.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 444
    Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Ми то на теб само тая селяния ти подхожда
    how sad ;/
    +
    и като добавим хвалбите относно жилището му
    поздравления,ти си мамино синче!
    в какво мислиш да просължаваш да харчиш парите на мама и на тати?
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Аахахах, пари
    Ахахахахах, жилище
    сигурно живее в някой обор, моолим
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Искам такова парти в NightFlight другата седмица...
    В Ямбол има Night Flight?
    Welcome to the Jungle...

Banned Голям фен
    +
    и като добавим хвалбите относно жилището му
    поздравления,ти си мамино синче!
    в какво мислиш да просължаваш да харчиш парите на мама и на тати?
    Далеч съм от мамино синче. Парите си ги изкарвам сам, даже на мама и тати аз им давам а не те на мен. И да, който има хубаво жилище ще се хвали, а който живее в панелка в някой краен квартал ще си мълчи и ще се сърди на съдбата.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    В Ямбол има Night Flight?
    Не, няма. От бая време правя бизнес и в Шопия.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Далеч съм от мамино синче. Парите си ги изкарвам сам, даже на мама и тати аз им давам а не те на мен. И да, който има хубаво жилище ще се хвали, а който живее в панелка в някой краен квартал ще си мълчи и ще се сърди на съдбата.

Не, няма. От бая време правя бизнес и в Шопия.
    Ей ямболски лъжец изтръпнал живееш в кочината на дядо си и караш на дядо си циганската каруца, филмар Помниш ли и във форума на аудиоклуба какви ги беше надробил Помниш ли че беше написал, че имаш говорители за хиляди левове, а като те накараха да дадеш снимка даде някаква от нета и излъга, че котката ти била напикала говорителите и си ги изхвърлил Беше преди 2-3 години и все още има хора, които си спомнят за тая излагация и умират от смях. От нета беше и снимка на БМВ-то ти. Скрий се обратно в дълбините на канала, откъдето изпълзя и не се излагай повече. И без това както пееха Ъпсурт "да ти падне реномето нема накъде". Освен че си адския лъжец и филмар си и страхлив, когато те хванат в поредната лъжа се покриваш като охлюв на слънце. А бизнес в София ше видиш на 30 февруари догодина. Освен ако не изнасяш ямболски картофи за София, аграрино Айде марш обратно в катуна
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на machoka
    в бизнеса с аналани аксесоари е, заема длъжността 'тестер'.

WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    1:0
    иначе ямбол да се изгори, днес!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ей ямболски лъжец изтръпнал живееш в кочината на дядо си и караш на дядо си циганската каруца, филмар Помниш ли и във форума на аудиоклуба какви ги беше надробил Помниш ли че беше написал, че имаш говорители за хиляди левове, а като те накараха да дадеш снимка даде някаква от нета и излъга, че котката ти била напикала говорителите и си ги изхвърлил Беше преди 2-3 години и все още има хора, които си спомнят за тая излагация и умират от смях. От нета беше и снимка на БМВ-то ти. Скрий се обратно в дълбините на канала, откъдето изпълзя и не се излагай повече. И без това както пееха Ъпсурт "да ти падне реномето нема накъде". Освен че си адския лъжец и филмар си и страхлив, когато те хванат в поредната лъжа се покриваш като охлюв на слънце. А бизнес в София ше видиш на 30 февруари догодина. Освен ако не изнасяш ямболски картофи за София, аграрино Айде марш обратно в катуна
    това е нещо интересно
    а и да ти кажа,че да си живееш в панелка в крайните квартали си е нещо пракрасно,защото хем ти е тихичко и спокойно,хем си сигурен че няма да отидеш в съседния апартамент като се подлизнеш в банята на новото строителство
    so..ходи яж слама в чалготеките
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ямболския е уникат. То не беше бел баварец, не бяха банишорски тигри, мутри, дрешки за десетки левове, даже погреба живите си родители.
    Смисъл....

Чудя се как още не е освидетелстван...
    Grumpy old madman

Господи, прости им..

Banned Голям фен
    Яяя ми припомни, коя от всичките форумни мижитурки беше ти? Че нещо не се сещам, то с тия хиляди фейкове се обърква човек. В едно съм сигурен обаче - лъжеш повече и от най-дъртият циганин! Ника ми в Бгаудиоклуба е Salamaris, всеки може да види какво съм написал и...естествено да види, че такова нещо за което приказваш НЯМА! Споко, теми не са трити. Можеш да питаш администратора Ангел, няма какво да крия. Никога не съм твърдял, че имам говорители за хиляди левове. Да, правя бизнес в Шопия точно с хай-енд аудио техника внасяна от чужбина, но говорители за хиляди левове ЛИЧНО не притежавам и не съм притежавал. Как смееш да лъжеш по толкова долен начин, бедна мишко форумна?

това е нещо интересно
    а и да ти кажа,че да си живееш в панелка в крайните квартали си е нещо пракрасно,защото хем ти е тихичко и спокойно,хем си сигурен че няма да отидеш в съседния апартамент като се подлизнеш в банята на новото строителство
    Прекрасно е за бедняците, защото не могат да си позволят друго. И сори ама тихичко и спокойно в панелката няма как да е, шумоизолацията е под всякакво ниво. И след някоя и друга година като рухне отвратителната соц панелка ти ще ходиш да ядеш слама...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-03-2012 на 20:42

Ямбой, кво става бе? Ти си първия сериен форумен клоун. Във всеки форум си излизаш с някаква история.
    Биткаджия, раЦер, бизнесем с офиси на НДК.

Значи си представям, какво е по другите форуми:
    фитнес форум - 250 на лежанка и 50 ръка
    рибарски форум - 2 метра сом
    ловен форум - 400 кила глиган
    софтуерен форум - 3 пъти хаквал ЦРУ и Пентагона

и накрая все същия клоун. Скоро ще се набере критична маса ямболци, на които им е писнало някакъв филмар да им петни името на града, и ще те обявят за персона нон-грата. Доживотен остракизъм в Странджа-Сакар, че да нямаш много контакти с външния свят.
    Grumpy old madman

Banned Голям фен
    Ти ако му вярваш на тоя посранко значи си по зле и от него. Както казах, всеки може да влезе и да потърси из Бгаудиоклуба, нека намери такава тема или някой който да потвърди, че съм се хвалил с говорители за хиляди левове. Честно, не ми го побира ума как може да лъже така тоя. А който не вярва, че се занимавам с хай-енд аудио техника може да заповяда в хай-енд шоу руума на Киров на булевард Царица Йоана 49. Такива жалки нереализирани дюнерджии като теб могат само да ми завиждат. Също както и този мишок RedArmy, който вероятно се е засегнал от думите ми за панелката. Набързо го разкрихме и него колко жалък тип е и къде живее.

Яяя ми припомни, коя от всичките форумни мижитурки беше ти? Че нещо не се сещам, то с тия хиляди фейкове се обърква човек. В едно съм сигурен обаче - лъжеш повече и от най-дъртият циганин! Ника ми в Бгаудиоклуба е Salamaris, всеки може да види какво съм написал и...естествено да види, че такова нещо за което приказваш НЯМА! Споко, теми не са трити. Можеш да питаш администратора Ангел, няма какво да крия. Никога не съм твърдял, че имам говорители за хиляди левове. Да, правя бизнес в Шопия точно с хай-енд аудио техника внасяна от чужбина, но говорители за хиляди левове ЛИЧНО не притежавам и не съм притежавал. Как смееш да лъжеш по толкова долен начин, бедна мишко форумна?
    Ямболски, ти си патологичен лъжец бе.. Просто си за съжаление. Даже не си и за подигравка, как да се подиграваме с болните хора.. Всяка втора дума ти е лъжа, а третата пак е под съмнение Дори не си струва да се разправям с такава гнида като теб, но щом ме предизвикваш, мога да ти изкарам много кирливи ризи. Малко ли време се разкарваш по всички форуми да сереш и да се оплиташ в лъжи, че да не те научи човек какъв психопат си Плоското оправдание за ника ти в аудиоклуба - палячо, пишех там още от основаването му, а ти изникна няколко години след това и ника ти беше Ненормалника (използван от теб във всички форуми тогава). Я кажи защо вече не се пишеш така никъде а? Да те улесня - няма форум, в който да не си се оплел в лъжи, няма форум в който да не те разбраха какъв плазмодий си В тунинг форума лъжеше какви коли си карал, в аудиоклуба лъжеше каква техника имаш, сега пък си правил бизнес в София и то в Киров хай-енд Е тук направо се оля бе смешник недоклатен, направо надмина себе си До шоурума дори не биха те пуснали да припариш като те видят какъв мега изтръпнал ямболски селяндур и лъжец си, какво остава да правиш бизнес Ами сега ако ти кажа, че познавам човек който работи с Киров - Румен Артарски се казва и е много известно лице в тези среди, баща е на един мой познат, искаш ли да го попитам дали е чувал за теб въобще? Но има ли смисъл да си правя труда, човека сигурно дори не е чул че съществува град на име Ямбол, какво остава да знае за теб Така че те съветвам бързо да сменяш ника или да минеш в нелегалност, за да не се разкрие поредната ти грандиозна лъжа. Опа, забравих да питам, ти кой беше изобщо бе, ненормалник/марула или как още се подвизаваше по форумите? Къде си известен ти, щом толкова много се хвалиш кажи едно известно лице, което да е чувало за теб? Кой освен майка ти и баща ти знае, че си жив бе? А знаят ли и те изобщо? А и последно - бате кАжи ми кво взимаш, обещавам ше го препоръчам на хора които ше те споменават с добро

Подкрепям с две ръце! Особено важи за големите градове. А ямболския изтръпналяк завижда, защото живее в кирпичената колиба на прадедо си и нема пари за панелка
    Последно редактирано от RedArmy : 11-04-2012 на 12:13

Оле, тази тема взе неочакван обрат.
    Сериозно ли е толкова зле тоз младеж?
    o.O
    Гледай ти, човек няма да влиза 1 година и ще изпусне толкова многооо..
    WindScar <3333

Къде си, марула? Да не меташ фейк пари по дискотеките а? Заредил си тонера на принтера догоре и печаташ Бенджамин Франклини, а плейбой?

Оле боже, виее и по-специално ти, му разкатахте фамилията..
    WindScar <3333

Той сам си я разкатава от години, ние само помагаме на истината да излезе наяве

Banned Голям фен
    Ямболски, ти си патологичен лъжец бе.. Просто си за съжаление. Даже не си и за подигравка, как да се подиграваме с болните хора.. Всяка втора дума ти е лъжа, а третата пак е под съмнение Дори не си струва да се разправям с такава гнида като теб, но щом ме предизвикваш, мога да ти изкарам много кирливи ризи. Малко ли време се разкарваш по всички форуми да сереш и да се оплиташ в лъжи, че да не те научи човек какъв психопат си Плоското оправдание за ника ти в аудиоклуба - палячо, пишех там още от основаването му, а ти изникна няколко години след това и ника ти беше Ненормалника (използван от теб във всички форуми тогава). Я кажи защо вече не се пишеш така никъде а? Да те улесня - няма форум, в който да не си се оплел в лъжи, няма форум в който да не те разбраха какъв плазмодий си В тунинг форума лъжеше какви коли си карал, в аудиоклуба лъжеше каква техника имаш, сега пък си правил бизнес в София и то в Киров хай-енд Е тук направо се оля бе смешник недоклатен, направо надмина себе си До шоурума дори не биха те пуснали да припариш като те видят какъв мега изтръпнал ямболски селяндур и лъжец си, какво остава да правиш бизнес Ами сега ако ти кажа, че познавам човек който работи с Киров - Румен Артарски се казва и е много известно лице в тези среди, баща е на един мой познат, искаш ли да го попитам дали е чувал за теб въобще? Но има ли смисъл да си правя труда, човека сигурно дори не е чул че съществува град на име Ямбол, какво остава да знае за теб Така че те съветвам бързо да сменяш ника или да минеш в нелегалност, за да не се разкрие поредната ти грандиозна лъжа. Опа, забравих да питам, ти кой беше изобщо бе, ненормалник/марула или как още се подвизаваше по форумите? Къде си известен ти, щом толкова много се хвалиш кажи едно известно лице, което да е чувало за теб? Кой освен майка ти и баща ти знае, че си жив бе? А знаят ли и те изобщо? А и последно - бате кАжи ми кво взимаш, обещавам ше го препоръчам на хора които ше те споменават с добро
    Нищо не можеш да изкараш защото като типичен мангал лъжеш най-най нагло. Ненормалника съм се писал само тук и то доста отдавна, никъде другаде. Единственият ми ник в Бгаудиоклуба е Salamaris. Чакам доказателства за измислените ти твърдения, че съм твърдял че имам говорители за хиляди. ДАВАЙ ТЕМИ ДА ЧЕТЕМ ДЕ, ОТРЕПКА ЛЪЖЛИВА? В Тунинга се пишех по съвсем различен начин и отдавна не пиша там, но все пак чакам да ми дадеш теми И ОТ ТАМ, в които съм лъжел какви коли съм карал. Давай ти си, иначе всичко друго е повече от празни приказки. Питай който си искаш в аудио средите за Александров от Ямбол, питай го тоя въображаем Румен, странно защо не съм чувал за него а познавам почти всички, които работат с Киров. И не ми се прави на връзкар, никой не познаваш, нито някой те познава тебе. Ти си просто един форумен мишок, който го е страх да каже кой е по обясними причини. Знаеш, че Шопия ще ти стане тясна и ще ти срутя миризливата панелка заради тези гнусни лъжи по мой адрес.

Подкрепям с две ръце! Особено важи за големите градове. А ямболския изтръпналяк завижда, защото живее в кирпичената колиба на прадедо си и нема пари за панелка
    Как няма да подкрепяш като си жалък бедняк и самият ти живееш в панелка? ГолЕм ли си гражданин като живееш на путката си майна в някой краен шопски квартал...в панелка? Ела да я видиш на центъра на Ямбол тая 105 кв.м "кирпичена колиба"...

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Оле, тази тема взе неочакван обрат.
    Сериозно ли е толкова зле тоз младеж?
    o.O
    Гледай ти, човек няма да влиза 1 година и ще изпусне толкова многооо..
    Представям си колко си наивна, щом вярваш на някакъв тъп фейк от някакъв тъп тийн форум. Тоя е последната дупка на кавала и само плюе и лъже като циганин, даже няма да се учудя ако е чист, натурален мангал. Никой не го знае кой е и не е чувал за него, но ти му вярвай, все едно има значение за мен мнението ти...

П.П: RedArmy, чакам да ми кажеш тук или на ЛС кой си от Бгаудиоклуба.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 13:30

Нищо не можеш да изкараш защото като типичен мангал лъжеш най-най нагло. Ненормалника съм се писал само тук и то доста отдавна, никъде другаде. Единственият ми ник в Бгаудиоклуба е Salamaris.
    Тук резко настъпи мотиката, Ямбой, и след малко ще те покажа в целия ти блясък. Казах ти да не прекрачваш границата. Можеше и да не го направя, ако беше спрял да лъжеш, но ти за пореден път доказа че лъжата ти е начин на живот

Banned Голям фен
    ^ Давай, чакам!

Ама познаваш Доктора от СЗ?
    Ненормалника беше в доста сайтове. аха.бг и прочее.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си