- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектни бедра
Не знам какво си чела, ама ако ходенето имаше ефекта на тичането, хааха то половината хора по земята нямаше да са свръх дебели и щяха да имат тела на атлети, сещаш ли се. За издръжливостта си можеш да поработиш като започнеш от по-малко, никой не те кара да се надпреварваш за маратон. Май месец едвам си покривах нормативите в даскало за 300 метра, щото оставах без дроб буквално. 2 месеца по-късно си бягах по 8 километра сутрин на гладно без проблеми. Има ли нужда да обяснявам, че има ли желание, има и начин, хората са го казали 100 пъти, всичко останало е мързел и оправдания.
Изненадана съм. Бях останала с впечатлението, че ги разбираш тия неща, а ти явно не правиш разлика между спринт и маратон.
Имам приятелка, която бяга адски много на пътеката (15 км наведнъж, да речем), но се убива с нормативите в училище, така че това не е показател.
Скачай на въже / Клякай / Прави напади - и най-вече режима , избягвай въглехидратите![]()
А аз съм изненадана, че не разбра поста ми. Нямах в предвид, че издъхвах от бързината и интензивността на спринта, никога не съм била с добра експлозивност - и на 50 метра съм фейл и бавна, но тук не става въпрос за това, ами че когато пробвах да избягам повече от 100 метра беше истинско предизвикателство за мен...
Прави клякания за дупе и бедра,има клипчета в нета.