.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Девственост

На 14 съм имам приятел от година и половина той е по-голям с 2 години и е нормално да иска вече друго и аз мисля, че съм готова, но се притеснявам от това, че може би възрастта ми е малка и заради майка ми пък се чувствам напълно готова :s

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    тогава не го прави

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох не трябва да се притесняваш.... И аз на 14 го направих .. и аз си имах приятел и си се обичахме и прочие ... И притеснението просто изчезна и си бях сигурна в това, което правех... Щом при теб има притеснение, значи все още не ти е точния момент

Защото когато знаеш, че искаш нещо няма да има друго нещо, което да те притеснява ... или да те спира... Това са оправдания един вид

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Бо,стиа навива момичето бе,каза че се притеснява

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няколко пъти съм го казвала това в този форум - щом си тръгнала да питаш непознати из интернет пространството дали да правиш секс, значи не си готова. Когато дойде времето няма да те притеснява нито възраст, нито майка ти, нито пък ще те интересува мнението на някакви си непознати.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Решението си е твое, макар че се предполага, че ти е доказал, че не е с теб само заради секса.

Супер фен Аватара на nymphadora
    моля те,не прави секс на 14...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    щом си тръгнала да питаш непознати из интернет пространството дали да правиш секс, значи не си готова.
    Съгласен съм с това мнение. Приятелите ми твърдят, че усещането между това да го направиш на 14 и на 18, примерно е коренно различно, но ако се обичате... вземи решението сам/а.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    моля те,не прави секс на 14...
    В първи момент и аз това си помислих.

Съгласна съм с едно от горните мнения,че когато се почувстваш готова няма да се притесняваш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Направи го като "каките" - на 14.

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Бо,стиа навива момичето бе,каза че се притеснява
    Ма аз и казвам да не го прай бе Гена ... амаха

Оф вие с тая шибаната възраст ... Разбирам момичето да иска да го напрай щот е модерно, надувайте и главата да не го прави..
    Ма тя си има приятел от година и половина ... и иска да го направи, обича си приятеля ... КЪДЕ ВИ БЪРКА НА ВАС, ТЯ НА КОЛКО ЩЕ ГО НАПРАВИ ... Считайки обстоятелствата и връзката и, кво лошо има ... тва е година и половина ..

Вече друг е въпроса, че явно изпитва притеснение момичето ... Това е основателна причина да не го прави, не това, че вие мислите, че е рано на 14 .. Когато си го чувства, тогава ще го прави ..

Повече от фен
    Добре съгласих се от въодошевителните ти аргументации.
    П.Т
    Както си решиш , момиче.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Оф вие с тая шибаната възраст ... Разбирам момичето да иска да го напрай щот е модерно, надувайте и главата да не го прави..
    Ма тя си има приятел от година и половина ... и иска да го направи, обича си приятеля ... КЪДЕ ВИ БЪРКА НА ВАС, ТЯ НА КОЛКО ЩЕ ГО НАПРАВИ ... Считайки обстоятелствата и връзката и, кво лошо има ... тва е година и половина ..

Вече друг е въпроса, че явно изпитва притеснение момичето ... Това е основателна причина да не го прави, не това, че вие мислите, че е рано на 14 .. Когато си го чувства, тогава ще го прави ..

Като лична обида ли го приемаш? Имам приятелки,които го направиха на тази възраст с момчета, с които имаха връзки и се обичаха и го приемам. Просто, както и ти казваш - това,че се притеснява е причината да не го прави. А просто някак си ми се вижда нормално на мен, на 14 да не се чувстваш готова, защото дори да обичаш приятеля си , това означава да промениш начина си на живот, което си е личен избор.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

То е нормално да иска, ама ти щом се притесняваш и се чудиш, явно ти не искаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Щом се притесняваш изчакай ,не ми се вярва щом година и половина сте заедно сега да е проблем още да чака докато си готова.А до възрастта за мен на 14 да правиш секс е рано,аз не мога да си представя племенницата ми която е на 14 да прави секс
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от A State of Trance Виж мнението
    Приятелите ми твърдят, че усещането между това да го направиш на 14 и на 18, примерно е коренно различно
    ъм, приятелите ти са имали по две сефтета?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ъм, приятелите ти са имали по две сефтета?
    Хаха, сигурно! Тези, които са го правили на по 13-14-15 твърдят, че не им е било кой знае колко яко. На фона на това тези, които са го правили на 17-18, че дори и на 19... включително моя милост... ммм, прекрасно ^^

Но то това си е до човека.. не е казано, че стриктно трябва на определена възраст да го направиш

Супер фен Аватара на mlakniwe
    днешната младеж само за ебане мисли

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от A State of Trance Виж мнението
    Хаха, сигурно! Тези, които са го правили на по 13-14-15 твърдят, че не им е било кой знае колко яко. На фона на това тези, които са го правили на 17-18, че дори и на 19... включително моя милост... ммм, прекрасно ^^

Но то това си е до човека.. не е казано, че стриктно трябва на определена възраст да го направиш
    Няма значение на коя възраст правиш сефтето, първия път никога няма да е "прекрасен". Просто на 19 години се предполага да си по-зрял, и ще можеш да погледнеш върху секса с различни очи.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Като лична обида ли го приемаш? Имам приятелки,които го направиха на тази възраст с момчета, с които имаха връзки и се обичаха и го приемам. Просто, както и ти казваш - това,че се притеснява е причината да не го прави. А просто някак си ми се вижда нормално на мен, на 14 да не се чувстваш готова, защото дори да обичаш приятеля си , това означава да промениш начина си на живот, което си е личен избор.
    Не го приемам като лична обида... просто от личен опит не мога да схвана, защо толкова имате против да го направи на 14 ... Все пак си има връзка момичето ... Няма да е поредната малка курвичка, която го е направила, за да е интересна ...

И все пак това е общо... Конкретно това момиче, щом се притеснява .. и преди казах, нека си почака докато се почувства сигурна... Сигурността няма нищо общо с възрастта ... И на 18 да е, може да се притеснява и да бъде несигурна ..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Няма значение на коя възраст правиш сефтето, първия път никога няма да е "прекрасен". Просто на 19 години се предполага да си по-зрял, и ще можеш да погледнеш върху секса с различни очи.
    this

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тя може да си е готова вече, но да се притеснява просто.
    Все пак това е нещо ново.
    Ако ще на 14, ако ще на 16 ,ако ще на 18 - винаги си има частичка притеснение, независимо дали си готов или не. Но в случая, е нормално. Но пък вече са си заедно от година и половина - щом се обичат и са в сериозна връзка, какъв е проблема, не виждам?

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    днешната младеж само за ебане мисли
    +1
    бой, ебанье и сръбска музика
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си