок, но не ми пречи да слушам и друго. Недей от сега да робуваш на стилове и стереотипи. Пускай си това, което ти харесва и си свиркай, без да мислиш нормално ли е или не. Музиката е изкуство и душа, ако те докосва и ти е хубаво да я слушаш, какво значение има мнението на другите?!
^ Еваларка.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
бавен, бавен, бавен,
толкова си бавен,
че си се родил години след като си бил направен![]()
Не бих определил рапа като "изкуство", но все пак има много добри парчета (не БГ, но все пак), но те не се правят комерсиалните "рапъри" от сорта Канйе Уест, Лил Уейн и тем подобни негра (нищо против негрите, просто тези "рапъри" ме дразнят).
Последно редактирано от sashko705 : 11-15-2012 на 17:36
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Моля ви се, стига с тези простотии.Рапът бил много смислен...ГЛУПОСТИ!И какво им е страхотното на песните?Някакви си лиглъовци пеят с 10 килограмовите си златни ланци, на седалките на скъпите си коли, колко труден бил животът в гетото.