.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    сигурна съм че половината думи не знаеш какво означават,половината текст не знаеш в какъв смисъл е написан - и ми говориш че рапа нямал смислени песни...
    Добре, щом казваш...И пак да попитам, какво им е смисленото?Да ти дам ли още аргументи?Заблудени пеят, как са се отървали от илюминатите, а са най-големите им марионетки.Някои, може би не го и осъзнават.И всъщност си права - повечето думи незнам какво означават.Честно казано, не знам и голяма част от диалектните думи на български какво значат.Да си признаем - повечето думи употребени в тези текстовете, са безсмислени бълвочи (извинивам се за думата), "съчинени" някъде в най-затънтените квартали на Америка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Добре, щом казваш...И пак да попитам, какво им е смисленото?Да ти дам ли още аргументи?Заблудени пеят, как са се отървали от илюминатите, а са най-големите им марионетки.Някои, може би не го и осъзнават.И всъщност си права - повечето думи незнам какво означават.Честно казано, не знам и голяма част от диалектните думи на български какво значат.Да си признаем - повечето думи употребени в тези текстовете, са безсмислени бълвочи (извинивам се за думата), "съчинени" някъде в най-затънтените квартали на Америка.
    точно за това не ми говори че са безсмислени.. не може да не знаеш дадено нещо какво означава и да кажеш че е безсмислено... да го разбираш и да го кажеш - ок,ама да не знаеш какво значат половината думи - ами как искаш да разбереш смисъла като ти думите не знаеш камо ли тяхното съчетание за какво е..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си